|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ODGOJ I RAZVOJ

Deca koja imaju tantrume biće bogatija i uspešnija

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.3.2024
image

Ako se dete bori svim silama protiv tebe, ima tantrume i prkosi autoritetu - verovatnije je da će biti uspešnije u karijeri i obogatiti se, pokazuju ankete.

NEPLODNOST

Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.3.2024
image

Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikako da osetim čaroliju majčinstva, a silno je želim.

ODGOJ I RAZVOJ

6 novih načina da pohvalama ojačate detetov karakter

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.8.2023
image

Ispravna poruka motiviše dete, pomaže mu da izgradi i ojača karakter, poveća empatiju i doprinese razvoju rezilijentnosti. Evo zato šest novih načina da pohvalite dete koji su u skladu sa onim što nauka kaže da je za njega najbolje.

VREME SA DETETOM

Tata, jesam li ja MVP?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.6.2023
image

Ako si roditelj, pozivam te da u svojoj životnoj dinamici zastaneš i pridružiš se svom detetu, nakratko bar.

NEPLODNOST

A ŠTA AKO VTO NE USPE?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.6.2023
image

Evropsko društvo za humanu reprodukciju i embriologiju (ESHRE) objavilo je 2019. godine brojeve koji ukazuju na to da je prosečna stopa uspeha vantelesne oplodnje bila 27,1%. Međutim, stopa se dramatično menja kada se u obzir uzme pacijentova starost, što znači da kod mlađih parova uspeh može biti veći, a kod starijih manji.

ŠKOLA

Svojoj deci sam rekao da ne moraju da imaju sve petice

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.5.2023
image

Da obrazovni sistem u Srbiji vapi za velikim promenama, jasno je skoro svima. Jedan od pobornika radikalnih zaokreta u načinu na koji se radi sa decom danas je i Ranko Rajović, autor NTC programa učenja koji se primenjuje u školama u 20 zemalja sveta.

ODGOJ I RAZVOJ

Dete više ne želi da ide na trening. Šta onda?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.11.2022
image

Dete se retko odlučuje za sviranje nekog instrumenta zato što je zaista fascinirano njime, retko se opredeljuje za košarku zato što ga zanima baš taj sport... Mnogo češće to radi zato što to rade druga deca, a ono oseća potrebu da pripada određenoj grupi.

ODGOJ I RAZVOJ

SAMO NEK JE ŽIVO I ZDRAVO (I DA LIČI NA MENE)

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.11.2022
image

Prvo nek je živo i zdravo. Ali uz sve to moglo bi da bude i najbolje, najpametnije, najlepše, najuspešnije. Vrlo često se pod izgovorom davanja podrške krije forsiranje dece kako bi sprovela neostvarene ambicije svojih roditelja.

ŠKOLA

VEĆINA OSMAKA ODLIKAŠI u školskoj 2020/2021

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.11.2021
image

Analiza je pokazala da su na završnom ispitu na kraju školske 2020/2021. godine u poređenju sa prethodnom školskom godinom ostvareni prosečno bolji rezultati.

ODGOJ I RAZVOJ

Brendirano roditeljstvo

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 20.3.2021
image

Brendirali smo roditeljstvo na najgori mogući način. Nije ni čudo da sve više i više parova ne želi da ima decu.

STRANA 1 OD 2



HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here