|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

image

Kineski naučnici su pronašli način da obične svinjske ćelije transformišu u moćne matične ćelije, što bi moglo da bude od značaja i za lečenje ljudi.

STRANA 1 OD 1



Mesečno 10 porodilja deponuje matične ćelije
photo
Kragujevac - Svaka petnaesta buduća majka u kragujevačkom porodilištu odlučuje se da deponuje matične ćelije svojih beba...
Zaveštala matične ćelije za lečenje ćerke
photo
Čačanka Anđelka Zagorčić biće prva žena u zapadnoj Srbiji koja će svoje matične ćelije zaveštati za lečenje ćerke, šesto...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here