|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Herba Fast tablete
19.12.2009 18:31:40   
Anitaaa
Zanima jel neko koristio ove tablete.Ja sam za sada samo na dijeti ali sam čula u čekaonici kod pedijatra dve mame kako pričaju o njima pa rekoh da izvidim stvar.
Hvala  user posted image user posted image user posted image
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Herba Fast tablete
19.12.2009 19:21:08   
anuksunamun
anita ,molim te nemoj da nasedas na tu propagandu,moja koleginica sa posl aih je pila ...smrsala 5-6 kg ...i posle mesec dana ugojila se deset kg...one organizam pretvore u zavisnika od njih...prema tome ...nikakve tablete...dijeta je super....ali setnja ili plivanje jos pride...nemoj jesti posle 6 i to je to!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Herba Fast tablete
19.12.2009 19:21:56   
Anoniman
Koristila sam ih, tri meseca posle porodjaja sam pocela, i koristila sam ih dva meseca. Cisto s*anje. Nikakve, ali nikakve rezultate nisam videla, iako sam tad bila i na dijeti. Sto je najgore, jedna kutija je oko 800-900dinara, a cini mi se da ima za deset dana u njoj.
Na mene sto puta bolje deluje zeleni caj, popijem tri solje na dan, i to pre jela, i onda i ne mogu puno da pojedem, a otrovi izlaze napolje.

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Herba Fast tablete
19.12.2009 19:29:24   
anuksunamun
mudro zboris nedjo :)i ja verujem da je zeleni caj bolji ,cak i caj od virka (koji je dobar i za reproduktivne organe)samo sto prirodnije ...to ima trajnije i bolje rezultate i naravno neuporedivo je zdravije,tacnije priodno je zdravo 100%a sinteticko 100%nezdravouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Herba Fast tablete
19.12.2009 21:49:02   
Anitaaa
Hvala na odgovorima user posted image
A taj zeleni čaj se pije bez šećera jel tako?

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Herba Fast tablete
19.12.2009 22:46:55   
Anoniman
Da, ali nije gadno, ja ne podnosim gorko, pa sam kupila neki sda dodatkom limuna i manga, i super je.

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 6
   RE: Herba Fast tablete
20.12.2009 8:28:14   
Anitaaa
Nisam znala da ima i tako da se kupi.A jel ga nabavljaš u apoteci ili...?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Herba Fast tablete
20.12.2009 11:11:37   
Anoniman
u lilly parfimerijama, samo tamo sam ga videla, zove se zen chai,, i kosta oko 170 dinara.

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 8
   RE: Herba Fast tablete
20.12.2009 13:15:35   
Anitaaa
hvala puno,isprobaću user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Herba Fast tablete
27.2.2010 22:58:24   
Lu
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Jedna kapsula preparata Herbafast® advanced sadrži mešavinu ekstrakata biljaka:
Folium Nelumbinis
Poria
Rhizoma Dioscoreae
Fructus Crataegi

Folium Nelumbinis, Nelumbo nucifera – Gaertn., fam. Nelumbonaceae

Nelumbo nucifera ili lotus je višegodišnje zeljasta biljka koja raste na osunčanim staništima, a može uspevati i na vodenom terenu. U medicini se koriste cvetovi, listovi, koren, seme i stablo lotusa. Listovi lotusa, koji ulaze u sastav Herbafast® advanced dijetetskog preparata kao aktivne sastojke sadrže alkaloide koji snižavaju povišeni krvni pritisak. Takođe deluju blagotvorno na funkciju organa za varenje, slezinu i jetru. U kombinaciji sa glogom lotus snižava masnoće u krvi i pospešuje cirkulaciju.

Poria cocos – Wolf, fam, Polyporaceae

Poria cocos je lekovita gljiva koja je u širokoj upotrebi u istočno-azijskim zemljama. U medicini se koristi pokožica sa tela gljive ili cela gljiva. Deluje povoljno na funkciju slezine, pospešuje izlučivanje viška tečnosti iz organizma, a ima i blagotvorno, umirujuće dejstvo.

U kombinaciji, ove biljke deluju sinergistički, što znači da pojačavaju svoja blagotvorna dejstva i omogućavaju izbacivanje toksina i smanjenje telesne mase.

Rhizoma Dioscoreae, Dioscorea opposita – Thunb., fam. Dioscoreaceae

Dioscorea opposita je višegodišnja zeljasta biljka koja raste na osunčanim ili senovitim, vlažnim staništima. U medicini se koriste plod i koren biljke. Koren biljke, koji ulazi u sastav Hebafast® advanced dijetetskog preparata sadrži aktivne sastojke koji stimulišu rad organa za varenje i slezinu, a pokazuju i blagotvorno dejstvo na pluća i bubrege. Pored toga koren sadrži i alantoin, materiju koja ubrzava proces obnavljanja sluznice organa za varenje.

Fructus Crataegi, Crataegus pinnatifida – Bunge., fam. Rosaceae

Crataegus pinnatifida ili kineski glog je višegodišnje listopadno drvo koje raste na sunčanim padinama istočne Azije. U medicini se koristi plod. Plod kineskog gloga, koji ulazi u sastav Herbafast® advanced dijetetskog preparata kao aktivne sastojke sadrži flavonoide i voćne kiseline. Ovi aktivni sastojci snižavaju nivo holesterola u krvi i pospešuju cirkulaciju. Stimulišu rad probavnog sistema, smanjuju napetost i ublažavaju bol u stomaku.

Izvor


Zanimame dali je neko od vas ovo koristio?Imam prijateljicu koja radi u Apoteci farmaceut i ona kaze da poznaje ljudi koji su jako dobro skinuli kilazu sa Herbafast-om.
Sto je najbolje kilogrami se nevracaju barem joj tako kazu musterije a jedu normalno.



IZVORNA PORUKA: Nedja

Naravno, ja sam probala, posto sam lakoverna i mrzelo me da idem na dijetu. 2 meseca sam ih pila, a pritom nisu bas jeftine, i nisam izgubila ni jedan jedini kilogram.


IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Nemoj me zezati.Auuuuuuuuu.....Znaci cista prevara a htela sam da ih kupium.


IZVORNA PORUKA: Nedja

Znas kako, mozda tebi pomognu, mozda sam ja izuzetak, sacekaj da se jos neko javi, ali za mene su sve tablete cista nula, osim nekih dodataka dijetama, tipa zeleni caj i slicno


IZVORNA PORUKA: dicca

E pa ovako, ja sam pobornik herba fasta :)
Imala sam nekih 7-8 kg viska sto mi je smetalo i drzala razne dijete i svasta nesto kao radila i trudila se dok mi je jedna moja dr nije preporucila kao jedne od retko zdravih tabletica... To je bilo pre dve godine, tada sam imala 20 god, pila tablete u kombinaciji sa trcanjem i vezbama kuci i naravno bez alkohola sa puno tecnosti i vitamina i smrsala taman koliko treba za par meseci, mozda za 2-3 meseca...E sada, proucavala sam ih malo na sebi, jedina promena je bila da sam ostala bez apetita i zaista ali zaista mnogo tecnosti je potrebno! To je moje iskustvo...Kratko mi je trajala zeljena linija, pola god otprilike dok nisam ostala u drugom stanju :)
Sada da ne dojim uzela bih ponovo. Tada kada sam ih ja pila nisu bile ovoliko izreklamirane, da jesu kao sada i to na PINKU,, pomislila bih da je neka glupost...
Ne znam, mozda sam samo bila upornija i istrajnija u tome da smrsam, ali nesto je upalilo..:)



IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Nedja

Znas kako, mozda tebi pomognu, mozda sam ja izuzetak, sacekaj da se jos neko javi, ali za mene su sve tablete cista nula, osim nekih dodataka dijetama, tipa zeleni caj i slicno

Samo malo truda i volje, i bice razultata. Imamo dosta primera upornih zena na RR ali Nedja nam je najsveziji i zasluzuje sve pohvale.



IZVORNA PORUKA: dicca

Eh da...zaboravih da kazem da sam tako odusevljena tabletama preporucila svojim drugaricama - jedna od njih ih je koristila ali je uzimala alkohol  (naravno ne velike kolicine) i jela sve i svasta, dakle nije povela racuna o ishrani a takodje imala staticki posao i nista nije smrsala...nemam pojma, ali eto meni je uspelo..:)

uh al` sam ih izreklamirala!!



IZVORNA PORUKA: Nedja

Hvala mina, bice ubrzo rezultata, pravila sam 4 dana pauze, naravno, ne prezderavanja, i nekih pravila sam se drzala, al malo da me mine zelja za sarmom i slicnim stvarim...pa od ponedeljka opet u nove pobede, jos malo je ostalo.
Posto je temu otvorila super mama, koja je uspela da istraje da doji bebu i posle godine, sto je po meni fantasticno, i pokazuje da je karakter, ja bih ti draga savetovala da samo malo pripazis sta jedes, posetis razne teme ovde, koje su vezane za mrsavljenje, i da neces imati problema, ne treba tebi nikakva tableta



IZVORNA PORUKA: minavb

Slazem se. Mi cemo svakako pomoci podrskom i savetima. Tablete su stvarno potpuno bespotrebne.





_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Herba Fast tablete
28.2.2010 12:42:44   
Ellenica
Već sam negde pisala, meni su pomogle ali su dosta skupe u odosu na količinu tableta u pakovanju.

_____________________________

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Herba Fast tablete
2.3.2010 10:13:58   
Mari86
Meni su pomogle,skinula sam pet kilograma,vise nije ni trebalo..
Ali sam slabo jela...ja nisam sportski tip,i bas ne volim nikakve treninge i te stvari...
Setam svaki dan posle rucka i onda sam setala pa mi je verovatno pomoglo...
Dobre su tabletice,ali skupe...user posted image


_____________________________

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Ellenica)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Herba Fast tablete
31.3.2010 21:51:18   
ralec85
sto se tice zelenog caja hehehhe  ... popij isto toliko vode dnevno koliko i caja i imaces isti efekat (svima je to valjda poznato).
to je ista prevara kao i sa onim uloscima za obucu sto se od njih mrsavi a samo treba prosetati kilometar dva dnevno sa njima... pa opet i bez njih to radite pa ce te smrsati sigurno :D

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Herba Fast tablete
31.3.2010 23:04:30   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: ralec85

sto se tice zelenog caja hehehhe  ... popij isto toliko vode dnevno koliko i caja i imaces isti efekat (svima je to valjda poznato).
to je ista prevara kao i sa onim uloscima za obucu sto se od njih mrsavi a samo treba prosetati kilometar dva dnevno sa njima... pa opet i bez njih to radite pa ce te smrsati sigurno :D



slažem se

(odgovor članu ralec85)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Herba Fast tablete
9.6.2010 15:17:48   
IvansKater
Ja stvarno ne verujem da ljudi misle da mogu da popiju/pojedu/namažu nešto i da nastave sa istom ishranom kao i ranije (kada su dobijali kilograme i nisu bili zadovolijni) i da mršave! Ovo zdravom razumu ne može biti jasno.

Ako ste odlučili da izgubite kilograme, znali da ste se spremili na neku žrtvu. Pokušajte da promenite način i navike u ishrani, aktivirajte se, počnite malo da vežbate i u tom slučaju tablete poput Herbafasta će Vam jako pomoći.

Ja sam pre dve godine imao problem sa viškom kilograma i iskustvo sa Herbafast Advanced tabletama. One su mi smanjile osećaj gladi, naročito u kasnijim satima. Organizam mi je tražio vodu, a ja sam izbacio fastfood, pretaran unos slatkiša i smanjio sam unos hleba. Jeo sam u više manjih obroka dnevno (4-5) i jako retko posle 8 uveče. Alkohol nisam izbacio na početku sam retko jako uzimao ali posle prvih mesec dana nisam obraćao pažnju na to.
Za tri ipo meseca izgubio sam 12 kilograma i super se osećam, nije bilo nikakvog Yo Yo efekta i mislim da sam promenio svoju ishranu na duži period a ne na mesec, dva kada vam lako ode voda iz organizma i onda nastavite da jedete više nego što ste jeli... pa mislim naravno da će vam se vratiti kilogrami i to duplo! Odlična stvar je što je tretman samo 1 kapsula dnevno! Tako vam posle nedelju dana to pređe u naviku i jednostavno ne prekidate tretman.

Što se cene tiče, možemo da kažemo da nije prejeftino ali... to je jedna kapsula dnevno tako da je to oko 90, 100 din po tretmanu.. a pljeskavica koju sam izbacio iz jelovnika je duplo skuplja tako da sam razmišljao u tom pravcu.

Sve u svemu meni je mnogo pomogao i ja ću nastaviti da ga koristim, jer zbog njegovih aktivnih sastojaka poboljšava i opšte stanje ortanizma... Ja bih preporčio ovaj preparat svima ali KADA odluče da smršaju, jer magija ne postoji, morate se potruditi.

Ako ikoga zanima sve informacije može dobiti na njihovom sajtu herbafast.com

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Herba Fast tablete
9.6.2010 15:20:31   
cipiripi
Ja sam licno protiv tableta ili tabletica ali tvoj nacin konzumiranja uz promenu ishrane uz fizicku aktivnost apsolutno podrzavam!
Samim tim sto si promenio nacin zivota, smanjio si opterecenje na jetru..na koju realno uticu i tablete ali u jako maloj meri u tvom slucaju!
Bravo! user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 9.6.2010 15:21:10 >


_____________________________

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*





(odgovor članu IvansKater)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Herba Fast tablete
5.4.2011 11:44:57   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: SarahSlim

Zdravo devojke i mame,

Videla sam preko reklama obaveštenje o novim kapsulama i kafi Herbafast, malo se raspitala na sajtu i zanima me da li je neko probao ove preparate i kakvo iskustvo sa njima imaju?

Ja sam pre koristile stari zeleni Herbafast. Videla sam da ovaj sadrži ljutu papričicu i brže daje rezultate. Kafu sam probala ali samo jednu kesicu pa ne znam da li da nastavim? Ok je ukus, ako stvarno radi?

Pišite ako imate neka iskustva!

Hvala, poz


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Herba Fast tablete
14.4.2011 21:53:21   
AndreaK
Ja sam koristila mnogo pre trudnoce, tada sam imala oko 10 kg viska, skinula sam ih uz pomoc tih kapsula i uravnotezene ishrane...one su mi smanjile apetit...i recimo da sam zadovoljna...

Kilogrami mi se nisu vracali... sve je to stvar kontrole.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Herba Fast tablete
21.4.2011 12:53:01   
SarahSlim
Ja sam koristila mnogo pre trudnoce, tada sam imala oko 10 kg viska, skinula sam ih uz pomoc tih kapsula i uravnotezene ishrane...one su mi smanjile apetit...i recimo da sam zadovoljna...

Kilogrami mi se nisu vracali... sve je to stvar kontrole.


E pa da tako je i meni taj zeleni Advanced pomogao, za period od par meseci sam promenila način ishrane i navike, tako da sam podelila ishranu i više manjih obroka, konzumirala više tečnosti, i predveče nisam ni osećala glad, eventualno neku voćku pojedem i to je to.

Kafa fino ide za sada, izbvacila sam kalorični jutarnji nes i mislim da sam izgubila par kg, a planiram da uzmem sada i Ultimatum kapsule. Za neupućene možete pogledati info na njihovom sajtu www.herbafast.com. Ja sam našla dosta studija da taj capseicin koji se nalazi u Ultimatumu baš ubrzava mršavljenje i inače se koristi za skidanje kilograma. Izgooglajte izgubili su mi se linkovi sada. To je ekstrakt crvene paprike i deluje na ter

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Herba Fast tablete
13.5.2011 23:58:16   
mulan
Prosle godine sam probala herbafast i tada sam za dva meseca smrsala 5kg, a mesec pre tih tabletica sam krenula u teretanu tamo su mi uradili program za vezbanje na osnovu rezultata merenja vode, masti... u organizmu i posto sam to radila na mesecnom nivou utvrdila sam da mi se procenat vode mnogo smanjio, a mast skoro nista i moj trener je bio zbunjen, ali ja sam precutala istinu i posle toga prestala da ih pijem. Osim toga naprasno mi je izasao ekcem kojeg nikada u zivotu nisam imala, a sada mi se javi kada mi imunitet opadne. S tim u vezi, neverujem carobnim tableticama.

(odgovor članu SarahSlim)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Herba Fast tablete
5.7.2011 14:17:16   
mikica30
Pozdravuser posted image

Pocela sam pre dva dana da pijem Herbafast ultimatum,pa se javljam za neko vreme da prenesem utiskeuser posted image ,a verujem da cu uspeti da skinem par kg viska! Ipak idem na letovanje za manje od mesec dana!

A da pitam,Herbafast anticelulit kreme,da li si koristila?

Hvala unapred na odgovoru!

(odgovor članu mulan)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Herba Fast tablete
13.7.2011 13:34:55   
mikica30
Samo da se javim...
Deset dana kako koristim Herbafast ultimatum,imam 2 kg manje,manje jedem,slatikise posebno...pijem dosta vode i odlicno se osecam..user posted image
Nastavljam da vas obavestavam...pozzz

(odgovor članu mikica30)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Herba Fast tablete
19.8.2011 15:14:49   
jecapeca
Pozdrav svima!

Resih da vam se prikljucim. Pijem Herbafast Ultimatum (uskoro zavrsavam trecu kutiju) i Herbafast kafu (vec 15 dana). Bila sam zadovoljna sa Ultimatumom, ali sam dodala kafu da jos vise ubrzam "skidanje" kilaze...idem na more uskoro, pa da se malo "bolje" pripremim. Rekli su mi da mogu istovremeno da ih pijem. Jako sam zadovoljna, skinula sam 5 kg do sada i super se osecam...valjda i zato sto sam skinula "teret" sa sebe. Sve mi je mnogo lakse...nemam prituzbe...naprotiv! Razmisljala sam i o njihovim kremema za celulit, moje koleginice su probale i kazu da su super....Ali, nisam mogla sve odjednom sebi da priustim. Ima vremena.

Pozdrav.


(odgovor članu mikica30)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Herba Fast tablete
19.8.2011 19:52:55   
PoisonEve
Meni su bile dobre samo prvog puta kad sam ih pila. Sledeci put kad sam ih kupila, recimo posle par meseci, nije bilo ama bas nikakvog efektauser posted image
Sto se tice anticelulit kreme ja sam pakovala noge brsljenovim uljem iz apoteke-super je! I naravno mnogo vode i fizicke aktivnosti!


_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu jecapeca)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Herba Fast tablete
10.9.2011 13:12:17   
jecapeca
Samo da se javim i pozdravim vas po povratku s mora, Zavrsavam sestu kutiju Ultimatuma, pijem i kafu uporedo i super se osecam! Skinula sam jos 2 kg, mada sam na moru bila opustenija sa ishranom...i malo sam i zgresila...odmor je odmor, a jednom se zivi. Ali nastavljam da pijem oba Herbafast-a, mnogo mi prijaju, a imam jos viska za skidanje. Iskrena preporuka svima!

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Majka, ovo ništa ne valja. Shvatite ozbilj...
I onda prestanem da pitam ili bar manje to činim. I onda i za najmanju sitnicu pokušavam sama da nađem odgovor.
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here