Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 22.2.2013 9:12:40
|
|
|
|
foursome
|
Uh to sam vise dok sam bio momak, pa sa devojkama kod njih ili kod mene... to mi je bas nekako bio gust. Mama i tata joj u sobi pored a ja im tu na 2m bludnicim sa cerkicom! :D Jedna je npr imala fine roditelje koji odu lepo rano na spavanje i nikada ne ulaze i onda mi do ponoci imamo fore da obavimo sve sto treba i da se razidjemo u dogledno vreme... :) Druga pak je imala umesto zida orman koji je delio od sobe sa mamom :p pa smo morali biti tihi tihi... ono kao umorni kosac ili kako se vec zove... :D I oral pod jorganom ali bec mljackanja Bila je i jedna studentiknja iz unutrasnjosti sa cimerkom na krevetu pored, to je bas bila umetnost... i vezba samokontrole... A moj cale se zalio rodbini kako mu je neprijatno pa mora da pojacava dnevnik zbog zvukova koji dopiru iz moje sobe. :)
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 1.5.2013 21:48:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: foursome Uh to sam vise dok sam bio momak, pa sa devojkama kod njih ili kod mene... to mi je bas nekako bio gust. Mama i tata joj u sobi pored a ja im tu na 2m bludnicim sa cerkicom! :D Ju, ju
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 25.1.2017 0:04:23
|
|
|
|
tatica_
|
iskreno sto se tice toga kad nam god neko dodze u goste uvjek tu priliki za seks iskoristimo jer nas to jako pali :-)
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 6.1.2018 11:40:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mene to uopšte ne pali i smor mi je da cutim. Da se razumemo, nisam ja uopšte glasna, ali ne mogu ni da disem kako treba kad znam da neko moze cuti.
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 1:26:13
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Znaci ne disati.
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 6:45:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Znaci ne disati. Nikako
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 12:48:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ne mogu da budem toliko tiha mislim, daleko od toga da vičem ali volim kada se čuje uživanje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 12:54:12
|
|
|
|
emicaa
|
nagurati neku krpu u usta i eto tisine 😁
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 12:55:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Emi, sado mazo, je l
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 13:40:14
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ne ide tisina nikako,zaista se cudim kako nekim ljudima uspeva.Jedino izolir traku da prilepim (meni je cesto nos zapusen zbog alergija oa htela nehtela-ne znam odakle mi ova rec!? moram se oglasiti).
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 15:16:49
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Emi, sado mazo, je l pa ne bas cisti sado mazo.Nema potrebe za bicevima i ostalim stvarima
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 15:23:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Ali neko blago vezivanje bi moglo
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 16:19:35
|
|
|
|
emicaa
|
radije bih da vezem nego da budem vezana
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 16:28:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Ne ide tisina nikako,zaista se cudim kako nekim ljudima uspeva Bez problema!
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 18:07:51
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Anck daj otkrij nam tajnu.
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 7.1.2018 18:54:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ihh sve naucis kad si u takvoj situaciji. Male tajne velikih majstora
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 29.6.2018 21:21:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nama to nije problem ni sa njih troje Uvek se nadje slovodan momenat!
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 29.6.2018 22:02:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jedino se disanje cuje Ni meni nije problem. Generalno ni nisam glasna
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 29.6.2018 23:22:22
|
|
|
|
mirana1
|
Nisam puno glasna, a tripujem se na svaki zvuk.
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 30.6.2018 6:05:30
|
|
|
|
Maraj
|
Nekad ne i to uzbudljivo....pokusavati da budes tih u punoj kuci
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 4.7.2018 12:44:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Nama to nije problem ni sa njih troje Uvek se nadje slovodan momenat! uvek, ja se salim ko to jos radi u krevetu haha...Upalis crtac deca se zabulje, manje dete spava...Idem tati nesto da pogledam neku bubuljic na ledjima u kupatilo i td. heheh
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 4.7.2018 12:53:18
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Nekad ne i to uzbudljivo....pokusavati da budes tih u punoj kuci Isto 😊 Sve to ima svoje cari 😊
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 4.7.2018 18:06:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Nama to nije problem ni sa njih troje Uvek se nadje slovodan momenat! uvek, ja se salim ko to jos radi u krevetu haha...Upalis crtac deca se zabulje, manje dete spava...Idem tati nesto da pogledam neku bubuljic na ledjima u kupatilo i td. heheh Pa gde nadje bubuljicu ja se grozim Ma nema najave oni ni ne primete da nas nije bilo
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 4.7.2018 18:14:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa nema najave to ako skapiraju ili pitaju nesto
|
|
|
|
RE: Tihi seks - kako voditi ljubav u tišini d... 4.7.2018 19:00:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj haos
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?