isidora88
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ali u tome i jeste stvar, oni NEMAJU pravo da budu to što jesu, slobodno, pred svima, a da ne dobiju ciglu u glavu. Kada bi heteroseksualci odlučili da prave paradu, niko im to ne bi zabranio i parade bi bilo. U tome je velika razlika. Ako mislite da ste tolerantni ako kažete "nemam ništa protiv gejeva, neka budu to što jesu ali u svojoj sobi", news flash - niste! IZVORNA PORUKA: boba 11 Homoseksualnost kao pravo izbora postujem,nemam takvih sklonosti i afiniteta,a protiv parade sam jer nema svrhe da cela drzava i nasi najmladji gledaju kako neko ko ima pravo da bude sta god je izabrao dokazuje kakvih je ubedjenja.Ima tu svakakvih likova kao i kod heteroseksualaca koje ne zelim da moja deca gledaju koji god da je njihov razlog.Mislim i da ako drzava dozvoli takve skupove onda ce se podici rokeri i paradirati,pa skinhedsi,....To za mene predstavlja javni poziv da prikupe sto vise istomisljenika.Mozda je ruzno poredjenje ali kao sto sektasi idu od vrata do vrata i ubedjuju Vas o svojoj religiji i verovanjima tako i parade pokazuju nasoj povodljivoj deci kako treba da se ponasaju a gde je granica tolerancije, mislim ako cemo tako da svi treba da budu tolerantni onda gde cemo zavrsiti, tako ce prava traziti i drugi sa raznim bolesnim sklonostima i sta hocete onda reci , sta ima veze, tolerancija rules viking samo sam se nadovezala na post, nista licno tebi upuceno,pitanje za sve i ja mogu da garantujem da im parada ne bi donela to cemu teze, nasi ljudi jednostavno to nece prihvatiti kao normalno jer smo takva drzava,naravno uvek ima izuzetaka