Lepterija
|
Ej zenske, nije me bilo 3 dana, 3 stresna, najstresnija. Prokrvarila sam u subotu ujutru. Otisla bez ikakvih bolova u WC i obrizala tamno smedju do crnu krv, 5h ujutru, nisam znala sta cu od sebe. Cekala da prodje koji sat pa pozvala doktorku, ona mi rekla da ne putujem do nje 40km vec da lezim i primila sam 4 injekcije odjednom, dicinon, zaustavlja krvarenje i trenutno je deficitaran, vitamin c, vitamin k i progesteron depo. Krvarenje je u toku dana prestajalo, juce samo par tragova u belom pranju i konacno docekah jutros da odem na ultrazvuk. Moje bebane super, muz ih vidio, mahale mu rucicama, a ja nista ne razaznajem. Sutra imam punih 10 nedelja, jedna beba 30, a druga 33mm. Doktorka kaze da sam najverovatnije prokrvarila od naglog sirenja materice i grlica i da nemam nista zabrinjavajuce. Tako, Bogu hvala, dobro se zavrsilo. Degu, dok se krvari tamno, to je ok, pogotovo nemoj da te brine hematom. Moja sestra ga je imala 8 nedelja i krvarila 8 nedelja, nekad vise, nekad manje, ulozak je nosila i treba da se lezi sto duze kad krvari hematom. Znam iz njenog iskustva, njoj je bio u takvom polozaju da ga doktori u pocetku nisu mogli videti, pa mislili da ce svaki cas spontani. Medjutim, kad se ispostavi da je hematom, to je za utehu jedan od bezbednijih razloga krvarenja. Samo slusaj doktore. Srecno svima.
|