Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 14:08:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu, bravo za lepe vesti mila
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 14:09:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja bila da zakažem dabl, ali šipak, sveska im danas nije tu , na nekim sastancima, izvinjavaju se što me vraćaju po snegu, da dođem sutra i zakazaće bez problema, rekoše.
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2013 14:11:54 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 14:12:12
|
|
|
|
vonavoj
|
mogli su i telefonom! sutra!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 14:15:54
|
|
|
|
jole82
|
O majko mila...sveska nije tu...čemu uvedoše one silne kompjutere...za tetris i pasijans Neka Dunjči eto izgovora i sutra da malo prošetaš Degu super za bebanu..ja verujem da će kugla kako je zoveš nestati jer neće imati kud, za koju nedelju kad je bebana preraste dobrano
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 14:19:40
|
|
|
|
adulence
|
bravo degu bas mi je drago da je sve oket...
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 15:07:51
|
|
|
|
Ana RR
|
E sačuvaj me bože
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 16:55:44
|
|
|
|
degu
|
E Dunja to sve ludo ja sam danas prvo čekala napolje sat vremena, pa su me uveli unutra i stavili me na neku stolicu da čekam i tako sam čekala i čekala, onda su mi rekli da se skinem pa sam ležala i gola čekala. Onda je došao neki majstor za kompjuter pa su mi dali da se pokrijem a dr je bio u porodilištu i kad sam se obukla jer više nisam htela da budem gola, onda je došao mm se prepao samo tako što sam ostala sat vremena unutra. Opustila sam se malo, ovih dana umesto da mislim na bebu, mislim na to što raste u meni, užas. Sad ću malo da uživam i da konačno počnem da se radujem i pišem trudnički dnevnik
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 17:32:07
|
|
|
|
Torbica
|
zemljo Srbijo....
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 18:01:51
|
|
|
|
17 joka
|
Veverko za vas Dunjice u ovoj zemlji me više ništa nemoze iznenaditi pozdrv za sve trudničice
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 18:16:24
|
|
|
|
nina26
|
Bravo Degu za super vesti a kakvu kuglu spominjes,mislis na hematom Dunjci
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 18:19:04
|
|
|
|
World
|
Ugledah ninu da pise u prvom pa reko da vidim treba li sta cestitati...
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 18:41:36
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: World Ugledah ninu da pise u prvom pa reko da vidim treba li sta cestitati... axaxaxa, slatko me nasmeja sestro slatka nemojte se prepadati, necu ja jos
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 21:44:41
|
|
|
|
Jole84
|
Veverkiću sad opuštanje i uživanje u trbi,ljubim te Dunja ne mogu da verujem za svesku
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:00:48
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Bravo Degu za super vesti a kakvu kuglu spominjes,mislis na hematom Dunjci po novom nije hematom, već imam jasno ograničenu kružnu tvorevinu, eto 4 lekara misle da može biti blizanac koji je uginuo a kažu da ne liči na hematom. Ona dr-ka kod koje sam išla privatno na prvom pregledu to nije ni videla već je na sasvim drugom mestu videla hematom koji mi više niko ne spominje. Ne nerviram se više, jedva čekam sledeću nedelju da poraste tiba a sad ću konačno pustiti ovo dete na miru 2 nedelje, ima ludu mamu koja non-stop ide da ga gleda, privatnosti nema
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:31:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Gde ste devojčice :) Js izribala konačno kupatilo, i stavila sada pasulj da skuvam mm, posni .. usput raduckam nešto za posao, i tako..šta mi vi radite? A sveska je piš
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2013 22:32:16 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:33:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu nego šta, sada daj bebani malo privatnosti I ja mojoj dajem private sledeće tri nedelje, to dabl testa ;)
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:34:16
|
|
|
|
degu
|
ja pasulja imam i za sutra, a vidiš kupatilo me čeka već dugo i mislim da me baš željno zove da ga oribam Danas sam konačno malo skitala, izašla iz kuće, bila normalna trudnica Kako se osećaš Dunja, jel povraćaš? Meni naiđu mukice i ima namirnica koje ne mogu da smislim ali nisam povraćala.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:38:08
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Gde ste devojčice :) Js izribala konačno kupatilo, i stavila sada pasulj da skuvam mm, posni .. usput raduckam nešto za posao, i tako..šta mi vi radite? A sveska je piš E pa treba onaj tvoj čovek da te veže za krevet! Kakvo bre ribanje kupatila! Što su neposlušne ove današnje trudnice!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:38:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu ja ne povraćam, ali imam mučnine. Nisam nijednom povratila ..neka hrana koju jedem neko vreme mi se ogadi, pa ne mogu da je smislim Inače sam ok, i meni prija šetnja, danas je padao sneg ali je predivno za šetnju, volim taj čist vazduh koji rezi ..
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:40:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma Mod, ribao on dva puta ali kao da i nije , nisam mogla više da gledam. Inače od VTO ribam ga sa sirćetom i sodabirkarbonom, tako da nema hemikalija, samo potrošim koju kaloriju, što u mom slučaju i nije loše IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Gde ste devojčice :) Js izribala konačno kupatilo, i stavila sada pasulj da skuvam mm, posni .. usput raduckam nešto za posao, i tako..šta mi vi radite? A sveska je piš E pa treba onaj tvoj čovek da te veže za krevet! Kakvo bre ribanje kupatila! Što su neposlušne ove današnje trudnice!
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2013 22:41:32 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:42:39
|
|
|
|
degu
|
Meni se smučio hleb i sve hlebasto i to mi je baš problematično, probala sam i domaći da pravim, na više načina i ne ide. Izbacila sam bila hleb u onoj mojoj dijeti i sad ne mogu da ga okusim, valjda što se podsvesno plašim da može da mi utiče na insulin, budala a sa mnom će mm ribati kupatilo, samo još nije obavešten
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:44:09
|
|
|
|
Modessty
|
ti ko ja kad moj muž nešto čsti - sve idem za njim i proveravam kako je uradio Umesto da sednemo da kuliramo i da nas bude baš briga! Inače, za mučninu vam je badem odličan! Čim osetiš mučninu staviš dva tri badema u usta i grickaš lagano i nema mučnine!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:44:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Moj je obavešten, ali džaba, kada u njegov mozak ne ulazi KAKO SE TO RADI IZVORNA PORUKA: degu a sa mnom će mm ribati kupatilo, samo još nije obavešten
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2013 22:49:23 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:44:53
|
|
|
|
Jole84
|
Joj i mm je ribao kupatilo na početku i to je izgledalo ovako: sipa domestos u šolju i pusti vodu Katastrofa I ja isto ko ti Dunja,sodom i sirćetom i sija se
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:49:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Joj i mm je ribao kupatilo na početku i to je izgledalo ovako: sipa domestos u šolju i pusti vodu Katastrofa
|
Anketa
ime ili nadimaksllada li je po vama maša ime ili nadimak?ime (
49%)

nadimak (
51%)
Ukupan broj glasova: 142Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!