Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 22:52:02
|
|
|
|
Jole84
|
Mnogo se namučio
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 23:31:10
|
|
|
|
Lepterija
|
A ja sve sonom kiselinom, po obicaju. kao ranije ribao muz, uopste nije oribao kadu i ja se jedem jer je ostala zuta. Pre neki dan uzmem kiselinu i ona mi tako zasmrdi, uzas. Jos me zaboli stomak od savijanja (inace nikako ne trpim cucanje, savijanje, previjanje) i besna sam posle bila i na sebe i na sonu kiselinu kad samo njoj verujem. Od sad ce muz da riba pa nek se zuti, ima da cutim. I ja nemam mucnine, manje jedem nego pre, nekako se lakse zasitim, sinoc me bas zigali jajnici, samo bockaju, cas jedan, cas drugi. Skonatala sam da je inace vreme kad bih ja dobila, izgleda da bas reagujem, cak mi i potkozne bubuljice izasle.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 23:32:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Lepterija batali kiselinu ..nemoj da se zezaš
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 23:37:33
|
|
|
|
Lepterija
|
Budala, ja sam ubedjena da samo ona moze da oriba. Ma doduse njom ribam sve jednom mesecno, a onda odrzavam cilit bang-om, ali i tu je kiselina. Moracu probati to sa sodom i sircetom, koliko se toga napravi, kako?
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.11.2013 23:40:03
|
|
|
|
Sanchy
|
Slazem se,postoje sredstva za ciscenje koja su na biljnoj bazi bez ikakvih agresivnih hemikalija,a pogotovu kad se bebac rodi ,ja uzimam Elisa proizvode takodje i Briochin,izguglajte,pozdrav ..sirce i sodu bikarbonu mozes uvek da koristis ,odprilike stavis i jednog i drugog,super ocisti,,,sirce mozes da koristis i umesto omeksivaca ya bebin ves kasnije,omeksa a ujedno i dezinfikuje,,i nece ves mirisati na sirce
< Poruku je uredio Sanchy -- 27.11.2013 23:41:46 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.11.2013 11:04:20
|
|
|
|
sansa
|
Sta mislite drage moje da prvaim spagete za rucak ili neku piletinu ...nesto mi se samo jede ...pitam se sto
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.11.2013 11:14:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Piletinu
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.11.2013 13:57:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Tu je sveska! Zakazala sam za dve nedelje dabl
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.11.2013 13:57:46
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.11.2013 14:08:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Sansa mozes spagaete sa belim pilecim mlevenim moja Una to obozava, sutra joj pravim...
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.11.2013 21:18:31
|
|
|
|
ANDJEELA
|
super za svesku dunja-nek si zakazala dabl
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.11.2013 23:08:08
|
|
|
|
degu
|
Prvačići Nema nam Bobe danima ja se konačno bacila u skitanje, mislim da sam dobila upalu mišića posle 2 nedelje ležanja
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.11.2013 23:12:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Nadam se da nam je Boba dobro. Dedu samo šetkaj, laganini ;)
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.11.2013 23:17:57
|
|
|
|
degu
|
počela su malo krsta da me bole kad se preforsiram, al nisam u kondiciji. E koliko mi sad ova jedna nedelja što kaskam za vama izgleda puno, a kako će za koji mesec razlika biti smešna Jedva čekam da šetamo velike stomake
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.11.2013 1:06:27
|
|
|
|
boba24
|
Degu,tu sam,hvala sto mislis na nas . Dobro sam,nemama mucnine,ne povraca mi se,ama bas nista OSIM ZIGANJA,ponekad me to i zabrine. U ponedeljak idemo na uz,pa da vidimo sta nas sve ceka na dalje. Inace uzivam u svim privilegijama koje imaju trudnice,ahahahhahh. Nadam se da si ti ok,vidim da ce sve to biti u redu,bas mi je drago.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.11.2013 1:11:36
|
|
|
|
boba24
|
Dunja, za uz,i napredak bebane. Vi ste brzi,ja tek u pon idem na uz,pa tek onda zakazujem za dabl.
< Poruku je uredio boba24 -- 29.11.2013 1:12:31 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.11.2013 1:15:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Bobooo Super da si ok, samo uživaj Kode mene u bolnici sve puno za dabl, dobro da sam danas uspela da zakažem
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.11.2013 9:41:04
|
|
|
|
moja ciklama
|
Pu pu pu da se zapljunem i ovde . Ja sam danas 10+5. U pon imam UZ, joj što mi je frka . Bila sam u 9+0 sve je bilo ok. Hvala Bogu. Dabl nisam zakazala,(planiram u pon.) ako ne bude mesta zakazaću ga privatno. Nego, devojke šta mi treba od uputa i koječega da bih zakazala Dabl u Frontu? Ljubim
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.11.2013 9:49:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Dobro nam došla ciklamice! Biće to sve ok, nego što ideš tako često na UZ? Meni su rekli da nema potrebe, tek za dabl sledeći .. Samo uzmeš uput za dabl test, UZ ti rade u bolnici i istpg dana vade krv, e sada ne znam da li se lab plaća U Frontu, u Zvezdari se deo za lab plaća 2.400.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.11.2013 10:45:10
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči super za dabl,konačno su imali svesku Ciklamice dobrodošla u prvake,srećno u ponedeljak Veverkić tako je i meni bilo s leđima od ležanja,katastrofa,posle se previše opustila pa šetala ko čigra Sad sam se malo primirila jer me zateže baš.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.11.2013 21:48:37
|
|
|
|
Lepterija
|
Bobo i mene ziganja samo muce. U 10-oj nedelji su bila katastrofalna, jajnici, cas jedan, cas drugi, u daralo u prepone, pa skrroz preko stomaka dole nisko. Bila sam i prokrvarila, najverovatnije je to od istezanja materice. U 11. nedelji mi bilo super i evo sad u 12. opet ziga isto. Mislim da to nije strasno i sad sam skontala da mi je vreme kad bih inace dobila, tako da mislim da ima veze i to sto ja muku mucim sa zatvorom i punim crevima. I ja cu u ponedeljak na ultrazvuk, malo detaljniji u Leskovac.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.11.2013 23:32:36
|
|
|
|
degu
|
Gde ste prvačići? Mene tek ponekad stomak žigne, al to je sve normalno, raste nam materica, moramo da osetimo Ciklamice Bobo drago mi je da si ok Vidim da sve u svemu nema ni jedna neke naročite tegobe hvala Bogu.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 30.11.2013 11:51:36
|
|
|
|
boba24
|
Lepterija,kod mene to ziganje nije jako,ali i ja mislim da je od sirenja materice,ali mi ne ide u prepone,i ne siri mi se u noge.Kod mene je problem jer osecam i najmanji bol. Drago mi je da te prolazi sad uzivaj
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 30.11.2013 11:53:51
|
|
|
|
boba24
|
Zaboravim da vas pitam jeste li se ugojile,ja muku mucim sa kilazom godinana,i taman sam skinula 15kg,sad sam pocela da se gojim ugojila sam se cak 3 kg uffffffff
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 30.11.2013 16:13:46
|
|
|
|
New Mom
|
Bas je lepo videti da su prvaci zivnuli!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?