Azra_
|
Nekako, gledajući decu, imam mišljenje da ako dete voli te ljuljalice, prihvatiće svaku. AKo ne voli, može leteći tanir da njiše bebu, ne pali. Mi smo imali Fisher Price. Koštala je oko 200e. Hteo je da bude u njoj, značilo mi je jer sam bila sama sa detetom. Sećam se, zaspi nekako u 03h, pa se budi u 5h, a vreme za ručkanje u 6h, i onda njega u ljuljašku, a ja dremka. 20minuta kao 20 sati sna! I danas mi je u ušima ona muzika od ljuljaške. Što se rashoda tiče, trudila sam se da sve te stvari koje se ne koriste dugo, ne budu preskupe. Recimo, SmartTrike smo platili više nego kolica, i ispostavilo se kao odlična odluka jer smo kolica koristili godinu dana, a Smart dobre 2,5god! I naravno, dobro auto sedište uvek vredi! Sve sam razdelila, šetalicu, kolica, nosiljku, prvo sedište... Od bebećih pomagala koja zaista cenim, ostao mi je Avent kuvalo-blender i Smart! A da sada kupujem kupila bih Chicco Magic Polly!
< Poruku je uredio Azra_ -- 20.3.2015 1:20:19 >