Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 23:57:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Na moru je sjajno! Vreme odlično, oko 30-31 stepen svaki dan, more mirno, dete uživa, pliva i sa gumom i sa mišićima. Oslobodila se još prvi dan, prošle godine nije nie htela u more da uđe propisno, molili smo je Odmaramo samo tako, ne pamtim kad sam ovoliko uživala na odmoru, sad vidim da mi je falilo odmora
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 23:59:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Ako Ivanka samo uzivajte Koliko ostajete?
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 0:00:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Još 7 dana. A već smo propisno pocrneli, bićemo ko cigančići kad pođemo kući
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 0:01:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odoh još malo da čitam knjigu (nije mi mnogo ostalo) pa da spavkam. laku noć mame dame
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 0:02:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Laku noc Ivanka
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 7:15:48
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 7:30:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...još nikoga nema na terasi,da zajedno pijemo kafu. Ja ispratila mm i sada sedim i odmaram...dok ne ustanu deca,onda krećem u akciju
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 8:09:11
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ja po običaju gladna imam milion stvari završit po stanu prije posla,sledeći petak putujemo
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 8:10:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Polako dolazi društvo na terasu Emice gde putujete...na more ili?
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 8:12:48
|
|
|
|
branki*
|
Stavljajte i za mene jednu kafu,stizem
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 8:16:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo kafica ,da ima za sve
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 8:31:37
|
|
|
|
emicaa
|
Vik putujemo za Doboj,na žalost mm ima malo godišnjeg da bi stigli i na more
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 8:40:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Da videla sam negde da ste iz Doboja...šteta za more,ali nema veze,važno je da se malo odmoriš od posla
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 8:48:02
|
|
|
|
emicaa
|
Nekako mi žao da odemo na more umjesto da moji vide Doru,a da idemo dole samo na sedmicu autom nema šanse.Da nismo išli u maju dole sad bi imali tri sedmice odmora,vidjećemo možda nešto iskombinujemo za sled.ljeto.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 8:50:40
|
|
|
|
vikiveki
|
I mi ove godine nećemo ići na more,nismo se na vreme dogovorili...ali iduće idemo sigurno...najgore mi kad pomislim da posle dolaska sa mora imam gomilu obaveza i rođendana,zato ja volim da na more idem negde u junu a nikako u avgustu jer me u septembru čekaju 4 rođendana
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 8:53:20
|
|
|
|
branki*
|
vikiveki,hvala za kafu upravo pijem! emice,bice vam super kod kuce! ovde bas oblacno...
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 9:00:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo ga moj mali dečko se probudio,pa došao da se mazi kod mene,video sliku sa kafama pa kaže da hoće i on
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 9:05:57
|
|
|
|
mamin mish
|
Viki hvala za kafu, upravo je pijem pa izlszim na pauzu "za dorucak". Ni mi ove godine necemo na more, ali mislim da cemo ici u Vrnjacku banju. Tetka od mm ima kucu tamo sa pa cemo kod nje. Ali tek u avgustu.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 9:14:02
|
|
|
|
vikiveki
|
ja ću umesto na more ići na odmor kod mojih u Užice pa ćemo tamo ići na jezero
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 11:33:17
|
|
|
|
veselicaa
|
JUtro Opet kasnim na terasu ali sta cu kada ujutru ima najvise posla.Kod nas pada kisa.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 11:57:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Veselice,ne brini se..nisi zakasnila,uvek je neko tu uglavnom ja...moje dečake sam smirila,sada se igraju sa nekim kockama,a ja proučavam herba fast da počnem odmah sa primenom
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 12:08:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja cu mojima sad uzinu i na popodnevnu dremku. Nesto su od jutros poludele.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 12:08:17
|
|
|
|
Kata90
|
Gde ste zene sta cinite?moji decaci spavaju Ivanka lep provod
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 12:14:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma ja neznam šta ću sa mojima,već svašta od malopre smo uradili,igrali se ,pustali muziku,a oni hoće u bazen,kod nas je počelo vrelo da bude,a u bazenu treba voda da se menja
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 10.7.2015 12:18:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Viki stigao ti Herbafast?Kod nas kisa,kod vas je lepo vreme cim mozete u bazen.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: