Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 7:01:08
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro zene samo da vam mahnem pa trcim ma posao.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 7:08:45
|
|
|
|
mamin mish
|
Umalo da zaboravim. KAFAAAA [url=http://www.Slikomat.com/slika/5886778.htm] [/url
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 7:11:47
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Naspavala sam se
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 7:31:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 7:50:51
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ja sam mogla još sat-dva odspavati
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 7:53:01
|
|
|
|
eca89
|
Ja sam za neki lonac od 5l kafe, ako ima !
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 7:54:21
|
|
|
|
milicicak
|
Jutro :) Mi doruckujemo kolace, nemajka sta cu I meni treba lonac kafe od 5 je budna al cu poceti sa ovom sto je mm posluzila. Posle treba da nagovorim dete da odemo do pijace dok ne krene pakao i takoo
< Poruku je uredio milicicak -- 12.8.2015 7:56:11 >
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 8:36:34
|
|
|
|
Buba Mira
|
Dje ste žene, majke i nemajke?
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 8:40:34
|
|
|
|
milicicak
|
Nemajka prisutna :) jos uvek traju pregovori za odlazak na pijac :) kud se zeznuh da kazem da treba pasulj da kupimo
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 8:42:40
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ti nemajka, ja grešna žena, sanjam bivšeg već tri noći, ne smem muža u oči da pogledam
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 8:47:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Bubo pogasi svetlo, moze i u mraku da izbegnes poglede Ufff kako mi se pije kafa ali od toga nista. Kosta je vec u drugoj sto se tice plakanja i kenkavljenja.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 8:50:09
|
|
|
|
milicicak
|
Hmmm, nezgodna situacija... Ali iz mog ugla dok sve ostaje na snovima nigde tu greha nema :)
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 9:01:33
|
|
|
|
Buba Mira
|
Pošto sanjam već tri noći dotičnog, moram noćas da obučem novu spavačicu, da mu se malo picnem, da me ne "gleda" čupavu svaku noć
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 10:34:56
|
|
|
|
wivern
|
Bubo sad kad ti se odnekud pojavi bivsi Mene ubi ova sisa, ali barem nemam temperaturu. Posto imamo nemajku i gresnicu ja cu biti raspala
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 11:09:54
|
|
|
|
mamin mish
|
Ima li koga na terasi. Ja na pauzi za Juce stigla pa me stomak i glava ubijaju. Sva sam .
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 13:04:05
|
|
|
|
emicaa
|
Evo i mene čestite sad došla sa posla,moram još otići do prodavnice a pojma nemam kako ću po ovoj vrućini. Bubo sanjam i ja često svoje bivše,dvojicu od njih ali ne pogadja me to previše.Probudim se,pomislim što mi je to u životu trebalo i tjeram dalje
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 13:18:33
|
|
|
|
wivern
|
Vidi ti emicu, cccc. I sta jos sanjas Objasnila je buba u temi snovi, razumem je u potpunosti.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 13:22:04
|
|
|
|
milicicak
|
Nemajka uspavala dete, sad da umutim proju pa da vidim sta cu. Nadam se da cemo popodne na Adu da se malo rashladimo :) Ja uopste ne sanjam, ili sanjam pa zaboravim...
< Poruku je uredio milicicak -- 12.8.2015 13:23:38 >
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 13:25:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Hello ženske ima li skuvanih? Ja sam već uključila klimu, obično izdržim do posle podne ali danas je jezivo. Nalivam se limunadom sa đumbirom, baš prija. Milicicak, da znaš da bih i ja mogla proju ali ja ću za večeru. Nisam dugo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 13:29:49
|
|
|
|
milicicak
|
I ja cu za veceru :) al planoramo popodne da lanzamo pa ce vecera biti spremna kad se vratimo ;) a treba i cveklu da ispecem pa da greje rerna o istom trosku. Nama klima vec radi a mini buba spava u dnevnoj. Kad spava u svojoj sobi, probudi se mokra i osuta. Ovako se bar lepo odmori u hladovini
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 13:36:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj verujem, Marko se isto puno znoji. E ja već dugo praktikujem da uveče zamutim smesu za proju pa ujutru pečem, ili zamutim ujutru pa uveče pečem. Nekako mi budu lepše projice.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 13:38:31
|
|
|
|
emicaa
|
Ana ja sam još u fazi kuvanja Wiv mogla bih knjigu napisati o svojim snovima,bude to svega
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 13:52:22
|
|
|
|
mila83
|
Zdravo zene ! Kuvanje kako god se okrenes,ili u kuhinji kuvas ili se kuvas od vrucine...I mi uglavnom palimo klimu posle rucka,klima nam je u dnevnoj sobi,pa otvorim vrata da duva i u dve spavace sobe koje su nasuprot klime,da se malo i tamo rashladi. Rucali smo girice, sad malo piva posle rucka,pa odmor.Planirate li sta veceras ?
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 13:56:56
|
|
|
|
milicicak
|
Anci, super ideja, moracu da probam. Proja se pece sad na posao :)
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 14:13:49
|
|
|
|
Kata90
|
Di ste,jel neko za kafu joj sanjam i ja bivse,jedan me i molio da mu se vratim,pa sam mami rekla da izadje da poprica snjim
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?