Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 23:49:39
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ako računaš dva zalogaj korice sa abc sirom i pola kakija jelom, onda jesam Izvin'te?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 23:54:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas je jako velika magla,kada izađem napolje ne vidim ni prst pred okom
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 7:10:21
|
|
|
|
wivern
|
Dobar jutar. Veselice ja ću turam drvosece ali popodne sad sam u žurbi tolikoj da ne bih ni uživo primetila golog drvosecu ispred mene.. Branki i ja mrzim sneg ali je mbogo bolje vreme kad pada nego sad ova maglustina. Ja klasika, šetnja pa posao.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 7:11:24
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jurtro Ja samo da mahnem.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 7:25:56
|
|
|
|
tekilica
|
Dobro jutro! Kolega je skuvao kafu, ispijam je polako i spremna sam za nove radne pobede :)
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 7:48:59
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ako računaš dva zalogaj korice sa abc sirom i pola kakija jelom, onda jesam Izvin'te? kaki - japanska jabuka Dobro jutro!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 8:14:09
|
|
|
|
Modessty
|
gud morning! ja se naravno šminkam, nisam stigla kod kuće to da uradim. Još ne pijem kafu, osećam da će i danas biti naporan dan Aliii nema veze!!!! idem u kafanu u 14h!!!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 8:27:40
|
|
|
|
mamin mish
|
Ja napokon opusteno popila kafu na poslu. A stranke ispred firme smo sto nas ne lincuju zbog strajka.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 8:37:26
|
|
|
|
Modessty
|
mishu vi ste u štrajku? jaooo uživajte i daj bože da vam daju to što tražite! Da ne bude uzalud
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 8:51:57
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 9:08:11
|
|
|
|
amelia
|
Jutro zeene izvolte tortu danas je moj rodzendan juuuuu napunila 24 god, ..neznam dal sam uspela ubaciti slicicu kako valja sa tel kucam
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 9:11:27
|
|
|
|
eca89
|
Amelia, srećan rođendanko, sve najljepše , da ti se sve želje ostvare. Mlađa si od mene 2god. hi, hi, hi ! A, torta je mmmm mljac, mljac !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 9:16:25
|
|
|
|
amelia
|
Hvala eco prosle godine sam ugledala bas na moj rodzendan to mije bio najbolji poklon sto sam ikad mogla dobiti... tu smo blizu dve god razlika ljubi mi curicu
< Poruku je uredio amelia -- 15.12.2015 9:17:26 >
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 9:20:15
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Amelia srećan rodjendan,pa ti si mlada Ovde hladno,posle na posao pa se nadam da će otopliti ali naravno da neće
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 9:39:25
|
|
|
|
mamin mish
|
Amelia, sretan rodjendan! Mod nadam se da ce uspeti ilu ostajemo bez posla. A to bas mi bas i nije potrebno.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 10:19:20
|
|
|
|
jess021
|
Mamin mishu, imate li sanse da se dodje do potvrde zbog decijeg dodatka? Treba mojoj sestri. Izvinjavam se sto ovako upadam Kuvam kafu, ako neko hoce
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 10:31:45
|
|
|
|
tekilica
|
Sta je to sa tim strajkovima? I kod nas neki strajkuju. Kuku!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 10:43:19
|
|
|
|
mamin mish
|
Jess moze meni kafa! I nesto za glavu. Opet me boli. Bi mmnije uspeo da mi izleci glavobolju. Tekilice kod nas hoce da otpuste jako mnogo ljudi sto ugovorce, sto na odredjeno sto za stalno. A iskreno i trenutno nas ima manjak
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 10:53:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Ko je za kafu, upravo skuvana I mene boli glava, baš mi smeta ova magla i ovo vreme. Doduše, treba i da dobijem...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 11:09:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci ako je kafa sa ukusom moze
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 11:20:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mozeee kafaaaaaaa, od jutros jos ni jednu nisam popila
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 11:30:24
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nisam pila kafu od prošle subote,i rad nije bila prava kafa nego ona hladna sa ukusom karamele
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 11:32:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, sa kojim god ukusom želiš ja svoju pijem sa mlekom
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 11:33:51
|
|
|
|
mamin mish
|
Jao Anci evo i ja sad pijem i bas mi prija. O glavobolji mi ne govori vec vise od nedelju dana se borim sa istom.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 15.12.2015 11:35:04
|
|
|
|
bubulence
|
helloU drugarice! kako ste? Misu jesi i ti pod ugovorom? bitno da one sa fotelja ne smaknu... kreteni! strajkujte, i treba! gledam ove sto si sinoc stavila i sve se plasim da im ne ispadne neko zvonce . moje veliko dete je u vrticu, juce je imala prvi trening gimnastike i bila je odlicna. malo dete spava, muz spava, rucak se kuva.... ko sluzi kafu?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
NadaR Glasate li u anketama?ne-glupe su (
6%)

ponekad-kad mi je dosadno na forumu (
43%)

da,uvijek-zanimljive su (
52%)
Ukupan broj glasova: 127Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!