Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.4.2016 21:16:42
|
|
|
|
jess021
|
E sad neka sve zene kazu hvala Jess Ja cu i ovo leto da budem lepa i debela, ali zato za sledece ima opasno da se spremim. Trco, svaka cas_t!
< Poruku je uredio jess021 -- 20.4.2016 21:17:55 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.4.2016 21:25:15
|
|
|
|
eca89
|
Hvala, Jess!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 20.4.2016 21:26:12
|
|
|
|
jess021
|
Ecooooo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.4.2016 7:52:40
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Svaka ti cas_t trco Nego reci mi kako se hranis, i sta si tacno vezbala, kojim redom, da prepisem od tebe Isidora ništa posebno nije. Za doručak samo hleb jedem (spletin, bez kvasca) - na to malo sirnog namaza sa manje masti, uz doručak krastavac. Nekd napravim tzatziki, nekad stavim pileća prsa. Retko pojedem paradajz uz doručak. Ručak - kupus, tikvice, pečurke, proso (ponekad), karfiol, brokoli, belo meso, mlada buranija, mladi grašak... U zadnje vreme kupujem u lidlu neku mešavinu povrća zamrznutog - to mi najbrže za ručak. JEdno je orijentalni stil (sa nekim pečurkama, klicama...), drugo je italijanski stil (karfiol, malo paprike, tikvice, paradajz). Kad hoću da me baš mine želja - pizza od speltinog brašna sa povrćem i mladim sirom. Večera obično pogrickam kelerabu (inače nisam gladna). Ako sam baš gladna 2 jaja. Užina jabuka ili kivi, užina šaka badema. Sat vremena pre jela i sat vrmena posle jela nema pijenja vode (ni kafe). Tečnosti oko 2 litre. Vežbala prvo mesec dana shred (nisam pravila nikakvu pauzu), posle ripped (sa jednodnevnom pauzom). Pošto je lepo vreme krenulo - pre podne obaveno šetnja sa malim nekih sat vremena, popodne opet peške po ćerku. E da - glavni sastojci - INAT I INSPIRACIJA. Hvala Jess još jedared
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 21.4.2016 7:54:41 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.4.2016 7:56:45
|
|
|
|
eca89
|
Gospa jaz sem navdušena s tabo !
< Poruku je uredio eca89 -- 21.4.2016 7:57:36 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.4.2016 8:01:00
|
|
|
|
Trcosava
|
A reeeeeeeeees?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.4.2016 9:08:07
|
|
|
|
dijana1*
|
Trco svaka cast jos malo do cilja. Ovim tempom to je 2 meseca. Pa i to prodje brzo a ti top!!!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.4.2016 11:20:08
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR A reeeeeeeeees? Ja, seveda !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 21.4.2016 12:03:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja nikako da stignem da pišem, vežbam i dalje, a zarazila sam i moju dragu komšinicu :) Ja sam na -6 kg, i imam još toliko da skinem, tj. malko više, bilo bi dobro 7-8. Ali sada sebi izgledam bolje nego letos kada sam imala oko 62, jer sam tada bila mekana, i opuštena, a sada je sve čvršće. I nastavljam dalje Hvala Jess, Trco, Eco i ostali motivatori
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.4.2016 12:04:04 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.4.2016 17:43:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo i mene, sada na -6.5, još toliko to go. Meni su uvek najgore ruke :( A ove farmerke kupih u Legendu, pre mesec dana, namerno sam kupila broj ipo manje, tj. 29, i sada se kajem što ne uzeh 28. Ali otkud sam znala da ću tako brzo smršati. Bila sam danas da vidim da li ih još imaju, kada ono, sada su 5.500, a ja ih platila na akciji 990. Hoću da se pojedem što ne uzeh tada i 28, a radnja mi preko puta zgrade.
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.4.2016 17:51:54 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.4.2016 18:20:44
|
|
|
|
aleksandrici
|
Bravo devojke,svaka čast.Ja baš i nisam aktivna što se tiće vežbe konkretno ali volim da pešačim,penjem se stepenicama,jedem povrće i voće,izbegavam slatkiše.Pa i nisam tako loša ?Šta Vi mislite ?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.4.2016 20:01:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dunja, i sad ti je dobra linija. I meni su ruke "jače", ali to nema sanse da umanjim. Bravo, devojke, bas mi je drago da ne odustajete.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.4.2016 20:57:44
|
|
|
|
jess021
|
Dunjaaaaa, extra izgledas Ala si doterala figuru, svaka cast
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.4.2016 21:09:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Dunjči
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.4.2016 21:11:34
|
|
|
|
eca89
|
Dunja odlicno izgledas, pa i stomak ti je ravan, extra si! Meni su takodje ruke jace, ali takve sam gradje i mnogo me to nervora, trebala bih imati 50kg da mi budu mrsavije!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.4.2016 22:30:05
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunjci extra izgledas Bas se vidi da si skinula i da se zatezes Ja sam manje vise skinula kg. Ostalo jos 2-3 ali to lagano. I ovako je dobro. Ali moram da se bacim na vezbe pod hitno. Nema vise izgovora. Mada po ceo dan trcim za decom , hm da li je to dovoljno Ko god me vidi svi komentarisu da sam bas skinula kg, cak sam sada mrsavija nego pre sve tri trudnoce.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.4.2016 9:15:43
|
|
|
|
emicaa
|
Dunja odlično izgledaš,mada nisi morala glavu isjeći Ja jedva čekam da se porodim pa da krenem i ja,zarazile ste me
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.4.2016 13:03:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Dunja odlično izgledaš,mada nisi morala glavu isjeći Morala sam, veruj mi, friz je katastrofa Hvala ženske Nastavljamo, ima još za skidanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.4.2016 13:12:28
|
|
|
|
eca89
|
Evo i mojih sličica, kamera na tel.mi ne radi, nemam pojma šta joj je, slikala sam tabletom, pa nije neki kvalitet baš.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.4.2016 13:17:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Eco, pa super si ženo, ko devojčica Gde idu ti slatkiši što jedeš bre, ne vidi se nigde!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.4.2016 13:20:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, pa koliko ti uopšte mislis da imas kg viska?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.4.2016 13:26:58
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Dunja vide se slatkiši šta ti je ! Hvala, ženske puno, ali ja bihos 2-3kg dole, ali ne da mi se! Mm me zeza, kako sam mišićava gdje god pipne !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.4.2016 13:27:23
|
|
|
|
nikiteki
|
Eco super
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.4.2016 7:53:10
|
|
|
|
eca89
|
Hvala, niki!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.4.2016 8:39:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Bravo Eco!!! Bravo Dunjči!!! Samo napred!!!! Ja dadoh sebi oduška dva dana - što od vežbi, što sa hranom. Danas back on the track. Kao i Dunjči, imam i ja još nekih 6 kg da skinem. A znam da će sad to naaaaaaaaaaaajteže da ide. Ovih 8-9 je relativno brzo otišlo. Idemo ženskeeeeee
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.