|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
8.4.2016 12:59:11   
Modessty
Maro krenula si odmah previše jako. Moraš lagano da se uvodiš u formu. Probaj ovaj 6 week 6 pack. Ima na torrentu i na you tube. Ako se ne snađeš daću ti ja link na moj one drive

Taš nije komplikovano i super je. Najbolje je kad se krene sa "30 day shred", imaš tri nivoa vežbi i svaki se radi po 10 dana. Za mesec dana se super utegneš i stekneš kondiciju. Vežbe traju 25 min. A i ma od svega po malo. I blago tebi kad biciklom ideš na posao. Ja razmišljala da pozajmim od brata biciklu i da i ja dolazim biciklom. To bi mi baš skratilo vreme dolaska i odlaska. Videću da li će da pristane user posted image

Za bokove su vežbe uvijanja. Jillian ih radi u ovaj 6 week 6 pack.
Ko hoće ubrzano da skine kilažu i može da skače nek radi neki cardio.

Ja ne mogu da vam opišem koliko se bolje osećam! Kako sam krenula pravila sam pauzu kad sam dobila i par dana što sam morala zbog posla. I prabvo je čudo kako se nateram da vežbam! Nikad nisam vežbala kod kuće. a sad sam baš redovna. I bolje se hranim, tj manje jedem slatkiše. Žao mi da se toliko mučim vežbama a da onda pojedem celu kutiju jafe user posted image
Na netu ima super grupa podrške za vežbanje uz Jillian Michaels i cure su sjajne!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 926
8.4.2016 13:16:42   
Modessty
Sećate se emisije "the biggest looser"? Trener im je bila JIllian Michaels. Evo slika

user posted image

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 927
8.4.2016 13:42:53   
adulence
Ja sam bas obozavala tu emisiju,nego evo i mene i ja bih malo vezbala,sva sam pihtijasta...kazite mi sa cim da krenem ,odmah da kazem da sam van svake kondicije,nikad nisam vezbala,ne racunam teretanu u dva navrata po mesec dana i to je to...drzi te se devojke,samo jako!!!!

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 928
8.4.2016 13:50:48   
Modessty
Kreni slobodno sa 30 day shred
radi se u 3 nivoa. Svaki nivo po 10 dana. Traje svega 25 min. Radiš naravno lakšu varijantu (koju radi belkinja iza Jillian).
I koliko možeš. Umesto bućica/tegova možeš da koristiš flašice od 1/2l vode. Ili da radiš bez tegova.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 929
8.4.2016 13:55:20   
Zemunka85
Svaka vam cast ... user posted image
Ja sam do skoro trcala. Prestala sam jer nemam meru, na granici smrti sam koliko se preforsiravam. Nabila sam dobru kondiciju i trcim po sat vremena dok ne pocnu munje pred ocima da sevaju, posle mi lose, boli me "srce" i sl. Uzas ... Uspela sam da skinem 3kg vrlo brzo. Malo pauziram, uz korigovanu ishranu, pa cu da nastavim. Sad sam na 65. Do 60kg i bice mi ok.
Pogledacu i ove vezbe mada sve mi se cini da ja nisam karakter za to. Evo ga leto, pa cu makar rolere da vozam svako vece...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 930
8.4.2016 13:59:07   
adulence
Aha znaci u plavusu da gledam...ok...moracu da pocnem....mrzim da vezbam i nisam sportski tip,ali i dalje zelim dobro da izgledam...inace moja kilaza od jutros 63.2 pa videcemo....ne smetaju meni toliko kg koliko to sto sam mekana...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 931
8.4.2016 15:58:26   
mama krava
Ja sam napalila dve koleginice iz mog kraja da idemo na iste vežbe, pa sada imam i društvo. I juče sam dobila pohvalu od jedne jer mogu da uradim špagu!!!!user posted image

Realno, nisam ni ja bila svesna da mogu dok mi nije ona to rekla sinoć. A mislim da špagu nisam mogla da uradim ni dok sam dete bila!

Mnogo mi znače ove vežbe sa yogom jer sam se baš razgibala.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 932
11.4.2016 13:09:40   
Trcosava
Hej vej vežbačice!!! Samo napred!
Ado, ajde ovo baš ne zahteva puno vremena, a daje extra rezultate!

Ja u petak završih ripped i evo danas sam se vratila na shred. Sine mitre, lvl 1 shreda mi mala maca spram ripped user posted image mokra jesam, ali jedva da sam se zadihala hahahah a kad se setim kako mi je bilo kad sam počela.

Jedino što sam sad odradila u čarapama sve, pa me malo zeza deo čučanj u stranu, klizi mi noga, no dobro.
I da - svaki sklek radim na kolenima, jednostavno ne umem sa ispruženim nogama, osim onog kad hodaš do skleka.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 933
11.4.2016 17:06:41   
dunja RR
Trco, ja ne volim sklekove, tj. mislim da sam u rukama slaba za njih, posebno u levoj. To za levu sam provalila kod onih siđi, ustani, na rukama u lvl 3.
Ali od početka radim sve sa ispruženim nogama, tj. radim sve vežbe kao crnkinja. I primetila sam baš sinoć da mnogo dublji sklek mogu da uradim nego što sam ikada u životu mogla, mislim da je to zbog toga što su mi ruke ojačale.

I dalji su mi oni plije skokovi u lvl 3 noćna mora, ali izdržim nekako, samo malo usporim.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 934
12.4.2016 11:04:35   
mama krava
Ja dobila upalu od nove koreografije koju sam radila u nedelju. Ovamo kod mene se svaka 2.5 meseca menja koreografija...bude neka promocija besplatno i rade se nove vežbe. Razvaljuju me kukovi. Večeras idem ponovo.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 935
13.4.2016 10:06:30   
Trcosava
Dunja koji skokovi? Oni sumo squats? Ja riknjavam od njih. Inače imam najstrašniju upalu misica!!! Dupe, noge, listovi.
Btw 63,1 kg!!!
Pored vezbanja svaki dan setnja sa malim, pa posle opet peske po Anu

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 936
13.4.2016 10:27:02   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Dunja koji skokovi? Oni sumo squats? Ja riknjavam od njih.

Da, da, ti! Isto, riknem!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 937
13.4.2016 11:49:00   
Trcosava
Mrzim ih!!! Mada u ripped imaju jedni skokovi koji mi još više idu na nerve user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 938
14.4.2016 13:35:33   
Trcosava
Ljudi moji kilogrami samo idu
Danas 62,7 (još malo pa da opalim užičko kolce user posted image )

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 939
14.4.2016 14:00:56   
eca89

Ljudi moji kilogrami samo idu
Danas 62,7 (još malo pa da opalim užičko kolce user posted image )

To, Trcouser posted image , ja se ubih od slatkiša i ništa onda od mene!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 940
14.4.2016 14:52:13   
Maraj
Bravo tco user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 941
15.4.2016 11:52:07   
eca89
Jest meni ova ripped in week 2 smor, malo je reći, radim još sutra, a mogu tek misliti 3,4 kakve su!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 942
15.4.2016 12:31:27   
Trcosava
One nisu smor, one su da ckneš user posted image

Nego ja opasno brljavim sa jelom, ali iskreno nit se oždirem od slatkiša niti konzumiram skrob i UH.
Pojedem po pola bauntija ili red čokolade... Kašičicu eruokrema (to da me mine želja) ali i dosta šetam i vežbam i 2 l vode dnevno.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 943
18.4.2016 11:37:35   
eca89
Odradih 1.dan ripped in week 3, on je meni extra u odnosu na week 2!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 944
19.4.2016 8:28:06   
Trcosava
Samo da kažem da se i zaova zapalila za vežbe user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 945
19.4.2016 8:34:58   
eca89

Samo da kažem da se i zaova zapalila za vežbe user posted image

Trćo, hočeš reći zlaova!user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 946
20.4.2016 14:19:34   
Trcosava
A bre jel vežba koja ili nemate vremena da pišuvate?

Ja da se pohvalim da danas imam 61.9 kg (podsećanja radi 8.2. sam imala 71.2 kg!!!!) Mnogo sam srećna!

Tako, sad odo' da širim drugi veš user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 947
20.4.2016 14:48:10   
IvanaSK RR
Trco, svaka ti čast!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 948
20.4.2016 18:17:21   
isidora88
Svaka ti cast trcouser posted image
Nego reci mi kako se hranis, i sta si tacno vezbala, kojim redom, da prepisem od tebe user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 949
20.4.2016 18:26:10   
eca89
Trco zeno ti si zmaj, pa sad ces ti i tih 5-6kg, veliko bravo!
Vjezbam ja, na ripped sam week 3 samo sto mnogo jedem slatkise i izgubila sam volju!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here