Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 10:20:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Bolje su,hvala na pitanju. E od juce ujutru nema temperaturu, A jutros malkice curi nosic ali mislim da nije ništa zabrinjavajuće. Mozda ce im neki zub, trebalo bi,odavno se nijedan ne pojavljuje.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 10:24:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. Wiw, za zvezdicu! Evo ja kuvam kafu. G od jutros strasno nervozan. Svrbe ga boginje. Za svaku sitnicu place.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 10:27:04
|
|
|
|
wivern
|
Nekad mi ni auto ne pomaze. Danas moram u apr a tamo nemam gde parkirati, lakse mi autobusom do zelenjaka. I nas zakacio virus, mislim da je M dobio T
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 11:36:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, pa i vas virus? Sta je vise ovo sa virusima.... Sanjalice, mogu misliti kako je nervozan. Ja sam imala boginje kad sam bila cetvrti razred i secam se kako mi je grozno bilo.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 11:42:51
|
|
|
|
emicaa
|
Ja trebam otici staviti picu da se pece a ne mogu ustanem iz kreveta.Dora skace za sve pare a suze liju. Brat se sutra vraca kuci.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 11:48:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi stigli od cika doce Upaljeno grlo ali kaze taj virus traje do 5 dana , pa nista... trebal abi sad da pocne da pada temperatura. Ako za dva dana ne bude bolje da dodjemo u petak. Jadno dete sam bzvz vukla.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 12:03:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bas bzvz sto ste se izmaltretirali.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 12:13:03
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Vlada virus, od mog brata mali već drugi dan ima proliv, strasno.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 12:42:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Emice, ko ce da ti cuva decu kad se brati vrati kuci? Joj, sto mrzim kad odvedem bolesno dete, dr kaze nije nista, ne bi nista davala, onda posle 3 dana odvedem skroz zaribalo dete sa T 39.5 i tad dobije antibiotik i hiljadu i jedan lek jos.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 12:47:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nije da joj joj nije nista ali kao nije za ab. Mada vec cetvrti dan sa T...i ja sam ostala zbunjena sto nam nije dala detetu se na licu vidi da je bolesna
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 12:51:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Upaljeno grlo, a bez AB. Plus cetiri dana temperatura.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 13:05:37
|
|
|
|
emicaa
|
Ma pojma nemam,ima mm dvije sedmice godisnjeg pa cemo vidjet sta cu posle.Ionako od njega slaba vajda.Spremi se sad i ode u setnju,ja sama sa njih dvoje
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 13:10:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, da si blize dosla bih ti odmah
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 14:46:33
|
|
|
|
wivern
|
Ja sam uspela da zavrsim sve za danas. Sad uzivam kuci sa M. Mada mi je on sav nikakav, nije vise cruc ali je bas cudan. Valjda ga nece uhvatiti virus. Danas ipak nije toliko hladno, juce je bilo pakleno.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 14:55:52
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana saljem ti zagrljaje Dora slinavi,suze joj liju ali ne miruje.KUnjala mozda pola sata i opet u akciji.Ne kontam kako moze
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 14:58:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nije jako hladno, ja sam htela cak jutros malo da prosetamo ali H nije pa ono nisam htela da je gnjavim.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 15:03:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice ni ja ne kontam ovu moju, nikad nije umorna ni gladna. Sanjalice, Wiv, samo da prodje, bice lepsih dana. Nemamo gradsku vodu do pola 7 veceras, sizim.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 15:10:54
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ma pojma nemam,ima mm dvije sedmice godisnjeg pa cemo vidjet sta cu posle.Ionako od njega slaba vajda.Spremi se sad i ode u setnju,ja sama sa njih dvoje Emice, samo mi kaži da ćete mu i platiti što ih je "čuvao" 2 sedmice?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 15:12:37
|
|
|
|
emicaa
|
Ecika kupili smo mu telefon i jos neke sitnice od odjela. Jbg opt ne mogu da budem kreten
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 15:22:23
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ecika kupili smo mu telefon i jos neke sitnice od odjela. Jbg opt ne mogu da budem kreten Ma, znam se, ali opet !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 15:31:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene☺S ima upalu pluca prima longocef ujutru uvece bas se izmuci.Ne stizem nista a i net imam samo na telefonu. Da sva decica brzo ozdrave ovaj virus je strasan
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 15:49:28
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice ljubim vas,brzo ozdravite. Ja se istusirala dok nisam pod temperaturom,jao sto mi je godila vruca voda
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 15:56:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao stvarno , svi redom bolesni Hvala bogu sad ce raspust !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 15:59:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Brojim dane kad ce raspust. Ali nazalost samo nedelju dana traje.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 16:10:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Za mnogo dece sam čula da imaju upalu pluća. Šta je to ove zime? Ili je tako svake zime.
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?