|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
13.3.2017 7:31:20   
krin 40
Jutro Niki.Još malo pa ćeš i ti na dosadno bolovanje😃

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 201
13.3.2017 8:16:17   
Mariya
Jutro! Mogu da prepišem onaj post od jutros. Čim mališa završi vraćam se i ja u krevet. Devojčice su kod babe pa nemam zašto da ustanem.
Krin i ja stalno nešto spremam ali ne da ubijem vreme nego što jako volim. I sad jedva čekam da počnem,pre neki dan nisam izdržala, umesila sam hleb. Mikserom doduše ali napravila sam ga. Sad samo visim na netu i tražim ideje skupljam recepte pa uskoro počinjem da kuvam user posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 13.3.2017 8:17:08 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 202
13.3.2017 8:29:11   
krin 40
Mariya i ja obožavam da spremam,posebno slane specijalitete.Prof.deformacija.Držala sam par godina firmu za ketering i maloprodaju kuvanih jela na meru.Zvala se "Urbana domaćica"😎
Nije isključeno da ću opet sa tim krenuti.Smučilo mi se da plaćam kiriju."Mutim" muževog strica koji ima love da nam kupi lokal😃Inače ja sve što "mutim" na kraju i "smutim"user posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 203
13.3.2017 13:41:46   
Zemunka85
Evo i mene.
Uzela rez dabla, super su. Bas sam happy.
Ostalo po starom, nadam se da ste sve dobro user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 204
13.3.2017 15:12:40   
zumbulcic
Dan bebele, sta se radi?
Zemunka user posted image za dabl... sad se opusti i uzivaj

Bila sam sinoc na pregledu na ukc-u i malo je falilo da me ostave da lezim. Insistirala sam da idem kuci jer zivim par min autom od klinike i ako ne daj Boze osjetim kakve bolove ili jos gore da krene porod blizu mi je.
S bebom je sve ok, ali nikako da se podigne i izgleda ne planira. Dr me je prvo pregledala vaginalno i to pred muzem i osjetila glavicu dole pa je odradila uz i potvrdila. Strogo mirovanje i cekanje da samo udem u 9 i porodit ce me. Kaze obzirom da ce beba sve vise sad dobijat na kilazi nema sanse da doguram do termina,cak sta vise postoji velika mogucnost da bi se mogla porodit i u 8 user posted image Prirodni porod je moguc jedino da joj dodem otvorena 7-8 prstiju u suprotnom idem na CR.
Naredna kontrola je za 2 sedmice i tad cu i da primim injekciju za sazrijevanje pluca za svaki slucaj.

Eto ja se malo izjada, al dobro tu smo podrska u svim verzijama trudnoce. Ja mirujem pa sta bude. Ako ne daj Boze krene i ranije sreca sve mi je spremno za bebu,a meni sto treba za bolnice pripremit cu u ovoj sedmici.

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 205
13.3.2017 15:14:24   
zumbulcic
Pricate o kuhanju, ja obozavam spremat i cesto nesto izmisljam. Sad ne mogu i ne smijem stajat pa sve nesto lagano pravim.
Evo sad sam stavila juneci vrat da se raskuha i poslije cu dodat kiseli kupus i mrkvu i to je to.

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 206
13.3.2017 15:36:22   
krin 40
Zemunka super za dabl.Sada uživaj u trudnoći.Zumbuliću,držim fige da dobaciš do 9tog.Ja sam 29-ta..znači ti si 31-va ako se ne varam.Još jedno 5 nedelja,jel''
tako?
Biće ok.Ne mrdaj nigde.Samo do tuša i toaleta.A jel ti nemaš nikakve bolove?

< Poruku je uredio krin 40 -- 13.3.2017 15:38:27 >

Direktna veza do poruke: 207
13.3.2017 15:45:40   
Bunnyca
Zumbulcic,da li je tako nisko bilo i pre ili je pocela beba da se spusta?
Sta kaze za grlic, cvrst, zatvoren?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 208
13.3.2017 15:54:25   
krin 40
Bunnyce,ako se ne varam,Zumbulić je pre odredjenog vremena počela dole da oseća veliki pritisak.Tada je se bebana i spustila

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 209
13.3.2017 16:04:18   
Bunnyca
Pitam,zato sto i ja imam pritisak dole, cak i vene koje su izasle, posteljica isto nisko, doktor je rekao samo da odmaram, ali nista drugo.U prosloj trudnoci sam pila ginipral, pa sam izdrzala, a sada mi nista nije dao.
Ja do 9. og ima da se nacekam.Tek sam 25. nedelja

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 210
13.3.2017 16:15:21   
krin 40
Ako se ne varam,ti si skoro bila kod dr.Rekao ti je da ti je grlić čvrst i zatvoren.To je ok..Ako nemaš poverenje u njega idi po još jedno mišljenje

< Poruku je uredio krin 40 -- 13.3.2017 16:18:01 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 211
13.3.2017 17:43:50   
zumbulcic
Hvala ti krin. Da, danas sam punih 30 sedmica...pa tako nekako dode da se primirim nekih 5-6 sedmica pa onda kad god da krene. Pa ako sam na nogama nekih 15-tak min dole mi pode stvarat ogroman pritisak i pocinju da bole prepone. Sve dok lezim ok je

Bunnyca kad sam isla u 19-oj sedmici bilo je nisko ali dr nisu shvatali zaozbiljno, bili su sigurni da ce se podici u roku 2-3 sedmice. Medutim ostao je nisko. A pritisak mi se poceo javljat sa nekih 24/25 sedmica. A grlic je 24mm, zatvoren ali razmeksan.
Sto se tice tvoje vene vec sam ti pisala da ne brines. Kod mene je drugarica imala dole venu i to debljine prsta. Bas se bila prepala, ali dr je rekao da se zna desiti zbog jaace cirkulacije te da ce se povuci poslije poroda. Tako je i bilo, dan nakon poroda je nestala i kaoda je nikad nije bilo.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 212
13.3.2017 18:13:12   
krin 40
Moj je 1.5 cm od početka , omekšan i zatvoren.Ali beba mi je visoko.Baš me zanima šta će da mi kaže 22 og.Ne osećam dole pritisak.Zabole i mene malo prepone ali ja se žene ne smirujemuser posted image

Direktna veza do poruke: 213
13.3.2017 18:15:33   
ZonaStaša
I ja sam 30 nedelja 5 dan user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 214
13.3.2017 20:02:05   
SreleLale
Trudničice, kako ste? Ja sve kao pratim šta se dešava, a nikako da se uključim sa pisanjem. U sredu idem na kontroni pregled kod moje dr, pa ću imati nešto konkretno da napišem. Meni se javi po koja kontrakcija, što u prethodne dve nije bio slučaj, a znam da je posteljica na prednjem zidu, za grlić ništa ne znam, valjda će sad malo oko toga da se pozabavi doktorka. Treba i kontrolu antitela da uradim ove nedelje, jednu sam uradila i redovnu kks.

(odgovor članu ZonaStaša)
Direktna veza do poruke: 215
13.3.2017 20:08:10   
SreleLale
Zaboravih da vam napišem da se mi i dalje razmišljamo oko imena, pa sam postavila i anketu ovde, zato devojke molimo vas da se izjasnite koje vam se ime za devojčicu više sviđa Una ili Iskra :-)?

(odgovor članu SreleLale)
Direktna veza do poruke: 216
13.3.2017 23:30:07   
mimica83
Hej drustvo user posted image namestila sam sada da iz lezeceg polozaja surfam i kuckam ovde na forumu. Bila sam na kontroli bebac je imao 2050 grama u mojoj 33+5 nedelji po ciklusu. Sa bebom je sve ok, imam po 10 i vise kontrakcija u toku dana, s tim da juce i danas su jedva bolne, a ranije su bile jace neznam u cemu je caka i da li cu ja ranije da se porodim?
22.03 krecem na ctg i tada ce mi dati uput za porodiliste. Krenula sam sa pranjem stvarcica sta imam od prvog sina i taman reko da peglam po malo svaki dan kad crkne mi pegla sad neznam koju da kupim aj mi kazite ako ste zadovoljne vasim koji su modeli?
Krin, uzivaj, cim se dobro osecas i mozes da si stalno u pokretu budi srecna i nemisli nista negativno :) Ajde sta lepo spremate dajte neke recepte da probamo user posted image
Maryia kako si ti i bebac? Jel bese nisi imala epiziotomiju izvini zaboravila sam user posted image Super da ti svekrva pomaze i odvede devojcice, blago tebi :)
Skockice rekla sam ti nalupetaju gluposti uplase nas i na kraju sve to bude u redu sa bebcima. Kako ste sada, jel mali siki?
Vracam se unazad vidim da nema Ane, nadam se da je sve ok.
Srelelale meni se vise dopada ime Iskra :)
Zumbule kod mene je slicna situacija beba je od pocetka nisko, i desi se u nekim momentima i kad lezim da koji put gura u besiku i osecaj je bas bezveze ko da ce da krene, ali nece, moras se pridrzavati i mirovati maksimalno, evo ja jos nedelju dana i ulazim u bezbednu zonu nadam se, ali bice to u redu i kod tebe ako procene bolje da primis inekciju tako ce biti sve ok, samo ti miruj maksimalno ima li ko da ti kuva da nemoras nista raditi?
Zemunka user posted image za dabl da je sve ok super.

(odgovor članu SreleLale)
Direktna veza do poruke: 217
14.3.2017 8:17:09   
AnaAna1
Dobro jutro devojke, hvala sto mislite na mene i sto ste se zabrinule sto me nema par dana, ali evo meee, i sve je super user posted image nego u subotu imala neku jurnjavu bili neki gosti, pa smo onda isli na svadbu u Bgd u nedelju, pa spavali tamo, juce kasno dosli i evo jutros najzad da se probudim bez neke zurbe, iscitala sam natenane sve sto ste pisale :)

Sto kaze Krin vec je vreme da priznam sebi da ne mogu vise sve da radim, priiilicno sam se izmorila ova zadnja 3 dana... cak me malo bole i misici na dnu stomaka... danas vala ne ustajem iz kreveta dalje od wc-a! Jos me uhvatila neka prehlada izgleda u subotu jer sam par puta izlazila napolje samo u duksu a uopste nije bilo toplo, pa me grlo rastura, i evo od jutros duvam nos bez prestanka... znam da ne smem nista za grlo pa sisam negro bombone, pijem caj, serbet, propolis, med... i nadam se da nece dalje da se siri u kasalj ili tako nesto...

E daaa, juce smo isli da vidimo ovaj krevetac u Bgdu koji mi se svidja, i super je, tako da smo ga narucili direktno iz fabrike jer je jeftiniji 6000 nego u radnji, i stize nam ili u petak ili u ponedeljak... i tu zavrsavam sa svim krupnijim stvarima, samo jos za dusek da odlucim da li sa zicanim jezgrom ili memory penom? user posted image

MicinaMama i mi smo kupili posteljinu tri drugara, u bez boji user posted image nekako mi je najelegantnija od svih koje smo gledali u zemlji Srbiji, izbor je nikakav :)

Drago mi je da su vam svima rezultati dobri zadnjih dana i za bebice i za trudnocu, jedino zumbulcic malo da odmiruje i bice sve to kako treba :) ja u cetvrtak idem na UZ u Dom zdravlja, mislim da je to zadnji UZ kod njih... sledeci vikend ulazim u 9. svecano user posted image

SreleLale meni mozda malo vise Una, ali slusaj sebe i muza i izaberi ono sto se vama najvise svidja, mi smo se ubili oko zenskog imena, za musko bi nam bilo mnogo lakse, i konacno je pala odluka da to bude Sara user posted image

(odgovor članu mimica83)
Direktna veza do poruke: 218
14.3.2017 8:36:15   
krin 40
Jutro dRRugarice😃.Sve ste se izjavljale.Super.SreleL pisaću i u temi ali ja sam definitivno za ISKRA.Una se u Bgd u zove svaka druga devojčica😃.Mimice super što si ok,Anči i ti.Šta je sa ovim našim bebama u grupi?Prvo nijedna nije htela napolje sada sve hoće pre vremena da izadju?Ležite,mirujte.Mimice ja ću ovako da akcijam i da se "pravim luda" dok dr ne kaže da ne smem😃Pijem kafu,sunce virka..divnooo jutro!

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 219
14.3.2017 22:23:27   
MicinaMama
Dobro vece drage moje!

Ova zadnja dva dana je bas lepo vreme pa pola dana prespavam a pola provodim vani!user posted image
Spavam dok su cure u skoli a posle obavim kupovinu,odem po njih i ostanemo napolju da se igraju.

Zubulcic,bunnyca nadam se da ce sve ispasti dobro na kraju da vas ne zeza previse.user posted image user posted image

Anaana bas je super posteljina,porucicu ja sve od tri drugara i takodje bez boju!Divna je!Tako da ce dostaviti na maminu adresu pa ce mi ona poneti ovamo ako ja ne budem mogla sada da odem do Bosne.

Zemunka super za dabluser posted image

Krin hahaha... Hoce deca vani,ide lepo vreme! user posted image

Mariya pozdrav!!!Ljubi decaka!user posted image

Eh sutra u 15:45h imam zakazano kod babice,detaljan pregled.Tako da cu sutra da znam kakav je moj grlic i misljenje babice.
Malo sam se prehladila,grlo me boli.Sinoc sam kasljala kao luda.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 220
14.3.2017 23:45:40   
Mariya
Veče drugarice user posted image
Ja opet imam samo jedno dete, devojčice ostale kod babe. Tj mm ih ostavio pod izgovorom da nisu htele da dođu kući. Jes, kako da ne. Ostavio ih je zato što je ovako on bez obaveza. Došao kući,prilegao u 8, odspavao, super mu. A meni one tako nedostaju...stvarno su dobre. Poslušne su, H malo manje ali Lu potpuno razume da nešto ne mogu da uradim,dodam, pomognem,ima strpljenja. Svako veče mi pomaže da okupam L, jedva čekauser posted image i stalno ga ljubakaju i maze...Osećaj je neopisiv, kad vidim moje tri bube kako se vole i kako su divni. Vredelo je svake muke, presrećna sam što sam ih rodilauser posted image
Zemunka, super za dobar rezultat!
Zumbule, samo odmaraj,biće to dobro, nemoj da bude da te sad naplaše a na kraju ćeš da premašiš terminuser posted image i grlić ti je dobar,ništa ti ne brini,izguraćeš do 9.meseca, samo gledaj da ti neko 8omogne, odmori ovih 3-4 nedelje dok ne uđeš u sigurnu zonu.
Bunny, ti se ne brini bez razloga, i kod tebe je sve ok,ja ti kažemuser posted image
Hahaha, krin, u pravu si, degu i ja nikako da se porodimo a ove sad neće da dočekaju terminuser posted image
Gledam vam tikere, Mimice i Ana, još malouser posted image
Ana, ime je baš lepo. A što se dušeka tiče, ja sam uzela sa memorijskom penom i kokosovim vlaknima, na njemu spava već treća beba, bez problema. Ja se tih sa žičanim jezgrom plašim da će se ulubiti, ali nijedno dete nije toliko teško niti spava toliko dugo na dušeku da ga ulubi, sad već znamuser posted image Tako da je na tebi da odabereš koji ti je bolji.
A za grlo možeš tantum verde, ako nećeš pastile onda uzmi sprej,on deluje lokalno,možeš i pantenol oriblete. Na med nakapaš propolis kapi pa progutaš. Dr mi je jednom prepisala hexoral za ispiranje grla,možeš i to. Evo ja sam 2/3 trudnoće bila bolesna,pila sam sve i svašta pa smo ok,neće to škoditi bebi,ne brini.
Srele, i ja sam glasala za Unu.
Micina, kod vas je već stiglo proleće. Proleće u Parizu...
Mimice, nisu mi radili epiziotomiju, kaže dr gde trećerotku da sečem!!
Bebac je dobro,osim ove ručice ali biće i to dobro. Moja preporuka za peglu ti je da gledaš da bude što jača,minimum 2000w. Marka nebitna,sve su iste. Sad imam siemens, gorenje me je dobro služila, a sledeća će biti tefal user posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 14.3.2017 23:47:44 >

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 221
15.3.2017 0:09:47   
MicinaMama
Mariya bas ti je lepo,mogu samo zamisliti!!user posted image user posted image user posted image

Jedva cekam da se i ovo moje maleno rodi,da je ljubakam i mazim...Pa sta ima sladje od malene bebice!?Moje cure takodje su nestrpljive.

Prolece u Parizu bude divno.Cim krene malo toplije vreme posade svo cvece.Kada dodje prolece i sve procveta,prizor je predivan.Mada ove zadnje dve godine cesto pada kisa.Tako da od avgusta do danas bilo je vecinom tmurno i kisovito.

Tako da sada ovaj "oporavak" vremena prija svakome.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 222
15.3.2017 7:22:56   
nikiteki
Dobro jutro trudnicice.

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 223
15.3.2017 8:06:40   
AnaAna1
MicinaMama moj san kada sam bila mala je da obidjem Diznilend, i imali su moji mogucnosti ali eto nikako da se organizuju i ja ostadoh bez diznilenda, verovatno zato sto sam skromna mnogo pa kao dete nisam ni navaljivala nesto (za razliku od sestre koja je probijala glavu za sve sto hoce i na kraju uvek dobije ahaha), ali vala dolazim vrlo uskoro! Bebca u kolica, muza za ruku i najzad da obidjemo i Pariz :) u London sam isla jedno 10ak puta, a eto do Pariza nikako... to nam je sledeca destinacija :) i to razmisljamo kolima, pa da usput obidjemo jos dosta toga... svi nam kazu da smo ludi i da sa detetom zaboravimo na te nase avanture user posted image

Maryja grlo mi je proslo, sada jos da se resim ovog sekreta iz nosa koji ne znam odakle vise dolazi, trosim rolnu toalet papira na sat user posted image

Neko je pitao za peglu, ja imam tefal, mislim da su one dobre, mada se ne hvatam nesto cesto za nju user posted image iskreno peglam samo ono sto moram i kad moram, nikad nisam skinula ves sa zice i uzela da peglam redom kao sto je moja mama radila user posted image

Bice lepo vreme ovih dana, sutra i prekosutra cu zavrsiti sa kupovinom svega sto mi treba za bebu i za vikend perem ove nove stvari i posteljinicu, nadam se i krevetac da stigne, tako da sve bude spremno mojim ulaskom u 9. :)

Sutra idem u klinicki da nadjem tu nacelnicu porodilista da zakazem razgovor za muza, i onda konacno dobijamo odobrenje da prisustvuje porodjaju user posted image

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 15.3.2017 8:08:34 >

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 224
15.3.2017 9:19:20   
krin 40
Jutro.Mariya divno što se javljaš😊.Juče smo slabo pisale.Lepo vreme pa svi negde skitamo.Ana za kućne aparate ja bolje da ne dajem savete.Što reče Mariya
jednom,ja sam "ubica usisivača" a ni sa peglama ne stojim bolje.Ide vreme brzo.Hvala Bogu,kada se set_im šugavog januara i februara...brrr.Uskoro će još
bebica da dodje😃Micina ja sam u Parizu provela samo jedan dan "u prolazu"😃.Bila sam dve nedelje na jugu Francuske u Riversaltesu i Perpinjanu.Bilo nam je
divno.Posebno što smo svo slobodno vreme skitali po Španiji.Bsrselona je odatle nekih 200 km.To je ipak više bliže mom temperamentu.U Tuluzu i Lionu sam
bila davneee 1998 sa mm kada je bilo svetsko prvenstvo u fudbalu.Srećna vremena kada se "skitalo na svetsko prvenstvo".Sada uvek višak para odvojim da sin
putuje.U tim je godinama.Pa ćerkina putovanja,pa košarkaški kampovi😃Sada će i treće.Ipak ne zalim se.Mm i meni je važno da uvek "ugrabimo bsr sedam dana samo za sebe" nije

važno gde.Iduće leto ćemo sami na more pa makar i u Sutomore😃.

< Poruku je uredio krin 40 -- 15.3.2017 9:26:47 >

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Spisak porodilišta u Srbiji - Beograd
U Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here