|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/17 [chat]
12.7.2017 12:36:03   
Sanjica26 RR
Mi smo nju pripremili i rekli kad je nesto pita teta da odgovara. Nista specijalno je nismo pipremali. I kaze mm da je bas lepo saradjivala. Ona zna brojeve, ali sitno kad ju je pokazivala brojeve nije znala. Krupne brojeve je znala. Za sest meseci kontrola da se proveri.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 201
12.7.2017 12:48:26   
dddaca
Zdravo devojke! Ja se vratila iz kupovine. Prokuvala sam. Napolju je preko 30 stepeni, ali ipak malo svezije nego juce. Sandricak, pa ti si bas dobro prosla. Ja bih trebala da odem da pogledam neku tasnu, ali bas mi se nesto ne mrda iz kuce vise.
Milena i ja sam iz Srbije user posted image I meni je dr u dispanzeru savetovala, cak insistirala da pocnem sa dohranom od 4.5 meseca, dok mi je druga dr, kod privatnika savetovala sa 6 meseci. Zbog refluksa smo poceli nesto pre 6 meseci, ne secam se, mozda 5 - 5.5, ali da nije bilo toga, sigurno bih cekala 6 meseci. Ali, kao sto rekoh, svako radi onako kako misli da je za njegovo dete najbolje.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 202
12.7.2017 13:38:57   
Milena18
Evo me na poslu, koleginice insistiraju da danas ništa ne radim, da se aklimatizujem user posted image Ali vreme nikako da prođe, pa sam ipak ppnešto odradila. Mislila sam da sam sve pozaboravljala, ali ok je, snalazim se. M je sa tatom kući, lepo im je, plakala je samo malo ujutru.

Auuu Sandricak, pa ti si se super ponovila! Ja još nisam kupila sve što mi treba, ne ide mi se po ovoj vrućini.

Dddaco, i ja sam mislila da počnemo sa kašicama sa 6, ali smo isto zbog refluksa krenuli ranije. A i računam, nije to neka količina hrane, a i valjda pedijatri znaju šta rade... nadam se. Ja makar u našeg imam poverenja. Nego odosmo sad malo u off, izvinjavam se.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 203
12.7.2017 13:43:10   
emicaa
Milena zar si vec pocela sa poslom user posted image
Srecko je zaspao tek u 1,ne znam sta mu bi.
Mariya ma necete okasniti ni ako krenete malo kasnije sa cvrstom hranom.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 204
12.7.2017 14:22:53   
Sanjica26 RR
Nista ne kasnite Maryia.
Moje nikako da zaspu. Skuvala sam im kupus sa junecim mesom. Spasava me ekspres lonac inace ga ne bih kuvala. I ja cu sutra da se zqsladim.Gotov je post.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 205
12.7.2017 14:27:11   
dddaca
Ekspres lonac je zakon user posted image narocito po ovim vrucinama

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 206
12.7.2017 16:44:13   
IvanaSK RR
Ako dete lepo napreduje sa dojenjem ili adaptiranim mlekom, nije nervozno,
kad god se krene sa kasicama ok je.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 207
12.7.2017 18:40:42   
degu
Dobar dan zene! Vidim pricate o dohrani, bas me pogodiste u zulj user posted image
Mi smo krenuli i uzasno traljavo ide, jos sam.krenula sa kruskom i jabukom, divno, slatko, on se mrsti kao da mu limun dajem, stegne usta, vrti glavom. Ja nemam iskustva s odbijanjem hrane. Teodori sam dala tikvicu prvo i zao mi je bilo da je zaustavim na par kasicica, a on se gadi samo tako. E mogao je bar tu da povuce na sestru.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 208
12.7.2017 20:42:23   
IvanaSK RR
Degu, i jess se zalila da njena beba nece da jede.. Ne znam kakvo je stanje sada kod njih..
Moja je jutros doručkovala iz tri puta. Pitu sa sirom sam joj dala, pojela tri zalogaja i nece vise. Napravim keksolino, par kasika i nece. Jedva sam je malo kasnije naterala da pojede ostatak keksolina.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 209
12.7.2017 22:07:30   
Anck Su Nmaun
Vece mame
O prica se o hrani. Moj V hoce..on krka kao pravi al...da.je pasirano naravno user posted image
Juce je jeo sa tatom u restoranu paprikas gulas sta li je izgnjeceno i bas se fino naruckio. Al to se lepo sjedini pa moze..gde zapne dovidjenja.
Inace sad na God. Odm. Se jaaaako nenormalni vezao za mm. Znaci nece da mrdne od njega. Odmah u plac
Tako je od prvog dana kako je mm osta kuci user posted image
Ja se salim supeer..olakasao si mami user posted image
Sad su kao spojena crevca user posted image
Pa sve kazem kako ces od ponedeljka kad ae tata vrati na posao user posted image

Direktna veza do poruke: 210
12.7.2017 22:17:20   
degu
Anck tako je meni Teodora vezana za tatu, cim oci otvori prvo kaze doci ce tata user posted image njih dvoje su tandem, a meni je ina rucjala samo tako, vec sa 7 meseci gnjeceno, sa 8 komadice, sa godinu dana je jela prasetinu kao velika ovaj kako je krenuo jesce blendano do 2 god user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 211
12.7.2017 22:20:12   
Anck Su Nmaun
Pa Degu, ja ne smem dr. Reci da jede pasirano ..reci ce jel ti to prvo il trece dete user posted image sa njih dve nisam imala taj problem. Al njega tera na povracanje i dzaba sve.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 212
12.7.2017 22:29:01   
degu
Ma joj, odavno je meni jasno sa u vecini slucajeva ne ucimo mi dete nego ono nas user posted image
Tako da ne verujem u one price naucila sam dete da spava, da jede, da nije na rukama...i tako razne pametne izjave mama, kojima su deca sama bila takva user posted image
Ja i za T kazem, ona je tako dobro dete, ona je prosto takva, nisam je ja tome naucila, al nek misle ljudi kako sam je lepo vaspitala user posted image
Ima naravno i naseg udela, ali u vecini slucajeva mnogo toga zavisi od deteta.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 213
12.7.2017 22:40:07   
Milena18
Veče!
Jesam, Emice, na moju veliku žalost. Da je to neki posao koji volim, verovatno bih se drugačije osećala, ali ovako...
Anck, vi ste stigli kući?
I moja M je od početka bila veliki krkadžija, samo se nekoliko puta desilo da joj je ostalo 2-3 kašičice u tanjiru, ali isto mora da bude pasirano ili gnječeno.

< Poruku je uredio Milena18 -- 12.7.2017 22:41:18 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 214
12.7.2017 22:44:04   
dddaca
I moja malena je lepo jela do pre godinu dana otprilike, a onda je odjednom prestala da jede mlecne proizvode, sir, kajmak, pavlaku, jaja. Inace nije bilo problema ni sa gnjecenom hranom, ni sa komadicima. Sa godinu dana je obozavala jaja, a sad moram da ih provlacim kroz hranu

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 215
12.7.2017 22:47:16   
Sarav

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Sarav

Dobro veče mame. Pitanje za Sanjicu- kako si uspela da pripremiš dete za pregled oftalmologa jer i moja ima skoro 4 god i vratila je dr jer nije sarađivala na pregledu, nije znala brojeve. Ja probala da je učim, ali ona stalno nešto vrda i zapričava se, a ne bih da je mnogo forsiram jer je opet mala da je postrojavam i da uči na silu.

Moj sin je kod oftalmologa bio sa 3 godine. Putovali smo u inostranstvo na duži period pa smo ranije odradili taj sistematski. Bio je super, doktorka je bila sjajna, pričala mu sve šta će raditi i bilo mu je interesantno. I nije mu pokazivala brojeve ili slova već oblike i crteže. Ne razumem kako detetu od 4 godine pokazivati brojeve i pritom očekivati da sve zna user posted image svašta.

Evo nemam pojma. Moja je išla na taj pregled sa 3god i 5 meseci i dr je očekivala da zna brojeve. Mislim, nisam ja nešto savršena i najbolja majka na svetu, ali bre ni jedno dete iz grupe ne zna brojeve, pa ne vidim da sam ja nešto tu mnogo propustila. Evo sad pokušavamo da učimo, moramo spremni uskoro na kontrolu.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 216
12.7.2017 22:50:00   
degu
Ma joj kakvi brojevi sa 3 godine, ona nije normalna

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 217
12.7.2017 22:53:56   
Anck Su Nmaun
Degu svaka ti je zlatna. Kad se dete rodi takvo ti ga samo malo usmeris.
Ja uvek ponavljam kao papagaj dve cerke isto podizala i vaspitavala a one nebo i zemlja...ma u svemu!
V je zlatan ja ne mogu da se pozalim ni na sta sem na to.. i spava i jede i dobar je nije njanjav, ma sve za pozeleti. Pa mora valjda u necemu da bude drugaciji user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.7.2017 22:56:18 >

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 218
12.7.2017 22:54:20   
dddaca
Bas tako

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 219
13.7.2017 7:26:02   
emicaa
Dobro jutro.Danas nam teta dolazi u 8 pa smo poranile.
Ovde je pregled prilagodjen djeci.Nikakvi brojevi.Imaju krug,kocku,jabuku i kucu.To je na nekom papiru uradjeno.Isto dobije i dijete u ruke.Onda dr pokaze znak kod sebe i isti znak pokaze dijete.Ide bez problema.
Milena cime se bavis?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 220
13.7.2017 8:05:54   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Kako su deca raspolozena? Moja nikako, razmisljam da je bacim kroz prozor user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 221
13.7.2017 8:38:23   
emicaa
Moji super,za sad 😂 Srecko se probudio u 8,svadja se sa televizorom.

Direktna veza do poruke: 222
13.7.2017 8:41:15   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dobro jutro.
Kako su deca raspolozena? Moja nikako, razmisljam da je bacim kroz prozor user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 223
13.7.2017 8:52:54   
IvanaSK RR
Odustala sam od bacanja kroz prozor, auto je ispod pa da ga ne ošteti user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 224
13.7.2017 10:29:52   
degu
Hahaha Ivana to mi je redovna recenica, sreca imamo mrezu pa dok bih razvalila mrezu,imam dosta vremena da se predomislim user posted image

Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Podgrevanje maminog (humanog) mleka
Ponekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

joga
DJURICI

da li ste u toku trudnoce isle na jogu ili neku dugu aktivnost?

da (18%)

ne (82%)

Ukupan broj glasova: 111

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here