Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 16:00:42
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene. Bila drugarica na kafi. Napravila sam musaku i iseckala kupus za salatu. L zaspao u 15h tako da i ja sad malo odmorim Sto se L tice... on je uvek bio zivahan. Kada izadjemo napolje sve komsije su sa svojom decom u parkicu ispred zgrade. Bukvalno u prostoru 2 sa 2 su sva deca. A moj L trci li trci. Ne mozes da ga stignes pa mm i ja na smenu ga jurimo i upravljamo u koju stranu da trci. Inace deca njegovog uzrasta (u to doba, proletos) drze roditelje za ruku, ne odvajaju im se "od suknje" a L kako se docepa ulice krece da trci. Jednostavno je ziv. Nije hiperaktivan ali kazem njegovi vrsnjaci hodaju tromije. Jedva se penju uz stepenice...a L trci kao brzi gonzales i nestaje. Ja sam padala s nogu kada izadjemo napolje. U kolica nije hteo. Odma vristi da izadje napolje i da krene da trci. Sad se malo smirio . Ne trci toliko. Ali je sad nosanje aktuelno. Ima i neki karakter.... (na mm) kada mu nesto branimo on je tada znao da glavom udara o pod ili da sam sebe rukom udara u glavu. Mm je to izludjivalo. Logotovo kada to radi napolju.To vise ne radi. Sve vam ovo pricam sta je proletos bilo. Jednostavno je zivlji. Al ima jedan komsija koji je godinu dana stariji od L... e taj mali je ziva vatra...tako da moj L nije najgori bar ne u komsiluku. Smirice se valjda. Ja sve verujem da ce ga i vrtic malo promeniti.
< Poruku je uredio Maraj -- 6.2.2018 16:05:38 >
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 17:05:00
|
|
|
|
isidora88
|
Milicak odmaraj. Nemoj da se zezas, bice to sve u redu samo miruj. Madre da bice Nikolaj , jeste li se vi odlucili za ime? Ja sam opeglala gomilu bebeceg vesa, crkla sam. Evo sad cekam da susara zavrsi pa da peglam veceras kad deca legnu. I sutra da se napokon spakujem
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 17:18:51
|
|
|
|
smeško
|
Isi, hvata trema i nas.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 17:53:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja nista ne peglam od kad imam susilicu..jok.jok..dovoljno je mekan ves..i kad je topao savijem i caos..
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 18:23:22
|
|
|
|
smeško
|
A kosulje?
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 18:44:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Kosulje ne idu u susilicu..to mora mm..hahha..ima zadatak da svoje kosulje i pantalone pegla.. Ni moje farmerke ne idu u masinu...jedva nadjem moju duzinu.jos da mi se skupe..neka hvala... Ali sve decije ide u susilicu..i pravo u orman..
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 19:03:02
|
|
|
|
smeško
|
Nemam pojma, kao iz srednjeg veka sam. Ja to nemam, sve peglam. I mm kosulje i pantalone. Njemu se skracuju dzemperi. Dva su zavrsila kod mene, a jedan kod Nikija.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 19:15:00
|
|
|
|
isidora88
|
Ja samo bebece peglam i majice M za skolu. Za mm i sebe ne peglam nista. U susitini ni bebece ne peglam nego aj opeglala pelene jer su izasle iz masine nekako glindzave
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 19:23:05
|
|
|
|
smeško
|
Ja sve peglam. Ne peglam samo ono sto nosimo po kuci.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 19:36:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne gubim vreme koje nemam..ma idi..samo ono sto bas mora...kosulje,pantalone i za posao.. Neko i peskire pegla..jok..ni posteljinu ne peglam..samo istresem iz susilice i caos..
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 19:37:29
|
|
|
|
smeško
|
E, peskire i posteljinu ne peglam. Bar nesto. I ne stirkam krpe.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 19:39:28
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: smeško Nemam pojma, kao iz srednjeg veka sam. Ja to nemam, sve peglam. I mm kosulje i pantalone. Njemu se skracuju dzemperi. Dva su zavrsila kod mene, a jedan kod Nikija. I ja skracujem mm dzempere! Sad si me smesko utesila da nisam jedina i sve peglam osim posteljine i krpa. Od jutros nisam krvarila, lezim, odmaram i tako. Pece me pozadina od progesterona :D
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 19:44:41
|
|
|
|
smeško
|
E, sjajno! Ja vise pojma nemam od cega se skracuju posle par godina nosenja. Bas sam madjionicar. Obavezno masiraj kod kuce i drzi listove kupusa na mestima uboda. Injekcije progesterona su gore od penicilina, umeju da prave stravicne bolne otoke i cvorice.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 20:07:58
|
|
|
|
Maslacak15
|
cuvaj se milicicak ! Bice to sve ok ali lezi odmori i nemoj ono sto ne moras....Ja danas po zvanicnom kalendaru pune 33 nedelje. Ide vreme. Da kucnem i ne ureknem za sada sam dobra. Narocito u mojim mladim godinama . Jes da generalno postajem oteza, malko se teze dise ali jos mogu stici i uteci. I nemam nekih tegoba. Osim sto sam pocela da spavam ko na zeleznickoj stanici jer idem da piskim svaka dva sata ali to je mislim neizbezno u ovom stadijumu hihi. Ja bas volim poslednje tromesecje. Jedino sto me ometa je drama od porodjaja tako da bih mogla da budem trudna jos 4 meseca hahaha
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 6.2.2018 21:05:53
|
|
|
|
Rosita
|
Maslacak, ovo kao da sam ja pisala Ja bila u skolici. Babica neka mlaaadaaa, vrlo fina, malo smo disali, malo vezbe i tako. Ona je zagovornik porodjaja bez epidurala. A nije radjala. I tako. Kupih D dve lepe dukserice. Mm kupio jaknu, ja nista, vala mi ni ne treba. Kupila bih neku rastegljivu haljinicu kad D bude rodjendan, za mesec i po, Boze zdravlja. Puno pozdrava.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 7.2.2018 6:49:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Priblizavamo se svi polako hehe... brzo ce da prodje. Mene sef sinoc zvao u pola 1, nisam ni cula telefon. Komirala sam se. Danas trening Ducin, pa imam dva casa, moram raditi jos, ma svasta i po kuci. Ves sam nocas ukljucila prvo masinu pa susilicu jutros u 4 kkad sam isla da piskim Sva sam uslogirana, a da ne kazem legla sam sa mokrom kosom i fruzura mi je....vauuu...Jos cu sad morati kosu da kvasim da je ispopravljam. Nego Isi ne rece mi vi kod kog pedijatra vi idete?
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 7.2.2018 7:18:02
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro drage. Ja ustala gladna. Pojedoh neki djevrek od sinoc, pa i bananh. Jos malo pa ce i L da se budi,pa sam mu pristavila caj...
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 7.2.2018 7:46:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro!! Poceo vetar da duva..uzas..a i ja da kasljem..najstrasnije..i sta sad smem da pijem..nista..kasljem nadrazajno,a zrelo...u prethodnim trudnocama nisam bila bolesna uopste,a ovo je vec treci put.. Idem na posao.a tako mi se ne ide..jer sam se nesto upetljala i ne mogu da nadjem gde je greska..mrzim to..
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 7.2.2018 7:56:24
|
|
|
|
isidora88
|
Dobro jutro. Ja sam juce preko dana oprala 2 ture vesa i nocas jos toliko i osusila. Ustajala sam 7 puta da piskim, slogirana sam. Ljuso dr Ilijevic Spremam se pa idem kod zubara. Grlo me jako boli, tacno cu poludeti gde sad da se prehladim
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 7.2.2018 8:31:51
|
|
|
|
milicicak
|
Jutro trudnice! I ovde duva vetar ko blesav. Ja celu noc nisam spavala, probudila sam se oko dva da piskim pa posle nisam mogla da zaspim. Opet imam braon mrlje po vesu, bas sam se smorila... Danas mi stize brisko, jedva cekam da ga isprobam :)
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 7.2.2018 9:06:58
|
|
|
|
isidora88
|
Milicak kakvo isprobavanje briska, to nek muz radi, a ti lezi i odmaraj. Ja evo kod zubara cekam, nikad ne cekam ali sad su nesto okasnili, valjda necu digo cekati. Nisam stigla da doruckujem i sad mi stomak zavija
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 7.2.2018 9:11:10
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro i od mene. Ja evo jedem plazmu i pijem kafu. Milicice, kakav je to brisko? Nemoj da se naprezes. Ljiso, je l su Duci treninzi pre podne? Moze li da se bira vreme? Ljudima koji rade klasicno radno vreme ne odgovaraju ti termini. Ja cu da proceprkam jos nesto po netu. Sutra bismo trebali da idemo da vidimo neki dvosed i porucimo. Mm ce da pravi neke police. Mozda i TV kupimo, ovaj je star i staromodan. Mislim da necu kupiti nikakav sto za presvlacenje niti komodu. Za pocetak, koristicu neki sto koji imamo u sobi i koji je za D, tu mu stoji neki pribor za rad mada on tu nikad ne sedi jer sam ne pise i ne crta, bas retko, to radimo u trpezariji zajedno, kad radimo. Prosli put sam taj sto koristila kratko i posle sve na krevetu. Da ne bacam dzabe pare, a prostora nemam. Pre neki dan sam se naljutila na mm. On stvarno nema vremena, radi, ali ja necu da on bilo sta preduzme tek kad budem uveliko u devetom. Tako da ce, nadam se, od sledece nedelje nesto raditi u stanu, i tako nema puno prostora za kreaciju... Eh, von. Pa uzmi onaj islandski lisaj sto si onda pila. Zalfija za grlo, pantenol. Nema puno opcija...
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 7.2.2018 9:32:10
|
|
|
|
milicicak
|
Rosi, Ovaj. Necu da stvarno cistim, samo malo da isprobam :) Sad cu sa mini bubom da napravim Nelin mac pa moram nesto za posao da zavrsim...
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 7.2.2018 10:29:12
|
|
|
|
smeško
|
Milicicak, smiri se! Bas ti pokreti brisanja i usisavanja ti nisu potrebni. Braon mrlje sam imala i ja kada mi se cistio hematom. Nemoj da se smaras nije strasno. Ali miruj! Ja sam jutros vodila Nikija kod zubara. Cackali su po zubu, cackali i na kraju doslo do gangrene. Sada je dobio antibiotik, pa ce ga vaditi. Srecom, mlecni je. Zao mi je, redovno pere zubice i redovno ide na kontrole.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 7.2.2018 10:43:10
|
|
|
|
Maraj
|
Isi pa kud ne pojede nesto pre zubara. I meni se nenormalno stvara pljuvacka kada ne jedem pre zubara pa mi ona cevcica za skupljanje pljuvacke samo tandrce po ustima Milicicak odmaraj. Kakvo sad isprobavanje briska. Nek tm isprobava a ti nadgledaj Rosi svi oni su isti. I mm kreci sad za vikend. I to kreci jer je kupio sebi (a navodno detetu) televizor. Da ne mora da ga stavlja na zid, ne bi ni krecio. Tako da eto. Meni je super cim nesto kupimo za kucu ili je sredjujemo. A on ne bi nikad...pa gotovo nikad. Evo sad je izuzetak jer je kupio tv pa je sam resio da kreci. Inace bi kukala ko zna koliko da uzme da okreci
< Poruku je uredio Maraj -- 7.2.2018 10:44:36 >
|
|
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?