Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: smeško Madre, ja bih napomenula da bih volela te stvari. Cisto da znas na cemu si. Mozda su i oni to vec prosledili nekome. Mi sve stvari imamo od dva veca decaka. Osim kolica, njih smo malo rasturili jer su bila od mog brata. I posle tri generacije nisu vise reprezentativna. Kisobran kolica imamo, mada ne znam koliko su nam potrebna. Upravo htedoh da napisem, jos pogotovo ako su racunali da trece imati necete, da su garant prosledili i sad cute. Ja imam neko lose iskustvo tako sa ljudima, pa kad znam da cute verovatno je to u pitanju, ali daj Boze da dusu gresim. Mene spopali moji ameri. Ovu cu da oteram u tri lepe.Ova smaracica ne odustaje. Katastrofa je. Iz Juzne Amerike zivi u SAD, bolje pricam od nje sa manjim naglaskom. I ne moze zena prosto da se sabere i sastavi sta joj treba od mene. Ju zena stvarno ne zna sta zeli i kako hoce da se nesto uradi. Nervira me, ne znam kako da joj dam otkaz a da mi ne ostavi bad review na upworku , mislim ostavicu i ja za nju eheheh ali stvarno zena je em pogubljena, em ne zna sta mi je rekla. SRECOM ali SRECOM odradim screenshot sta je pisala pa joj naturam na nos. Pita me sto sam joj poslala text file, pa zato sto si ti meni poslala text file i just preserved the fucking format. I jos mi bilo mucenje da radim u text fajlu . Ma haos Sef moj dobrica, on se meni i izjada, i prica planove i svasta. Mislim nije meni plata mala kod njega, ali zbog nedostatka muzeve plate da mala je. Mozda da trazim povisicu kod njega ? joj carski rez, i toga se bojim. Ne znam da li bi me slali na CR ako je beba preko 4 kg. Jer po UZ u 32oj nedelji, toj ovaj poslednji sto sam radila ispade da ima 2170 grama, meni to nesto veliko, i pise da beba moze da udupla do termina svoju kilazu pa to bi bila beba preko 4 kg. Jesam drugorotka ali ne bih volela da radjam prirodno bebu od 4 kg iskreno, do 3,5 max Jao bas sam uprpala. Drugarica mi se jos ne javlja. Ko zna gde zapelo. Sad tako mislim i na nju, jer volela bih da cujem da je sve ok a ne neke price o komplikacijama da se ne bih ja dodatno trippovala. Moji spavaju kao bele lale. Pola dana su bili napolju. Sutra D ide na trening, samo me zapitkuje A jel sutra utakNica? Jel sutra pa jel sutra. Smorice se od pitanja i od utaknice do nedelje. Ja pravila proje, D se najela, mm se najeo, a ja ne smem ni da izjavim da me boli grlo i bole me sinusi. Mm ce a sizne Odoh da radim.
|