Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.11.2010 15:09:40
|
|
|
|
Suncicabg
|
Najbolje je svakako da popricas sa dr i ponovis bris. Jos jednom dobrodosla i pridruzi nam se i na drugim temama
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 24.11.2010 11:55:17
|
|
|
|
jekiki
|
Devojke pomoc:sutra bih trebalo da idem u n.fronta da uradim ove briseve zbog HSG-a,a ne znam kad da idem tamo, gde da se obratim i kome
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 24.11.2010 18:49:20
|
|
|
|
Nensi*
|
najbolje je da odes ujutru,a kad udjes u Front s leve strane imas kao neki salter pa pitaj gde se rade ti brisevi...Ja sam jednom davno isla tamo na te briseve i radilo se u prizemlju sa leve strane...Ne znam da li se nesto izmenjalo,tamo nisam isla 5-6 godina
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 25.11.2010 8:50:17
|
|
|
|
jekiki
|
Hvala ti puno na informaciji
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 2.12.2010 19:01:25
|
|
|
|
dacca
|
Kad je najbolje da odradim bris na urea i miko? Tj. koji dc?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 3.12.2010 15:36:23
|
|
|
|
Anna13
|
eh, evo i mene na ovoj temi glupa ureaplazma dacco, mislim da nema veze, da je bitno samo da ti je skroz prestala
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 5.12.2010 14:14:52
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: jekiki Devojke pomoc:sutra bih trebalo da idem u n.fronta da uradim ove briseve zbog HSG-a,a ne znam kad da idem tamo, gde da se obratim i kome Brisevi se rade od 12 h u prizemlju. Ranije se Hlamidija placala 3000 , ne znam sad
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 5.12.2010 17:15:06
|
|
|
|
Anna13
|
E i ja sam radila u frontu. Na uputu mi je napisano da je to potrebno za vto i radila sam na medjuspratu, naucno odeljenje, i nisam nista platila.
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 8.12.2010 22:21:26
|
|
|
|
tikili
|
dunja, znas li mozda na koji vremenski period se misli kad se kaze ako je bakterija prisutna duze vremena? na mesec, godinu, 5 godina....? i kolika je to koncentracija 10 na 5? je li to znaci da je ima mnogo?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 8.12.2010 22:24:47
|
|
|
|
tikili
|
molim vas da mi neko odgovori, jako sam uplasena!
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 8.12.2010 22:52:26
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: tikili molim vas da mi neko odgovori, jako sam uplasena! Citaj unazad temu, ima o ovoj vrednosti. I ja imala tu vrednost i izlecila je. e sad ne znam koliko je imala jer sam saznala kad radila test na te bakterije.
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 8.12.2010 23:21:57
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: tikili molim vas da mi neko odgovori, jako sam uplasena! IZVORNA PORUKA: dejana007 IZVORNA PORUKA: Suncicabg Sad sam videka rezultat brojcano pise pozitivan (vece ili jednako) 10 na 4 Jel to mnogo? Evo ja nasla svoja dva pozitivna nalaza, prvi put je bilo >- (vece jednako) 10 na 5 ccu/ml, a drugi put 10 na 4 ccu/ml, treci put je izlecila. Dakle imala je vise pa je izlecila, bice sve o.k
< Poruku je uredio Suncicabg -- 8.12.2010 23:24:12 >
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 10.12.2010 10:23:34
|
|
|
|
tikili
|
hvala vam na odgovorima!
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 11.12.2010 9:59:11
|
|
|
|
tikili
|
terapija mi je doxicilin, prvi dan dve kapsule, ostalih 8 dana po jedna...citala sam da bi trebalo da se pije dva antibiotika...sta mislite?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 11.12.2010 10:07:18
|
|
|
|
Olga75
|
tikili , lek izbora je doxicilin i potrebno je apstinirati seksualno do zavrsetka terapije da ne bi doslo do reinfekcije . Drzim fige da gnusne ureaplasmae nestanu .
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 11.12.2010 10:24:39
|
|
|
|
tikili
|
da, znam..i decko je dobio to isto da pije. e sad..on nije isao na analize, samo je meni doktorka rekla da i on to uzme...koliko je to dobro? daj Boze da posle bude sve u redu...hvala ti da, takodje mi je rekla da analize ponovim posle 4, 5 dana. zar to nije kratko?
< Poruku je uredio tikili -- 11.12.2010 10:27:03 >
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 11.12.2010 10:30:46
|
|
|
|
Olga75
|
u principu analize bi trebalo ponoviti par dana nakon prestanka th a ponoviti posle otprilike dve - tri nedelje za svaki slucaj ali ako ti je rekla da ih ponovis za 4-5 dana ti ih ponovi
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 11.12.2010 11:08:22
|
|
|
|
tikili
|
opet ja sa pitanjima... citala sam negde da se ona i posle izlecenja vrati sama od sebe, ne razumem da li je to stvarno moguce?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 11.12.2010 11:45:33
|
|
|
|
Olga75
|
pa ona je normalni stanovnik flore donjeg genitalnog trakta zene
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 25.1.2011 19:24:19
|
|
|
|
nolinica
|
Da li se kod muškarca bris na micoplazmu radi kao i za hlamidiju? Čini mi se da su mi rekli da nije bolan, ali sam zaboravila!
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 25.1.2011 19:32:18
|
|
|
|
dejana007
|
da, uzima bris. muz mi rekao da nije bolno ali je neugodan osecaj
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 25.1.2011 19:34:17
|
|
|
|
nolinica
|
Dejana, hvala mnogo!
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 27.1.2011 13:34:18
|
|
|
|
mamuska
|
Molim nekoga od vas da mi pomogne dobrim savetom.Tri godine pokusavam zatrudniti ali bezuspesno.Danas sam dobila rezultate. Ureaplasma je ponovo pozitivna i stvarno ne znam kako da je se resim. Prosle godine sam tri puta uzimala antibiotsku terapiju ali uzalud. HSG- jajovodi prohodni, spermogram od muza odlican, kod mene sve ostalo ok osim ove odvratne i dosadne bakterije.Ima li neka planina u ovoj zemlji Srbiji da se popnem na nju i da vicem u pomoc pa mozda me neko i cuje, mozda neki doktor i pokusa nesto novo i resi me mojih muka. Unapred vam hvala svima jednostavno sam ocajna.
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 27.1.2011 13:41:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobrodosla Mamuska Imas u temi razna iskustva, pa ako te ne mrzi procitaj... Ja sam bila pozitivna na ureoplazmu, moj muz i ja smo popili po tri kutije dovicina i brzo se resili bestije... A svakako ce ti dr odrediti terapiju...
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 27.1.2011 14:04:45
|
|
|
|
dejana007
|
ja pila ciprocinal i neke vaginalete na N slovo ( ne znam tacno kako se zovu tj zaboravila )koristila ujutru i uvece 7 dana i vise je nije bilo. u sustini kad uradis bris dobijes antibiogram i vidi se na koji antibiotik reagujes.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.