|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
21.6.2014 21:45:40   
indy_25
Evo i mene u ovoj temi. Ja sam predala za razvod prije mjesec dana jos par sedmica i sve ce biti gotovo. Ja sam ustvari saznala da me moj muz varao i to je bilo presudno. Tesko sam podnijela to sve i jos uvijek mi je tesko. U depresiji sam i bas mi je potrebna pomoc specijaliste tj psihologa. Uvijek sam mislila da sam dovoljno jaka zena da me nista ne moze iznenaditi da cu uvijek stojecki sve podnijeti a ustvari sam bas skrhana totalno. Nadam se da cu se osjecati bolje kad se odselim i kad se sve zavrsi. Zivimo jos uvijek zajedno i pricamo normalno.Jos uvijek su tu emocije i s moje i s njegove strane ali ja nikad apsolutno nikada nikada necu moci oprostiti. Ovo me je bas dotuklo :(

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1201
   RE: Razvod braka
21.6.2014 21:50:33   
vonavoj
user posted image user posted image bas mi je zao..
jos si bila u temi crticauser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1202
   RE: Razvod braka
21.6.2014 21:52:40   
mihi
Indy draga mozda je tako i bolje i za tebe i za decu. Ti si i ranije pisala o krizi u braku. Živiš u normalnoj, kulturnoj zemlji i mislim da nećeš imati nikakvih problema da obezbedis sebi svojoj deci normalan životuser posted image .

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1203
   RE: Razvod braka
21.6.2014 22:00:35   
IVA 11
Indi, mi smo se i u crticama gledale, i u raznim temama, ovo me baš šokiralo, jer ste mi bili baš super, ali eto niko nikad ne zna šta ga može snaći. Svu sreću ti želim. user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1204
   RE: Razvod braka
21.6.2014 22:02:54   
nata11
Indy ja sam u soku user posted image

_____________________________





(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1205
   RE: Razvod braka
21.6.2014 22:03:38   
indy_25
Vanavoj zato je i navalio da imamo dijete odjednom jer bi mi teze bilo da ga ostavim trudna. Ustvari sve je namjestaljka bila. Cak sam i pricala s tom curom. Nije ona nista kriva. Poslala mi je sama poruku na fb. Vjerovatno mu je prijetila da ce mi reci pa navalio da imamo jos djece. Hvala Bogu pa nisam zatrudnila. Znam da je tako najbolje mi smo uvijek imali probleme ali je ovo prelilo casu. Ne znam ali bas se osjecam povrijedjeno ne znam ni sama jedan dan sam ljuta drugi tuzna treci osjecam se sretno napokon nema vise svadja. Pa onda opet sve tako samo se nesto ispitujem samu sebe pa sto pa kako pa zasto. Bas sam u crnjaku. Pa onda pocnem da bodrim samu sebe. Uzas prvi razvod mi nije toliko tesko pao vjerovatno sto sam bila mlada al ovaj sada me unistio vjerovatno zato sto sam zrelija.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1206
   RE: Razvod braka
22.6.2014 7:29:31   
branki*
indi,ukljucila sam lap top da bih pisala u drugoj temi,ali sad procitah ovo...milauser posted image ,mnogo mi je krivo zbog vas,mnogo.taj fejs koliko je i koristan za nesto,toliko moze da ti unese zapetljancije u zivotu,cudo jedno.znam da si povredjena,besna,tuzna,prazna,sve u isti mah..molim te,razgovarajte..razgovarajte.kako je doslo do toga da se on spetlja sa njom?nemoj da naglis samo,uvek se mozes razvesti.znas i sama sta je bilo kod mene,pa ,eto,zajedno smo,porodica je velika stvar,ogromna.ljubim te,budi dobro,cuvaj seuser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1207
   RE: Razvod braka
22.6.2014 9:27:36   
Klarita
Indy, user posted image rece da je jos malo gotovo, ali ko zna kako ce se dalje odvijati. Pamtim tvoje krize sa njegovom ljubomorom, sve si prebrodila i sad...
Kako god odlucila, znas da ces uvek dobiti podrsku nas RR, ljubi D i S, oni su ti snaga za dalje user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1208
   RE: Razvod braka
22.6.2014 9:50:59   
vonavoj
ruzno je sto tako kazemo,ali dobro da nisi ostala u drugom stanju..user posted image
a muskarci su svinje sebicne,mene je moj juce toliko iznervirao...ali necu se nervirati vise,ne smem!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1209
   RE: Razvod braka
22.6.2014 10:01:47   
tijatija
indy... von... user posted image
Zaista niko ne moze da nanese vecu bol od muskarca...user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1210
   RE: Razvod braka
22.6.2014 10:27:51   
indy_25
Nas razvod je gotov jos samo da nam posalju sa suda razvod. Ne znam sta da vam kazem vec mjesec dana sam u depresiji. Zao mi je da je sve ispalo tako. Moj bivsi sad vec muz je uvijek takav bio samo sto ja to nikad nisam saznala. On je cesto bio na putovanjima kratkim sto sam mu ja dozvoljavala jer nikad nikom ne bih nista zabranjivala. Ta cura je iz zagreba. Nisam se ni ljutila ni nista samo sam rekla da hocu razvod. On je u pocetku negirao kasnije je priznao i lagao da je to bilo za jednu noc bio je pijan i bla bla. Ja jednostavno ne mogu to da oprostim. Moja mama me podrzava u potpunosti. A njegovi roditelji kazu da sam kriva sto sam sve pustila olako da ako ga volim trebam da se borim. Ja vise nemam snage za borbu nikakvu. Ja stvarno da je to bilo za jednu noc mogla bi mozda da oprostim ali to nije bilo za jednu noc to je trajalo tri godine nekoliko puta godisnje. On je nju izvodio izlazio i sve ostalo. Ma tesko mi je da pricam o tome. Sada mi svi ljudi oko mene govore istinu prije nisu smjeli jer niko nece da se mjesa ni u ciji brak. Ja njega ne mrzim zelim mu svu srecu svijeta. Zelim sa njim biti u koliko toliko normalnim odnosima zbog sare i to je to. Ziv covjek svasta prezivi. Opet hvala bogu ne moram misliti na financije to mi je sreca radim djeca su mi velika. Ali ne znam hoculi se vise ikad moci upustiti u vezu s nekim toliko me je ovo slomilo.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1211
   RE: Razvod braka
22.6.2014 10:38:52   
bubulence
Indy nemoj da razmisljas unapred. mlada si, kada zarastu rane naci ces nekoga... sada je bitno da doneses odluku koja je najbezbolnija za decu i tebe. ako mislis da je razvod najbolja odluka samo napred. i ja mislim da jeste jer se takve stvari ne zavoravljaju i mislim da ni jedna zena ne bi mogla najnormalnije da leze uvece sa covekom koji je varao a da mu ne prebaci, da se ne seti., da ne oseti bol, gorcinu.. a to nije zivot.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1212
   RE: Razvod braka
22.6.2014 11:57:07   
ivaMark
Indy user posted image
Bubulence je sve lepo objasnila.... Naravno da boli, jos je rano da ti bude svejedno. Glavu gore user posted image

_____________________________

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1213
   RE: Razvod braka
22.6.2014 20:29:46   
indy_25
Jedno pitanje. Jel ima pravnika na forumu trebam odgovor? Ja i moj bm smo kupili stan u braku i jedan dio vikendice posto se ona dijeli na tri djela njegovi roditelji i on. Imamo isto racun i ustedjenih para u bosni koji je isto na njegovom imenu. Znace sve je na njegovom imenu ali sve je steceno sa mnom u braku. Ja sam njemu postavila uslov da mi kupi manji stancic u bosni da se ne bi zezali oko podjele imovine na sto je on rekao da cekam do septembra. Ja sam rekla da mi mora pare dati cim dodjem u Bosnu u suprotnom cu podici tuzbu i ratovati cemo i da cu dobiti vise od tog stancica koji trazim od njega. On je meni rekao da ce sve to sto ima na njegovom imenu prepisati na tudje ime samo da ja ne bi mogla dobiti nista. Koliko je to ustvari moguce? Jel to zaista moze uraditi?

Svakako cu sutra pozvati nekog advokata u BIH al sam bas nemirna pa sam htjela vas pitati do sutra.

< Poruku je uredio indy_25 -- 22.6.2014 20:30:57 >

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1214
   RE: Razvod braka
22.6.2014 20:44:57   
nata11
Pravnik nisam ali moze da prepise na drugog naravno jer kao sto i sama kazes na njegovo je ime. Samim tim kada nema na njegovo ime nista nema sta da mu oduzmes. Naravno mozete da se jurite po sudovima i da ti to dokazujes ali onda sve odugvlacite u nedogled. E sada trebalo bi da se steceno u braku deli na jednake delove. Ako sam nesto pogresila neka me neko ispravi.

_____________________________





(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1215
   RE: Razvod braka
22.6.2014 20:47:43   
branki*
indi,nisam pravnik,javice se neko strucan.teoretski,moze da prepise na tudje ime ili da digne sa racuna.ono sto ti mozes da uradis jeste da uzmes fotokopiju tog racuna i vas vencani list i tu tuzbu,advokat sa tim moze da blokira njegov racun ,tako da on ne moze od tog trenutka da digne nista sa tog racuna sve do okoncanja postupka.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1216
   RE: Razvod braka
22.6.2014 20:48:41   
branki*
jos uvek sam u soku zbog vas dvojeuser posted image
grlim te jakouser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1217
   RE: Razvod braka
22.6.2014 20:58:55   
indy_25
Ja sada citam na internetu kao ne moze nista da se proda bez mog potpisa bez obzira ako je na njegovom imenu. A vjerovatno ni prepise na necije ime.Najgore je sto nemam nikakve kopije racuna. A on ide u bosnu prije mene s djecom. On ide 5 jula a ja dolazim dole 25 jula. Sutra idmah zovem advokata da ga sto prije upoznam sa situacijom onda mi makar mize biti svjedok. Ako logicki kontam stan je kupljen u braku razvod je pokrenu i skoro zavrsen. Znaci ako ga on i prepise na necije ime pobogu imaju datumi. Ipak to ne bi trebalo da moze. Sutra cu vidjeti sve. Najgore je sto su nam svi papiri od stana i svega dole u stanu ovdje nista nemam da napravim kopije kao dokaz.

< Poruku je uredio indy_25 -- 22.6.2014 21:00:04 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1218
   RE: Razvod braka
22.6.2014 21:04:01   
bubulence
indy kada sam ja npr prodavala stan koji je na bio na mom imenu niko nije postavio pitanje sta je sa muzevom polovinom, niko nije trazio njegovu saglasnost. jednostavno otisla, potpisala i kraj. mislim da moras staviti neku zabranu, to moze advokat da uradi za sat vremena. i onda sve steceno u braku delite na pola i ne moze da se otudji bez vase zajednicke saglasnosti

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1219
   RE: Razvod braka
22.6.2014 21:06:29   
nata11
I ja mislim da bi trebala da preduzmes nesto ako je vec krenuo da negoduje oko podele imovine. Jeste sve to tako ko sto pise ali sto kaze bubulence otkud onaj sto radi na salteru dok on prepisuje nekome imovinu zna da se vi u Holandiji razvodite!

_____________________________





(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1220
   RE: Razvod braka
22.6.2014 21:08:37   
doktorkakristal
ja mislim da se u toku razvoda nista ne moze otudjivati ,ako bi pokusao da prepise na tudje ime mislim da ne bi bilo moguce valjda se vrse neke provere ,valjda ce se javiti neko od pravnika da ti pojasni sta i kako,mada on samo preti nema od toga nista,dobices ti svoj deo,u svakom slucaju ja te podrzavam ,ne bih ni ja presla preko prevare

_____________________________

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1221
   RE: Razvod braka
22.6.2014 21:13:33   
indy_25
Hvala vam puno. Pa da najgore je to sto bih i holandija nemaju nikakve veze. Oni tami nemaju pojma. Sutra cim prije zovem advokata u bosni. Ma da mozda mi samo onako prijeti mozda nece to uraditi nego je ljut zato sto hocu da uzmem ono sto mi pripada. Ona kaze da je to on zaradio a moji zivci skoro 6 godina sa njim sto su otisli za to meni niko ne placa. Ali ja cu za svaki slucaj da se osiguram.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1222
   RE: Razvod braka
22.6.2014 21:15:12   
doktorkakristal
ja tek sad ukapirah da zivite u Holandiji ,u svakom slucaju imas prava na pola imovine i tu je tacka,sudije ne zanima ko je koliko ulozio ,sve se deli na pola tako da ne brini ,sta je zasluzio dobro ce i da prodje user posted image

_____________________________

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1223
   RE: Razvod braka
22.6.2014 21:16:20   
Milagros
Indy user posted image user posted image user posted image
glavu gore i bori se,mi smo uz tebe i kad ti bude teško javi nam se da ti damo podršku,nije lako izgurati razvod,znam najbolje ali šta je tu je...user posted image


_____________________________

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1224
   RE: Razvod braka
22.6.2014 21:18:54   
bubulence
sada sam se setila da je moj kum prodao auto dok su bili u postupku razvoda ali je on auto prodao ovde a razvod se odvijao u Austriji . tako da mislim da je najbolje da odreagujes na vreme i da se obezbedis.
p.s. to sto je on 6 god odlazio na posao a ti ostajala kod kuce i radila kucne poslove ne znaci da je zaradio vise od tebe!

(odgovor članu Milagros)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here