|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
17.7.2014 2:05:41   
Verolina
Prica oko svega se zavrsila pre vise od nedelju dana! Indy zna moje misljenje, a da li se ono njoj ili tebi svidja ili bilo kom drugom, ni najmanje me ne zanima. Mada, ja moram priznati da Indy ima moje postovanje kao covek, kao ljudsko bice, jer je osecam takvom
A ti bi se koliko vidim malo svadjala? user posted image Pokusavas da me izazoves nekakvim decijim odgovorima kojima sam se ja smejala sa 12 godina. Stvarno si jedna jako naporna "domacica". Zasto ti to kazem? Zato sto si rodila dvoje dece, pa bi se na ovom forumu nekada mogla set__iti da procesljas teme u kojima je nekome zaista potrebna pomoc, jer do sada si se pokazala samo u temi prevare, ljubavnica, razvoda i gej paradobranitelja. A daaaaaaaaaaa, i pravljenja dece, pa onda kukanja zbog istihuser posted image Prava "domacica"user posted image To je onaj popularni sloj u Srbiji, zaljubi se , silno zeli dete, onda ga dobije, pa u jednom momentu shvati da je mozda to bila prenagljena odluka, jer se umesto vriske i dreke mogao slusati i gledati Hose Luis kako peva Lupiti pod prozorom. Dodjavola sve, sta nam je to trebalo, kad su se fino mogli provoditi ti "domacinski " dani uz Televisu. E, zbog toga nemas moje postovanje, zato sto ti nemas istinsku brigu ni prema kome! Ako ne moze da te na porodicnom forumu zainteresuje i dotakne neka borba za dete, za zdravlje, za usvajanje, zasto mislis da bi ti iko normalan poverovao da te je briga za razvod od indi koju nikada u zivotu nisi videla. Crta izmedju mene i tebe se podvlaci brigom za ljude. Meni nije potrebna spatula da skidam "laznu sminku".
A da ces otvoriti jos zilion glupih tema, u to ne sumnjamuser posted image Po tvom sistemu delanja na ovom forumu mogla bi se oformiti parola: gu*ica na tribinu, beba u zapecak! I da, jos nesto, ja se necu nastavljati sa tobom, jer te smatram indoktriniranom glistom sa moralnim kvalitetom amebe.


< Poruku je uredio Verolina -- 17.7.2014 2:23:43 >


_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1426
   RE: Razvod braka
17.7.2014 9:45:57   
isidora88
sram te bilo!
ko si ti da nekog vredjaas? ono sto te ne zanima i ne dotice, zaobidji! koliko vidim ti si u ovoj temi jos i najaktivnija, tako da nemas prava da nekom prebacujes koje teme da posecuje!

< Poruku je uredio isidora88 -- 17.7.2014 9:48:30 >


_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1427
   RE: Razvod braka
17.7.2014 21:39:32   
jovicaa
verolino kad god citam tvoje postove kroz glavu mi prolazi samo jedna pesma: "ali problem, ali problem je oduvek bio u mojoj glavi!"

pusti isidora, ako je njoj lakse kada svoje frustracije i bes isprazni mrznjom prema meni, samo neka opali, meni je odavno postala smesna, tako da nikako ne moze iako se trudi najvise sto moze vec godinama, da me dodirne ili ne daj boze uvredi nesto sto sklizne sa njenog zlog jezika....


i verolino skroz mi je simpaticno sto si toliko bila uvredjena mojim saljivim recima da si smisljala ovaj esej mrznje prema meni do 2 ujutro, hahah, moram priznati, pocas_tvovana sam!

< Poruku je uredio jovicaa -- 17.7.2014 21:42:22 >


_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1428
   RE: Razvod braka
18.7.2014 13:11:20   
indy_25
Meni krivo sto se svadjamo zbog mene licno jer sam ja na neki nacin pocela sve ovo a Verolina mi nije vjerovala. Uglavnom mozda ja jesam drama osoba i moj cijeli zivot je drama ali tako je kako je. Ja sam se stvarno u datom momentu osjecala nenormalno depresivno i dosla sam s namjerom da cu dobiti podrsku i dobila sam je. Mozda je nekom bilo smijesno ali mene to nije zaista briga. Jos uvijek mi je tesko ali ziv se covjek na sve navikne. Stan sam sredila i pri kraju sam sa iseljavanjem. S BM imam super zdrav odnos do sada i zaista mi pomaze u svemu ovome. Ne mogu da ga mrzim jer mi pomaze toliko puno ali naravno da mu ne bih nikada oprostila za sve sto mi je uradio. Poslacu vam slike od razvoda sada i od stana kako sam ga sredila. S jedne strane sam sretna sto imam njegovu pomoc s druge strane sam jako tuzna i slomnjena. pocela sam i da izlazim i da se sredjujem. neki dan sam bila na salsi s drugaricama i plesala sam s vrlo zgodnim momcima i zamjenila brojeve telefona. ali jednostavno trenutno ne mogu da izlazim ni skim i da imam date. neka prodje jos vremena treba mi vremena da upotpunosti zaboravim svog bivseg muza. Pozelila sam djecu svoju sljedece sedmice idem u Bosnu na odmor jedva cekam da ih vidim. ja kad odem tamo on ce se vratiti u Nl. Jako je postao fin prema meni i postuje me nenormalno kako se promijenio razgovara lijepo sa mnom kao nikad prije. takodze i sa mojim roditeljima.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1429
   RE: Razvod braka
18.7.2014 13:15:01   
indy_25
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1430
   RE: Razvod braka
18.7.2014 13:17:37   
indy_25
user posted image

user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1431
   RE: Razvod braka
18.7.2014 13:20:33   
indy_25
user posted image

I to je moj razvod ustvari ne konacan jer sam sami trebala telefionski da nazovem i da potvrdim tako i on. Tako se to ovdje radi znaci nijednom nismo isli na sud. Neko je rekao da je tako nemoguce eto vidite da je moguce.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1432
   RE: Razvod braka
18.7.2014 13:21:03   
Milagros
A zašto te je briga ko će vjerovati a ko ne,i nemoraš nikakve dokaze predočavati budi sretna što si bez problema sredila svoj razlaz a kasnije i razvod sa mužem jer ima puno gorih monstruma od kojih se ne možeš tako lako riješiti.Sa bivšim mužem imaj lijep odnos i radi djece a i radi nekih drugih stvari...pokaži mu da nisi povriježena i da imaš svoj ponos,podnesi stočki ovu situaciju,opet kažem nije ti stvarao velike probleme.

_____________________________

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1433
   RE: Razvod braka
18.7.2014 13:29:39   
indy_25
Pa nije me toliko ni briga ali stvarno me uvrijedilo to sto su neki mislili da lazem pa nisam toliko luda. Nisam dugo na rr aktivna i onda kad banem jednom u 6 mjeseci sa svojim najcesce problemom ne znaci da lazem razumijes. Stvarno nemam vremena da budem aktivna kao nekada iako ponekad otvorim rr i procitam. Zaista sam dosla da bih dobila podrsku od vas bilo mi je uzasno lose. I jako sam sretna sto mogu sa njim opet da imam normalan odnos moja djeca nista ne osjete sto mi je najvaznije od svega. Sara je super sretno dijete. Neki dan me zovu na skajp i kaze mi mama evo ti papa pricaj sa njim i nas dvoje normalno pricamo. on me pita kako sam kako idu radovi. A sta da moram biti u ratu sa njim moje dijete bi bilo nesretno. Koliko god bila tuzna sto se razvodim sretna sam da je on covjek ispao u svemu ovome i zeli da imamo normalan odnos.

< Poruku je uredio indy_25 -- 18.7.2014 13:32:28 >

(odgovor članu Milagros)
Direktna veza do poruke: 1434
   RE: Razvod braka
18.7.2014 15:07:43   
Verolina

IZVORNA PORUKA: indy_25

Tako se to ovdje radi znaci nijednom nismo isli na sud. Neko je rekao da je tako nemoguce eto vidite da je moguce.

Naravno da je moguce. Vanparnicni postupak sporazumnog razvoda je poznat u mnogim zemljama, samo sto se koliko je meni poznato sprovodi u brakovima bez dece. Sve se resi van suda. To ce uskoro i Hrvatska uvesti, a nadam se i mi.
Ono sto je bitno jeste da je za taj vanparnicni postupak potrebno da sve kockice budu slozene i sredjene, i opet dolazim do spornog, imovinsko stanje. Indi, tebi niko ovde nije rekao da lazes da se razvodis, vec ja ne znam sta ste vi umuljali oko imovine, jer ocigledno je da ste delili imovinu van sudske procedure, a ti to nisi tako rekla i zato su mnoge zene ovde odreagovale, a ja sam bila najostrija,sorry, takva sam, jer, ponavljam, ne moze tvoj slucaj rusiti pravni sistem Holandije.


_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1435
   RE: Razvod braka
5.3.2015 11:33:59   
Anoniman
Procitala sam nekoliko prica, ne znam da li je bilo ovakvog slucaja, jer iskreno mnogo sam tuzna i potresena da bih sve citala.
Zavrsila sam fakultet, zaposlila se i na poslu upoznala mm. Posle nekoliko meseci divne veze ostala sam trudna, i uzeli smo se. Tek tada sam upoznala njegovu familiju.
Bilo je trzavica ali nebitnih jer ipak nismo se najbolje znali, ali smo se bas voleli. Sve je uglavnom prolazilo fino. Kupili smo stan, poceli da ga opremamo... sada sam opet trudna.
Juce mi je mislim, bio najgori dan koji se danas nastavio... On ima nekih problema sa krvnim sudovima i u bolnici je na ispitivanjima. Bio mi je zakazan pregled nkod lekara, i zamolila sam svekrvu da pricuva dete. Doktor mi je rekao da imam kontrakcije, pa mi je dao lekove za odrzavanje.Posetila sam ga i rekla mu o cemu se radi, on me je tesio i kao bice sve ok.
Kada sam dosla kuci svekrva me je pitala kako je i sta su mu rekli. Stvar je u tome sto on sve krije od nje, kao da ne bi brinula. Rekla sam joj da je na ispitivanju i nista specijalno jer ni sama ne znam. Ona je bila ubedjena da je na sistematskom, mislim daj, ako si debil onda verujes da si na sistematskom tri dana u bolnici i da nece da te puste.
Uglavnom, kasnije me je nazvao, pricali smo ok, i onda je poceo da vice kako sam smela to da joj kazem, kako ce ona da brine, kako je to strasno i da vise ne pricam sa njom. Pozvala sam je da je pitam sta mu je to rekla, a ona se kune da nije. Samo nas dve smo razgovarale. Ko mu je treci rekao?
Tu sam skroz poludela. Prvi put kada je bio na operaciji, mesec dana nisam bila svoja, na poslu, kuci, ne znam koliko sam plakala i brinula. Naravno gospodji nije smelo da se kaze jer ce ona da svisne. A JA, MENI JE BILO LAKO.... Mogao je najgore da zavrsi, ja bih ostala sama sa detetom. sada opet isto, samo sam jos i trudna. I dali su mi lekove za odrzavanje.
Nazvala sam ga placuci i rekla da vise ne mogu i stvarno ne mogu. Mnogo mi je tesko. Celu noc nisam spavala, i ne mogu da se smirim. Sama sam sa bebom. Razmisljam da ga napustim.
Nije tu samo ta njegova majka manipulatorka, vec i sestra koja je odvratna. Kad god je mogla mesala se, a on je dozvoljavao jer zaboga u njegovim ocima njih dve imaju najbolju nameru u svemu i sve rade da nama pomognu.
Dok se nije ozenio vodio je privatno posao i imao para i para. Sve ih je hranio i oblacio, cascavao. Od kako smo se uzeli toga nema. Ne finansira ih vise jer ima porodicu i mora u stan sada da se ulaze... Nijednom to nisu rekle ali se primecuje u ponasanju. ne vole me i ne mogu ocima da me vide.
Ne znam da li ima nade da shvati da treba nas dvoje, uskoro ako Bog da troje da gleda, a ne nekog drugog.
Sta da radim.
Izvinite sto sam se raspisala, ali ovo je najkrace, ima jos puno stvari koje sam preskocila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 1436
   RE: Razvod braka
5.3.2015 11:53:28   
wivern
Uh Anonimna, verujem da nije lako pogotovo sto si ponovno trudna. Ali je sigurno da ti sada rade i hormoni i da je mozda to razlog sto ne mozes vise to da trpis. Ne kazem da si sve umislila nego da sad sa podivljalim hormonima i sa malim detetom ne mozes da se sastavis. A od svadje nemas nista, osim sto stetis sebi.
Mislim da je najbolje da razmislis sta dobijas i sta gubis razvodom, kao i koji su razlozi za razvod a koji za ostanak. Na zalost, ovde su muskarci dosta vezani za svoje mame i tako se i odgajaju, sto bih ja volela da kazem "jedna je mama" tako da ces to tesko promeniti, ali ne znaci i da zbog toga treba da se razvodis.

_____________________________

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving


Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1437
   RE: Razvod braka
5.3.2015 11:59:34   
Trcosava

Izvinjavam se, pogrešno sam shvatila.
Kako god - po meni ovo nije razlog da se ti razvodiš. Normalno da svako od nas pazi i na svoju majku. Muž i žena su u dobru i zlu i zdravlju i bolesti. Mama ne mora sve da zna. Pa ja mojoj prvo ne govorim pola stvari.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.3.2015 12:03:05 >


_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1438
   RE: Razvod braka
5.3.2015 12:04:32   
World
Ne stavljajte linkove ka drugim portalima.

Hvala!

< Poruku je uredio lesica RR -- 5.3.2015 12:38:30 >


_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1439
   RE: Razvod braka
5.3.2015 12:10:31   
mama krava
Anonimna, potpuno se slažem sa Wiwern!

Trudnoća je drugo stanje i tu tebe potpuno razumem! Ja sam imala isto takvih izliva besa u trudnoći u pravci muža, ali samo malo sačekaj, mada verujem da ti nije lako, i pokušaj da se distanciraš od rodbine koja ti ne odgovara! Biće bolje, kada ti muž dodje kući, a onda sa njim porazgovaraj I reci mu da ON mora da reguliše sa svojom majkom odnose u smislu da nije OK da tebe stavlja u nezgodnu poziciju I da ti budeš u sredini, ma o čemu se radilo, a posebno kada je reč o tako ozbiljnim stvarima, kao što je njegovo zdravlje!

Samo polako, I ne brzaj, jer sve što je brzo to je I kuso, što kaže naš narod!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1440
   RE: Razvod braka
5.3.2015 13:49:34   
jess021
Uf, ja nesto mislim da nisu samo ti razlozi koje je navela problem, vec su najsveziji, pa ih je zato napisala. Ne verujem da bi se razvodila samo zato sto muz nece da njegova mama brine zbog njega.
Jako je tesko proceniti tezinu, ti to sama najbolje znas. Verovatno jesi i pod uticajem hormona, ali znas sta ti je smetalo i dok nisi bila trudna. Znam iz svog okruzenja da ekstremni slucajevi vezanosti muskarca za majku i sestru mogu biti veliki problem u braku i uglavnom se ne promene. Da li si ptobala da razgovaras sa tm na tu temu? Jel zivite zajedno sa njegovima?! Kakav je on muz mimo toga?

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1441
   RE: Razvod braka
5.3.2015 16:39:36   
Anoniman
Zivimo sami, kupili smo stan. Pre toga smo ziveli privatno. Poznato mi je da hormoni divljaju, ali ovo je sad razum nije samo hormoni...
Tri godine smo u braku i za te tri godine prva je bila extra. Vidjali smo moje roditelje jednom najvise dva puta mesecno, njegove isto. I to je sasvim dovoljno. Sto se tice majke, jeste jedna majka, ali ja mojoj majci nisam dozvolila da kaze negativno za njega cak i kada on nije u pravu. Dok njegova majcica trpa nos svuda. Ne znam koliko puta sam precutala, koliko puta sam rekla, svaki put je odgovor bio isti, da ja nju ne razumem, da ona mene mnogo voli i da sam pogresno nasadjena. Njegova majka ga je posvadjala sa stricem i tetkom, sa oceve strane, kao i sa svom familijom svog pokojnog muza, njegovog oca. Uvek ih pljuje i crni, a od njih joj je ostala kuca, dok joj od njenih nista nije ostalo. Nista u zivotu sinu nije obezbedila, ni skolu, sam se skolovao, isao u internat u srednju kao i fax. Cerku je sa zetom drzala u kuci osam godina, i mazila i hranila za svih osam godina studija. Kad se ona razbolela, cerka je otisla da zivi privatno. A dan danas dolazi kod nje na rucak, veceru ili gde god moze da se ogrebe.
Moja majka nam kupila auto od 4000 evra i ona je vestica.
Dok zaova hoce da odredjuje gde cemo i sa kim na more, gdee treba stan da uzmemo, u koji vrtic i kad moje dete treba da podje i jos gomilu gluposti koje mene nikad ne bi zanimale u njenom zivotu.
Vec sam pisala, imao je privatni posao sa kojim je mlatio pare, ali je morao da ostavi kad smo se uzeli zbog deteta i svega, i tada vise nije imao da placa okupljanja, vecere, da im kupuje za zimnicu i ostale gluposti za kkoje su ga iskoriscavale.
Mnogo puta sam mu ukazala na te stvari koje se desavaju oko nas, on kao da ne zeli da vidi to.
Ne znam da li vredi da se svake dve nedelje cimam kad njime dvema dune da naprave neku svadju, jer to rade namerno. On je slep i nista ne primecuje. I ne znam da li ce to ikada da se promeni... A opet ne znam da li vredi da joos godina trpim sve to i da psihicki flipnem, jer sta cu onda svojoj deci takva, ludaca??? user posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1442
   RE: Razvod braka
5.3.2015 16:46:08   
Anoniman
Kada se ne vidimo sa njima, sto je retko, oko mesec dana bey uticaja njih dve, on je super. Pere sudove, ugadja mi, setamo stalno, vodimo dete gde hocu, idemo gde hocu, ynaaci muy u fullu. A onda jednom ode kod svojee seje, i oona ne znam sta sve prica uglavnom on se promeni, i tada je odbojan, drugaciji skroy, ne prica kaaze nema sta da prica, mrzi ga da radi, samo gleda tv i tako... najbolji je kada radi duze i ne stize da se vidja sa njima, tada ja i beba imamo njegovu paznju. Cesto kada dodjee od njih nece ni sa bebom da se igra, skroz je nezainteresovan... Ne znam...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1443
   RE: Razvod braka
5.3.2015 16:48:23   
mama krava
Ja bih ti samo savetovala da dooobro razmisliš o svemu i sa nekim, možda psihologom, popričaš detaljno o svemu! Ovako mi imamo samo fragmente stvarnog stanja i ne znam koliko možemo stvarno da ti pomognemo!
Veruj mi da shvatam da ti je jako teško, jer tražiš pomoć i prostor da se isprazniš, ali sve ovo treba sagledati sa svih strana. A svakako sve ovo, po mom mišljenju, PRVO treba da kažeš svom mušu najozbiljnije moguće!

Jeste da ima problema sa zdravljem, ali ovo je nešto što i njega uključuje i ako se već kako si napisala volite, trebalo bi da shvati u čemu je problem i da preuzme nešto povodom toga.

I mislim da je nerealno da očekuješ da nema kontakta sa svojom porodicom, ma kakvi oni bili. Kako bi bilo da on od tebe to traži?

< Poruku je uredio mama krava -- 5.3.2015 16:50:42 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1444
   RE: Razvod braka
5.3.2015 17:02:56   
Anoniman
Ne ne neka ga sa svim mogucim kontaktimaa sa porodicom, samo da mene ne uzimaju u usta i kvare mi srecu sa njim...
A mislim da malo on ne shvata ozbiljno kada mu govorim o tome, jer imam osecaj da kaoo da sam zdravo za gotovo... Imamo jedno dete, drugo na putu, obelezio me je i sada ne mora da brine, njegova sam potpuno, pretpostavljam da misli da nemam gde...
Razgovaracu ssa njim svakako, ali brine me to sto je vec puno razgovora bilo i nista ssto saam rekla nije hteo ili nije shvatioo... A sada kad mi je lekar dao ove lekove za odrzavanje hocu da se vise skoncentrisem na trudnocu a ne na zle jezike i lose ljude...

(odgovor članu mama krava)
  Direktna veza do poruke: 1445
   RE: Razvod braka
5.3.2015 17:12:23   
Žapkić
Anonimna, kao neko ko je upravo propšao kroz čitavu priču koja se zove "Razvod", mogu ti reći samo jedno: ljudi se ne razvode zbog mame, tate, familije... Razvode se onda kada više , apsolutno, nemaju razlog da ostanu zajedno, kada postoji više stvsri koje ih razdvajaju, nego koje ih spajaju, kada sve ono što je lepo ne moze ni upola da prevagne nad onim što nije tako lepo (da ne kazem -ruzno)... e, sad, odluka je samo na tebi... Ja sam asa mojim bivšim muzem imala sličnu situaciju tvojoj , što se tiče njegove familije, ali sam ja nekako to uspevala da balansiram... Prosto-evo ti dete, idid sa njim kod njih, ja tamo više ne odlazim, jer, prosto, nisam poželjna! Kad požele da nam dođu u goste-neka se najave-dobrodošli su...
Medjutim, došlo je do momenata preko kojih ja, prosto, sa mojih 40 godina, nisam mogla, a Boga mi, ni zelela da pređem...
I tu je bio kraj. Tačka.
DA je teško-teško je. Ja sam trenutno bez posla. Imam dete od 5 godina. Srećom, imam svoj krov nad glavom, pa ne brinem bar oko toga. Uskoro bih trebala i početi da radim, pa će nam biti dosta lakše.
Najvažnije od svega je da moje dete i ja imamo mir.

_____________________________

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1446
   RE: Razvod braka
6.3.2015 0:14:13   
wivern
Nisi pažljivo čitala moj post. Jedna je majka - važi za većinu muškaraca na našu žalost i tu ne možeš ništa. Po meni, najgore što možeš jeste da opanjkavaš njegovu majku i sestru pred njim, ne zato što nisi u pravu već zato što su one NJEGOV rod. Ni ja ne bih dozvolila da mm opanjkava moje, to mogu samo ja. Moraš naći način da mu objasniš u čemu je problem, ovako će samo one biti u dobitku. Ili probaj ovo što kaže zapkic.

_____________________________

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving


Honey, I'm Home

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1447
   RE: Razvod braka
6.3.2015 0:29:02   
Ivanka 75
Anonimna, idi obrnutom psihologijom, ne govori ruzno o njima ma koliko da su zasluzile.
Postavi se iznad njih, ja uvek kazem, ja sam ta koja leze u krevet s njim i kojoj ce da ugadja. Imadosmo mi nedavno dramu u kuci, ja kriva za sve oni jedini u pravu.
Pa kad sam pocela izigravati siroticu koja nema nikog svog u dalekom gradu pa je jos sirotu i napadaju, mm se promenio i sad sam mirna. Pukla sam taj prvi dan, i praskala, i bacala stvari, lomila po kuci (mali i teatralnosti radi, jelte) Samo prvi dan su bile moje suze iskrene, onako iz duse jer sam bila povredjena, mnogo, mnogo. Posle sam bila tuzna, tuzna, pa sve kroz kucu sa uzdahom, a ovaj moj me samo gleda i cuti. A meni kobajagi tesko
user posted image
A u sebi mislim "djavo vas sve odneo i ko mi vas dade da me mucite",

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1448
   RE: Razvod braka
6.3.2015 9:44:32   
Peace*
A jesi ti pitala muža šta želi da kažeš njegovoj mami kada bude pitala šta je sa njim i šta radi u bolnici? Jer, kada bi moj muž tražio od mene da lažem njegovu majku, ja bih pitala ŠTA TAČNO ŽELI DA KAŽEM??? I to bih rekla, i zatim da ako joj nešto nije jasno neka nazove sina i pita njega (upakovala bih to da lepše zvuči, tipa "Ma na nekom sistematskom je, pa nazovite ga, ima ga mobilni, prijaće mu da Vas čuje"). I tu bi bio kraj.
Kod mene je logika jako jednostavna: Ja biram šta će znati moji roditelji, a on bira šta će znati njegovi roditelji, iako, ja imam veoma lep odnos sa sveki, i ustvari joj pričam i više nego što bi joj on pričao. No, ipak, znam šta je to što on nikako ne želi da ona zna, i to ne govorim.

Elem, ja ne mislim da je ovo razlog za razvod.

I dodala bih još nešto sve ti ugađa, pere sudove, vodite dete gde TI želiš... i to je opis idealnog muža!? Gde je tu on? Meni to nije idealan muž. Po meni idealan muž ume da zadovolji ženine potrebe a u isto vreme i svoje.

Sorry ako sam gruba.

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1449
   RE: Razvod braka
14.8.2015 11:46:39   
Rivana
Evo i mene u ovoj temi, posle toliko godina zajednickog zivota mi smo se razisli. On je odmah zapoceo novi zivotsa nekom zenom, preselio se covek, gde mu je bolje. a mene ostavio sa malim detetom, kreditom za stan i ostalim problemima....veliko razocarenje jer to nisam mogla ocekivati.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here