Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.12.2013 21:08:15
|
|
|
|
blesavko
|
Nisam tillia ali mi se uzasno peruta koza, po celom telu ali narocito na licu, a meni koza nikad nije bila suva, pa za pocetak planiram niveino mleko za telo i nivea soft kremu za licu, a kad stomacic krene da raste onda cu neke ozbiljnije kreme protiv strija. Degu hvala za sajt.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.12.2013 21:16:30
|
|
|
|
degu
|
i ja sam baš prvo koristila niveino mleko i nivea soft kremu za lice sad sam krenula baš da se mažem kremom za strije, mada je bitno samo da je koža hidrirana.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.12.2013 22:34:33
|
|
|
|
World
|
Ja sam jedno vrijeme mazala saljicev melem, pa malo ulje, malo kremu, ali sam prestala sve to i nisam dobila nijednu striju. Ne znam zasto, mozda zato sto sam pila velike kolicine vode dok sam bila trudna..
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 31.12.2013 14:19:52
|
|
|
|
tillia
|
Trudnice,sve najlepse u 2014.! Da nas bude sto vise!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 31.12.2013 17:14:34
|
|
|
|
Mille
|
Ja se mazem striet-om vec 2 nedelje. Grudi, stomak, ledja i bokove, a ostalo niveom ili masl uljem ili kokosovim uljem sta mi padne pod sake.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 31.12.2013 17:43:24
|
|
|
|
World
|
hvala tilia, takodje
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 31.12.2013 21:23:19
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: World Opet cu ostati sama dok sve vi predjete.. Drugarice, evo mene kod tebe
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 31.12.2013 21:37:02
|
|
|
|
World
|
ma bravo, bas mi je drago nemas pojma
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 31.12.2013 22:46:15
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: World Ja sam jedno vrijeme mazala saljicev melem, pa malo ulje, malo kremu, ali sam prestala sve to i nisam dobila nijednu striju. Ne znam zasto, mozda zato sto sam pila velike kolicine vode dok sam bila trudna.. Isto, u obe. Samo puno tecnosti piti. I ne cesati se!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?