Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 17.12.2013 23:40:40
|
|
|
|
World
|
Hvala draga , a mnogo mi je drago sto si ti tu.. Nego ja sve cekam svoj prvi pregled, ali izgleda dok ga docekam preci cu brzo i u drugo...
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 18.12.2013 0:13:47
|
|
|
|
dunja RR
|
E jes vala, tako to ide sa prvim pregledom
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 18.12.2013 23:35:12
|
|
|
|
Jole84
|
Ooo World! Čestitam draga,tek sad vidim,želim ti laku trudnoću
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 19.12.2013 21:10:26
|
|
|
|
World
|
Hvala
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 20.12.2013 19:26:24
|
|
|
|
Mille
|
Zdravo trudnice drage i slatke. Ja sam ovde nova ali dobro zagazila u 10 nedelju trudnoce sa vetrom u ledja. Ili bolje reci vetrovima iz pozadine. Da li ce to ikada prestati? Mucnine su sva sreca prestale da me dave ali konstipacija i gasovi mi ne daju mira. A usput tu je cista na desnom jajniku uz samu matericu. Koju ce da prate, a mozda i vade. Smrc, smrc, smrc. Kako se vi osecate?
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 20.12.2013 21:30:53
|
|
|
|
degu
|
Dobro nam došla Mille Ajd još malo, pa da bežimo u drugo tromesečje
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 21.12.2013 12:00:03
|
|
|
|
sansa
|
Devojcice moje kako ste mi....meni je muka svaki dan ceo dan i ne znam kad ce uopste da prestane ...stapice sam pojela na tone i nija mi muka samo kad ih jedem Mile nemoj da se sekiras i ja imam cistu na desnom jajniku ..u nedelji mi je bila 9cm sa 5cm a evo sad sa utrogestanom se smanjila na 4cm sa 2cm i nadam se da ce sama nestati a i meni su rekli da ce da mi je punktiraju ako se ne smanji ali hvala bogu delovao je utrogesta tako da ako ga ne pije trai da ti ukljuce jer provereno deluje na ciste
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 21.12.2013 12:06:23
|
|
|
|
sansa
|
Znaci ne mogu da verujem koliko slova progutam dok napisem post....tek posle vidim pa se sama sebi smejem Cistu su mi otkrili u 6 nedelji i to sam progutala u prethodnom postu Koliko zderem ovih dana dobro da je lap top jos uvek ziv
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 21.12.2013 13:19:52
|
|
|
|
Jole84
|
Mille dobrodošla i ja još uvek imam vetrove u leđa,a duboko sam u drugom tromesečju,baš se pitam kad prestaju
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 22.12.2013 0:47:12
|
|
|
|
World
|
O vidi pojavile se jos neke zene.. ja sam vec razmisljala da preskocim direkt u trece..
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 22.12.2013 0:56:42
|
|
|
|
degu
|
U trećem ima najviše priče, valjda su žene tad već na bolovanju a mi što smo dokone ko nam je kriv Sansa, super za cistu
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 22.12.2013 12:21:46
|
|
|
|
World
|
Ma ko je dokon... Mislim da ce se sad pojaviti malo vise trudnica, ipak je zima pocela...
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 22.12.2013 19:08:08
|
|
|
|
Mille
|
Hehehe...hvala na podrsci..pogotovo za cistu. Cekam sledeci UZ da vidimo da li mozda povecala. Nadam se da nije. Pored toga mi je dr rekla da imam srcastu matericu ali da nije nikakav problem i da o tome ne razmisljam. Kako ne razmisljati, to je nemoguca misija. Inace sam htela da vas pitam, da li imate cudne snova. Ja svake noci pricam u snu i sanjam svasta nesto. A bebac je divan, kad vidim tog malog dinosaurusa na onom monitoru srce mi zaigra. Mrda se pliva, repuje, mase rucicama i nozicama. Sjajno :-)
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 22.12.2013 19:16:29
|
|
|
|
Mille
|
I ja gutam slova a i hranu :-) Mucnine su konacno prestale. Htela sa vas pitam i za posao. Da li radite? Da li ste vec rekle da ste trudne? Kakve su bile reakcije? Ja sam pocela da radim u jednoj super firmi, ali po projektu na odredjeno. I to istice sad 31. decembra. Drugarica mi je rekla da po novom zakonu odnesem samo potvrdu da sam trudna i treba da me prime do kraja porodiljskog. Ja bih naravno da radim sto duze i jako mi se svidja posao a tako mi je nekako ljigavo da me prime samo zbog trudnoce a smatram da zaista kvalitetno radim svoj posao. Kakva su vasa iskustva?
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 22.12.2013 19:28:07
|
|
|
|
ANDJEELA
|
samo da pozdravim prvi razred
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 22.12.2013 19:31:27
|
|
|
|
World
|
Mille, stavi ticker da te mozemo pratiti Sto se tice snova, nemoj nista da brines, ja sam imala jako cudne snove u trudnoci, a narocito kad sam se porodila, tako da ce to trajati neko vrijeme.. A posao..hm.. pa zavisi sta radis, ako je nesto fino i kulturno, nastavi da radis, sto da ne.. i ja se ne bih mnogo sikirala za to sto ce te morati primiti, ne znam bas da bi se poslodavci sikirali oko trudnica.. Ja sam u prvoj trudnoci odmah otisla na bolovanje cim sam ostala trudna, a i sada cu, cim mi istekne godisnji..
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 22.12.2013 20:08:30
|
|
|
|
Mille
|
Draga World. Stavila bih ja ticker ali ne znam kako :-(
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 22.12.2013 20:34:37
|
|
|
|
New Mom
|
Mille, imas temu Kako staviti ticker (ili tako nesto), upisi u pretrazivac. Ne mogu sa tel. da ti stavim link.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 22.12.2013 20:41:31
|
|
|
|
World
|
evo pa prelistaj KAKO staviti ticker
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 22.12.2013 23:14:44
|
|
|
|
degu
|
Mille pa neka ako možeš iskoristi trudnoću da zadržiš posao, nemoj da ti bude glupo. Ja sam na bolovanju otkad mi je potvrđena trudnoća, zato i kažem da smo World i ja dokone
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 23.12.2013 11:03:45
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mille a tako mi je nekako ljigavo da me prime samo zbog trudnoce a smatram da zaista kvalitetno radim svoj posao. Kakva su vasa iskustva? Nije uopšte ljigavo, imaš svako pravo na to, i iskoristi ga, a tim bolje što kvalitetno radiš svoj posao.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 23.12.2013 11:04:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo i od mene jedan big hug za prvi razred, mi smo sada u drugom, a uskoro nam i vi dolazite
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 23.12.2013 18:26:33
|
|
|
|
Mille
|
Stavila sam ticker. Barem mislim da jesam. Kuckam i gledam sve preko tableta pa ne mogu da proverim :-) A hvala vam svima za podrsku vezano za posao.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 23.12.2013 23:03:21
|
|
|
|
degu
|
Uspela si Mille Gde ste drugarice, nešto ste se ućutale Dunjči srećan prelazak u drugi razred, stižem za koji dan
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 24.12.2013 10:59:56
|
|
|
|
Jole84
|
Ajde žene,položile ste prvi razred,čekamo vas ovamo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUloga placente (video)Nakon implantacije, iz perifernih ćelija blastocista, razvija se deo strukture zvan placenta, koji služi kao veza između...
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?