Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 24.12.2013 14:23:56
|
|
|
|
World
|
Opet cu ostati sama dok sve vi predjete..
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.12.2013 13:26:45
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: Mille Zdravo trudnice drage i slatke. Ja sam ovde nova ali dobro zagazila u 10 nedelju trudnoce sa vetrom u ledja. Ili bolje reci vetrovima iz pozadine. Da li ce to ikada prestati? Mucnine su sva sreca prestale da me dave ali konstipacija i gasovi mi ne daju mira. A usput tu je cista na desnom jajniku uz samu matericu. Koju ce da prate, a mozda i vade. Smrc, smrc, smrc. Kako se vi osecate? Meni su gasovi prestali kad sam prešla u drugo tromesečje. Ne sećam se koja sam tačno nedelja bila, ali u svakom slučaju negde u to vreme. Izluđivali su me. Imala sam gasove od svega.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.12.2013 19:28:36
|
|
|
|
tillia
|
pomagajte! 8.sam ned.(dvojke su u pitanju).i danas mi se pojavilo braonkasto,tek u tragovima.Uplasila sam se jako.jeste imale takva iskustva?
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.12.2013 19:55:45
|
|
|
|
degu
|
Tilia obično kad je braonkasto ne znači ništa, to je stara krv. Ja sam imala krvarenje isto u 8. nedelji čini mi se, prvo sveža pa braon krv i bilo je ok. Važno da nemaš bolove a ako se plašiš otiđi do bolnice. Meni je znalo sa utrogestanom da izađe tako malo braonkasto, al čitala sam negde da i on hoće da promeni boju pri oksidaciji.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.12.2013 10:39:43
|
|
|
|
tillia
|
Hvala Degu, utrogestan sam svo vreme pila,od toga nije sigurno. Zvala sam dr. povecala mi progesteron depo,na 3 dana i 4x200 utrogestan.Danas vec nema,ali svakako me neki strah. Citam po netu,moze biti bezazleno (sirenje materice,usadjivanje posteljice...) ili stanje pre pobacaja,pa tako ne znam sta da mislim.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.12.2013 11:38:08
|
|
|
|
sladja13
|
Zdravo, drage moje! Upravo sam se registrovala i po prvi put sam clan nekog foruma...zato Vas molim da oprostite ukoliko napravim neke propuste... Inace, majka sam dva veeelika decaka 17 i 12god. Nisam planirala dalje, ali eto, desilo se i sada sam u 13.nedelji!!! Do pre 3 dana nisam ni znala da sam u drugom stanju i sada me brine mnogo stvari- pusila sam, nervirala se, cimala, radila svasta sto ne bi trebalo u prvim nedeljama trudnoce... Od sada okrecem drugi list...s obzirom da sam izasla iz svih tokova sto se trudnoce tice, mnoge inovacije su se pojavile pa me svasta zanima...
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.12.2013 11:49:03
|
|
|
|
Jole84
|
Tilia bitno da više nema,mnoge od nas su imale na početku po malo braonkasto,samo odmaraj,utrogestan će da pomogne Slađo dobrodošla nek ti je laka trudnoća Veeelika razlika,beba će da bude pravo osveženje
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.12.2013 14:38:37
|
|
|
|
blesavko
|
evo docekah i ja da vam se pridruzim! U sedmoj smo nedelji i juce smo prvi put culi nase srculence!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.12.2013 14:57:41
|
|
|
|
Jole84
|
Blesavko dobrodošla bravo za najlepšu melodiju
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.12.2013 17:38:29
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: tillia Hvala Degu, utrogestan sam svo vreme pila,od toga nije sigurno. Zvala sam dr. povecala mi progesteron depo,na 3 dana i 4x200 utrogestan.Danas vec nema,ali svakako me neki strah. Citam po netu,moze biti bezazleno (sirenje materice,usadjivanje posteljice...) ili stanje pre pobacaja,pa tako ne znam sta da mislim. Tilia ako piješ utrogestan, onda ne može biti od njega, ja ga vaginalno koristim. Nemoj da čitaš te gluposti, smeđkasto krvarenje nije strašno. Sladjo, Blesavko dobro nam došle
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.12.2013 20:04:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Drage naše trudnice! Vreme je za jedan brzi nagradni konkurs Pošto većina nas zna kako se trudničke nožice brzo umaraju odlučili smo da im poklonimo nešto što će im olakšati te slatke muke. Naši divni prijatelji iz Mella cosmetics daruju „Gel protiv umornih nogu“ za 10 najbržih trudnica koje tačno odgovore na postavljeno pitanje. Nagrade će se preuzimati isključivo u Ringerajinoj kancelariji. Da bi na neki način nagrade ravnomerno rasporedili, postavićemo po jedno pitanje u svakom tromesečju. U I i II tromesečju podelićemo po 3 gela, a u III tromesečju 4 gela. Da krenemo? Pitanje za naše sveže trudnice iz I tromesečja: U koju kolekciju proizvoda spada „Gel protiv umornih nogu“? Ajmo, brzi prstići
< Poruku je uredio Ana RR -- 28.12.2013 22:50:12 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.12.2013 23:54:55
|
|
|
|
sladja13
|
Hvala na dobrodoslici, Da, velika je razlika, ali se svi jako radujemo...vec smisljamo imena,a ne znamo ni da li je decak ili devojcica... Elem, zanima me prvo amniocenteza, dobila sam uput i vec danima zovem bolnice po Bg i NIGDE NEMA MESTA!!! ...pretpostavljam da je zbog toga sto kasno zovem, ali kao sto rekoh saznala sam pre 4 dana...da li mi neka od vas moze preporuciti neku pouzdanu privatnu ordinaciju gde ne deru sa cenama? Blesavko, dobrodosla!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.12.2013 0:00:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: sladja13 Zdravo, drage moje! Upravo sam se registrovala i po prvi put sam clan nekog foruma...zato Vas molim da oprostite ukoliko napravim neke propuste... Inace, majka sam dva veeelika decaka 17 i 12god. Dobrodošla hrabra majko
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.12.2013 0:01:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Blesavko, divno te videti ovde IZVORNA PORUKA: blesavko evo docekah i ja da vam se pridruzim! U sedmoj smo nedelji i juce smo prvi put culi nase srculence!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.12.2013 0:03:19
|
|
|
|
World
|
Vidi nema prvakinja nigdje evo odgovor na pitanje: happy mama kolekcija
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.12.2013 0:03:51
|
|
|
|
sladja13
|
Happy Mama kolekcija!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.12.2013 0:05:56
|
|
|
|
sladja13
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.12.2013 0:10:45
|
|
|
|
World
|
I Sladjo, svaka cast za trecu bebu!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.12.2013 10:53:00
|
|
|
|
Mille
|
Imamo novih mama. Pozdravljam Sladju i Blesavka :-)
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.12.2013 14:16:50
|
|
|
|
blesavko
|
Pokusavam da pronadjem temu ali mi ne uspeva. Cime ste mazale stomak u trudnoci da se ne pojave strije? Jel moze niveina krema ili mleko za telo?
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.12.2013 14:21:03
|
|
|
|
buba m
|
Ja sam u početku mazala Šaljićev melem, potom sam kratko Pavlovićevu ali sam odustala pošto je koža slabo upija. Sad koristim nevenovu kremu, prirodan je i dovoljno masna. Mada, genetika i tip kože je tu presudan. Najbitnije je da te koža ne svrbi,
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.12.2013 15:06:22
|
|
|
|
degu
|
Blesavko ima tema strije Ja se mažem sad kremom za strije Mella cosmetic, a kad poraste tiba mazću ulje. Možeš i maslinovo ulje da koristiš, naćićeš već šta ti odgovara. Drugarice, konačno je došlo vreme da se preselim u drugo tromesečje Sve vas čekam tamo
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.12.2013 15:37:46
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: degu Blesavko ima tema strije Ja se mažem sad kremom za strije Mella cosmetic, a kad poraste tiba mazću ulje. Možeš i maslinovo ulje da koristiš, naćićeš već šta ti odgovara. Drugarice, konačno je došlo vreme da se preselim u drugo tromesečje Sve vas čekam tamo
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.12.2013 20:12:30
|
|
|
|
tillia
|
Blesavko, Sladjo,extra! Pa niste valjda vec pocele da se mazete protiv strija! Degu,samo napred!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.12.2013 21:06:07
|
|
|
|
degu
|
Ja sam počela sad da se mažem u 12. nedelji kad mi se pojavio malo stomačić A valja malo ranije da bi koža bila hidrirana i elastična kad počne da raste tiba
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUloga placente (video)Nakon implantacije, iz perifernih ćelija blastocista, razvija se deo strukture zvan placenta, koji služi kao veza između...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?