Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.12.2013 18:22:35
|
|
|
|
degu
|
Joj baš sam srećna, koje olakšanje i euforija posle UZ Dunja sad navijamo za tvoj dabl
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.12.2013 18:44:55
|
|
|
|
New Mom
|
Degu, sjajno!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.12.2013 18:48:23
|
|
|
|
degu
|
Još samo dabl i da kupim polako prnje i da idem u drugo tromesečje NM vidim da je AC dobro prošla, navijam za dobre rezultate mada ne sumnjam ni najmanje, biće dobri sigurno
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.12.2013 19:04:33
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala! Jos koji dan pa cemo znati.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.12.2013 19:08:42
|
|
|
|
Jole84
|
Degu joj što je fino kad UZ prođe dobro,sad si mirna i možeš da uživaš kako treba
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 12.12.2013 21:50:49
|
|
|
|
degu
|
Jolence moje lepo Jupi stiže nam nova drugarica Kako ste trudnice drage? Mene zadnja dva dana baš boli stomak, juče menstrualni bolovi, danas žiganja. Kontam mora tako, opet materica menja položaj polako pa valjda zato. Svaka nedelja je drugačija.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 13.12.2013 13:37:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Konačno stigoh, radila sam dabl test, rezultati u ponedeljak, pa u četvrtak u genetsko savetovalište na konsultacije. Dr. Vesna Stojanović iz Gradske mi je radia dabl, kaže da je bebac ko bombonica, pokazala mi je sve organe, čak mi je i prstiće posebno pokazivala I rekla je da joj se čini da je dečak, ja joj rekoh da je to i moj osećaj
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 13.12.2013 13:38:55
|
|
|
|
lesica
|
Joooooj
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 13.12.2013 14:32:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,divno!! mnogo sam srecna zbog tebe!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 13.12.2013 21:36:46
|
|
|
|
degu
|
Super Dunja znači biće Vidak ili tako nešto ja radim sledeći petak, isto ću biti 11+6 :)
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 13.12.2013 21:48:52
|
|
|
|
jole82
|
Dunja sad sam se naježila Inače dr ti je fenomenalna..znam ženu ..pa i ne sumnjam u njeno "gledanje" uz-a
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 13.12.2013 21:53:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke hvala vam na podršci IZVORNA PORUKA: jole82 RR Inače dr ti je fenomenalna..znam ženu ..pa i ne sumnjam u njeno "gledanje" uz-a Jolence, jeste, bila je zaista osećajna i fina što meni uvek znači (a i iznenadi kod državnih doktora), a pogotovu kada sam spustila helanke i kada je videla ožiljke od silnih operacija toliko se rastužila (mada uglavnom svi doktori tako reaguju), i baš mi je posvetila pažnju, mnogo duže sam ostala nego prethodne žene, a i bila sam poslednja što je ispalo super :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.12.2013 21:54:12 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 13.12.2013 22:08:19
|
|
|
|
degu
|
Joj Dunja i ja se rastužim zbog tvojih operacija i svega što si prošla i stvarno si lav, ne samo zato što si to prošla, jer mislim da bismo sve uradile apsolutno sve što možemo da dođemo do bebe, nego što si ti to odradila s ponosom, bez kukanja, pokazivanja straha, sve vreme bila hrabra, kako god da si se osećala, nisi to pokazivala. Mene nekad bude sramota što moram da otkukam za svaku sitnicu, al šta ću kad sam takva
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 13.12.2013 22:09:42
|
|
|
|
jole82
|
Ona je uvek u njeviđenoj gužvi, ali je i čovek pored toga što je i fenomenalan dr...pa je stvarno iznenađenje u državnoj službi... Ja sam se posle porođaja smorila što nisam ipak kod nje išla, a ne u front kod dr. R...tripujem da joj neke stvari ne bi promakle kao što su ovima u frontu promakle...briga me što sam se ja napatila, nego što je Teica bila na ivici zbog olakog gledanja na stvari.... ako se budem ikada ponovo porađala idem kod nje to je definitivno... Biće to dobar rezultat sigurna sam
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 13.12.2013 22:25:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu, Jolence
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 13.12.2013 22:46:39
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Joj Dunja i ja se rastužim zbog tvojih operacija i svega što si prošla i stvarno si lav, ne samo zato što si to prošla, jer mislim da bismo sve uradile apsolutno sve što možemo da dođemo do bebe, nego što si ti to odradila s ponosom, bez kukanja, pokazivanja straha, sve vreme bila hrabra, kako god da si se osećala, nisi to pokazivala. Degu, ovo si tako lepo rekla
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 13.12.2013 23:39:06
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 14.12.2013 10:44:40
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči kako si,kako malo muško pilence?
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 14.12.2013 11:12:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Jolence, evo me, doručkujem, tj. krkam Kako si nam ti? Meni prošla kijavica hvala Bogu, nije bilo T i nije prešlo na grlo, sada se lakše diše
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 14.12.2013 11:17:29
|
|
|
|
Jole84
|
Samo nek je prošlo,baš smo nešto sve zakačile Ja kašljem i dalje,pa me zaboli stomak povremeno zbog napora,al čini mi se da ide na bolje. Sad mi smešno za doručak,i ja tako kasno jedem a pročitah u nekoj trudničkoj knjizi vezano one koje jedu ovako kasno "zar vam nije žao da vam beba od ranog jutra gladuje"
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 14.12.2013 11:39:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Samo nek je prošlo,baš smo nešto sve zakačile Ja kašljem i dalje,pa me zaboli stomak povremeno zbog napora,al čini mi se da ide na bolje. Sad mi smešno za doručak,i ja tako kasno jedem a pročitah u nekoj trudničkoj knjizi vezano one koje jedu ovako kasno "zar vam nije žao da vam beba od ranog jutra gladuje" I ja to uvek pomislim kada kasno ustanem. A sinoć kasno legla i kasno ustala (i odmah se bacila na krkanje )
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 14.12.2013 12:00:47
|
|
|
|
mihi
|
Joj Dunja rasplaka me ovo, ali vredelo je sad opušteno i bice sve ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 14.12.2013 12:03:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Mihi
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 14.12.2013 12:26:15
|
|
|
|
degu
|
Moja beba gladuje svako jutro jer je mami muka dobije malo banane i dvopeka, tek negde oko 14h mi prorade creva a nekad ni tad, a onda već na silu jedem, Sutra ulazim u 12. nedelju, baš sam srećna jer se možda konačno pojavi stomačić Dunja jel tebi iskočio?
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 14.12.2013 12:34:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Dugu jeste malo, mada se meni nekako čini da je poslednje 3 nedelje isti, ali ljudi oko mene primaćeuju da rastem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUloga placente (video)Nakon implantacije, iz perifernih ćelija blastocista, razvija se deo strukture zvan placenta, koji služi kao veza između...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?