Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 3.12.2013 22:53:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Najveci i najbolji lek je mirovanje. Lezi i ne mrdaj, samo do vc-a. I slusaj svog dr. Bice to sve uredu
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 3.12.2013 22:59:12
|
|
|
|
degu
|
Lepterija biće sve dobro, samo miruj Ma nisamse ni ja dobro izrazila, formira se posteljica u prvom tromesečju a u 12. nedelji preuzima svoju funkciju, nego sam se zbunila jer je meni dr-ka rekla da ono drugo šro imam njoj liči na tkivo trofoblasta od koga se razvija posteljica i da tu ploda nema. Nije ni važno, važno je samo da Lepterija i bebice budu dobro.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 3.12.2013 22:59:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Lepterija, Dijana je lepo rekla, moraš da veruješ doktoru, kao što si i do sada, miruj i sve će biti ok
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 3.12.2013 23:08:45
|
|
|
|
pandina
|
Dunjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa ja tek sad vidim, nisam dugo bila tu! Ne pamtim kada sam se skoro ovako obradovala kao tvom tikeru! Sjajno! Zelim ti spokojnu trudnocu i da sve prodje kako treba! I bice tako!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 3.12.2013 23:17:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Pandiiiiii, hvala puno mila, i ja sam se obradovala kada te juče čini mi se videh na RR, nadam se da si nam dobro
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.12.2013 23:18:15 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 3.12.2013 23:24:19
|
|
|
|
pandina
|
Kod mene nema nista novo,sve je po starom, sto dodje kao dobra vest :) Vukan mi je odlicno, a onda sam i ja tako. Posla preko glave, zato me i nema. Da ne idem van teme, jedva cekam da se vidimo! Mnogo sam se obradovala!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 10:51:08
|
|
|
|
sansa
|
Dobro jutro drage moje ...ja resila danas da pravim kiflice neke pa sam sva u poslu a desna strana me ziga samo tako ..sadd nije nesto nisko da mislim da je cista nego nekako malo vislje i nemam pojma sta je ...dal je moguce da se organi vec pomeraju..nista mi nije jasno ko da mi je prvi put
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 11:17:59
|
|
|
|
imperial
|
Evo i mene kod vas konačno,čekala sam prvi UZ da budem sigurna da je sve ok,i bilo je i više nego lepo,TRI SRCA koja jako kucaju,prvo sam bila u šoku,nisam znala šta me je snašlo,ali posle toga ogromna sreća i hrabrost koja mi je sada preko potrebna,u petak idem kog patologa u Front na razgovor jer je ipak visoko rizična trudnoća ali ja se ne plašim i ne diram ništa,pa šta nam Bog da!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 11:21:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao Impa, genijalnooooo, juhuhu
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 11:22:24
|
|
|
|
vonavoj
|
ijaoj,divno!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 11:25:39
|
|
|
|
minnica
|
imperial, triput ura za tebe!
< Poruku je uredio minnica -- 4.12.2013 11:26:00 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 11:26:55
|
|
|
|
adulence
|
Jaooooo imacemo trojke na rr....divno draga cestitam i samo hrabro...
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 11:28:10
|
|
|
|
Jole84
|
Imperial kako se osećaš Mogu da zamislim samo kako je čuti tri,i sa jednim je čudo
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 11:29:44
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: imperial TRI SRCA koja jako kucaju.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 11:30:01
|
|
|
|
little_one
|
Divno, divno...jos jedne trojke! Ovo su trece trojke na RR za koje ja znam!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 11:30:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Imperial cestitam joj mogu misliti kako se osjecas
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 11:38:23
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ju hu za imperijal
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 11:41:28
|
|
|
|
madre
|
imperial, diiivnooo
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 12:14:38
|
|
|
|
New Mom
|
Imperial, vau, predivno!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 12:23:19
|
|
|
|
Lepterija
|
Bravo imperijal. Mi smo to i znali, beta je bila veca od moje. Mogu misliti kakvo je osecanje. . Divno. Kod mene standard, pomalo brisem tamno i tako.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 12:31:56
|
|
|
|
Torbica
|
Imperial, cestitam od srca!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 12:39:52
|
|
|
|
Zemunka85
|
Joj imperijal cestitam! Ako se ne varam, od kada sam ja na RRu, bile su jos jedne trojke. Ne secam se nickA mame, ali se secam bebana :D. Diiivno!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 12:42:29
|
|
|
|
jole82
|
Imperijal trostruke čestitke
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 12:50:49
|
|
|
|
cockic
|
imperial cestitam,divno
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.12.2013 12:59:37
|
|
|
|
Milica cica
|
imperijal čestitam, tri bebe,bravo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?