Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 8.12.2013 22:43:36
|
|
|
|
Lepterija
|
Mislim ja na vas, ali visa sila. Opet sam prokrvarila i odlucila da dodjem na gak nis. Legla sam na patologiju. Gledali me, bebe super, najverovatnije je istina ono sto mi rekose u spebu. Jedna beba je nisko i to nesto krvari dok se ne podigne pisteljica. Sutra cu znati vise, kad me pregleda dr kod koje sam legla.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 8.12.2013 23:35:27
|
|
|
|
degu
|
Neka si Lepterija, bićeš mirnija i sigurnija Važno je da su bebice dobro, a bićeš i ti još malo dok ovo prođe
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 16:34:42
|
|
|
|
Jole84
|
Lepterija koja dr te primila na klinici? Srećno draga,javljaj kako si
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 20:41:00
|
|
|
|
Lepterija
|
A jole, raspitala sam se kod koga cu. Na prijemu mi bio direktor lukic, a legla sam na preporuke kod dragane radovic. Oboje su rekli isto, placenta, tj.ovojnica od jedne je blizu grlica, pa se malo odize i krvari. Nista strasno, trebalo bi da se podigne za par nedelja, kako su rekli i u spebu, to je to izvlacenje posteljice. Ja nisam mislila al dr dragana mi danas uradi i dabl i rekose da je dobar. Tako, za sad ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 20:47:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Lepterija drago mi je da si u bolnici, mirna, i da je dabl dobar. Bravo! Uskoro će i to krvarenje prestati, kada se posteljica podigne, i biće opšutenije za tebe. Baš lepe vesti.
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.12.2013 20:51:20 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 20:59:18
|
|
|
|
degu
|
Što se obradujem kad vidim da ste pisale Lepterija divno za dabl, to je velika stvar Dunja kad ti radiš dabl? Ja u sredu idem na kontrolu pa ću videti šta ću za dabl.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 21:07:49
|
|
|
|
Jole84
|
Kako ste ženskice Lepterija super si prošla,Lukić meni vodi trudnoću,fantastičan je a Dragana je jedan od najboljih stručnjaka. Super,sad si mirna,baš mi je drago,samo uživkaj i mazi bebe
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 21:09:17
|
|
|
|
New Mom
|
Lepterija, znaci posteljica je ustvari jos previja? To da te ne brine, ona se povlaci kako materica raste do neke 27.nedelje. Meni je u prosloj do 24. skoro bila na uscu. I odmah su me upozorili na moguca krvarenja, mimo podizanja tereta i sexa, gde bude skoro uvek. Degu, znam da si pitala na temi dabla oko Betanije. Jesi li nesto saznala u medjuvremenu oko toga? I btw, odakle si uopste? Jesmo li sugradjanke ili komsijke?
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 21:14:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Dunja kad ti radiš dabl? Ja sada u petak, nešto mi zvuči rano (tada ću biti 11+6), ali sami su zakazali i računali. Samo da mi prođe prehlada, pa sledeće nedelje krv i urin ..
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 21:17:46
|
|
|
|
degu
|
NM ja sam iz Vrbasa, mislila sam da ovi naši ne rade dabl, al ga rade, tako da ću uraditi u Vrbasu. Dunja, dan, dva gore dole ne igra ulogu. Ja sam mislila da se dabl i radi sa 11+ i sa 12+, al sad gledam na temi uglavnom je 12+, mada znaju oni šta rade.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 21:18:11
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči i meni su tako radili,najidealnije je da se radi u 12oj,a sa 11+6 si već debelo 12. Srećnooo
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 21:27:09
|
|
|
|
Lepterija
|
Ma lakse se dise kad sam saznala razlog krvarenja, sad i ne obracam paznju ima li ga ili ne. Vidim da je moja cimerka koja godinama ide privatno kod dr dragane radila dabl sa13+2. Ja se razmisljam da nastavim kod nje da vodim trudnocu u mirabilisu, mada su poskupi, uz je 5200din.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 21:33:55
|
|
|
|
Jole84
|
Lepterija ja sam se lečila kod dr Jasmine,uglavnom u Mirabilisu,ponekad i državno,ona mi je preporučila Draganu,kad sam ostala trudna,(naravno privatno jer državno se teško dolazi do nje),uz sve što sam se raspitala važi da je veliki stručnjak za neonatologiju (jel se tako kaže ) ali da je problem njena pouzdanost. Dakle,kaže da će biti tu na porođaju,a onda se ne javi i ne dođe. To sam čula od mnogo ljudi,pa sam zato odustala od nje i rešila da idem kod Lukića. Vidi ko ti odgovara kao osoba i da li očekuješ da te porađa neko od njih.
< Poruku je uredio Jole84 -- 9.12.2013 21:34:20 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 21:43:23
|
|
|
|
Lepterija
|
To sam i ja cula da retko prisustvuje porodjajima, ali vazi za najboljeg dr sto se tice patologije trudnoce, non-stop je po nekim usavrsavanjma. Bas sam pisala da me danas videla dr Jasmina i ne moze da veruje da sam trudna, jer kad me ona vodila iskljucise nas iz procesa jer navodno mm nema zdrave spermice za vto.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 21:46:34
|
|
|
|
Jole84
|
To verovatno zato što ima onaj limit sa spermićima i sa amh,ispod kojih oni ne rade državno. Bitno da je uspelo Ići ću ja kod Dragane na 4d,jedva čekam
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.12.2013 22:10:48
|
|
|
|
New Mom
|
E, degu, kad sam bila u tromesecima prosli put (sa Koljom) imala sam ovde devojku koja je vagala dal NS il Vrbas za porodjaj (odatle je), nick joj je jabukica. Mozda ako negde naletis na njene postove to ti znaci (mislim da dugo nije pisala, ne stize od cerke).
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.12.2013 0:00:38
|
|
|
|
degu
|
E sećam se Jabukice al zaboravih da je iz Vrbasa. Ne znam na koju foru se porađaju u Betaniji, al baš dosta žena tamo ide da se porodi. Ja ću ovde, tu imam dosta drugarica babica
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.12.2013 11:38:34
|
|
|
|
buba m
|
Drugarice trudnice kako napredujete? jel bebice rastu?
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.12.2013 18:31:11
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: degu E sećam se Jabukice al zaboravih da je iz Vrbasa. Ne znam na koju foru se porađaju u Betaniji, al baš dosta žena tamo ide da se porodi. Ja ću ovde, tu imam dosta drugarica babica Degu, a je l ides na prirodan porodjaj?? Bas me interesuje u kom si fazonu po tom pitanju...
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.12.2013 19:53:17
|
|
|
|
sansa
|
JOJ meni muka i spava mi se i muka i spava mi se i tako ceo dan svaki dan ..Danas isla kod doce i smanjuje se cista konacno je manja za 3cm..valjda ce sama nestati. Lepterija ..i ja sam u prvoj trudnoci isla na 4d u mirabilisu u 19 nedelji ..meni je bila doktorka Ljiljana ne zznam dal radi u bolnici ali je fantasticna i taj 4d je fenomenalna stvar..ja sam odusevljena ...i sad idem tamo oko 20 nedelje...zznas kako te rastereti svih muka i briga ...ma divno ...a doktor Lukic mislim da privatno radi u Ginopsisu ali nisam sigurna
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.12.2013 23:52:06
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Meisje IZVORNA PORUKA: degu E sećam se Jabukice al zaboravih da je iz Vrbasa. Ne znam na koju foru se porađaju u Betaniji, al baš dosta žena tamo ide da se porodi. Ja ću ovde, tu imam dosta drugarica babica Degu, a je l ides na prirodan porodjaj?? Bas me interesuje u kom si fazonu po tom pitanju... Joj gde mi iskoči sa pitanjem sad ovako rano? Ako bude sve ok, ja bih prirodno, da mogu da biram, onako bih kao ti. Sansa super što se cista smanjila
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.12.2013 10:17:42
|
|
|
|
Meisje
|
Pa ti znas sve,obuci malo tm i eto,sta ces u bolnici,naravno ako sve bude ok. Na pocetku trudnoce sam i ja planirala u bolnici a posle kako je sve islo opustila sam se i promenila lokaciju Salim se,tebi ce biti u bolnici ko kod kuce
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.12.2013 12:37:18
|
|
|
|
degu
|
3 drugarice babice su mi tamo, ima da me maze i paze Bila na UZ, beban je sad 10+5, 3.75 cm, sledeći petak radim dabl. Ona kugla stoji i dalje, baš je jasno odvojena svojim ovojcima, tako da je dr sve više ubeđen da je bio blizanac. Naspram bebe sad deluje kao kliker. Imam divnu sličicu, okačiću u temi. Srce mi je na mestu sad
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.12.2013 12:51:40
|
|
|
|
ANDJEELA
|
degu bas mi je drago da je sve u redu Sad uzivancija,danas si videla bebanu blago tebi. za citav prvi razred veliki
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.12.2013 12:57:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu, bravo na lepim vestima
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?