lelaigor
|
Evo i ja da se požalim, ne mogu ni ja baš nešto da spavam. Mogu lepo da spavam ako ću leći u 19h pa do 00h. A posle kao luda. Te sanjam košmare, noćas sam plakala u snu, te imam grčeve u nogama, te mi se piški svakih 10 minuta, a u stvari mi se ne piški nego mi ovo bebče baš na bešiku sedne... Joj, branki, mogu misliti kako si se najedila. Ja sam tako neuračunljiva u takvim situacijama, nervni slom dobijem. Ali, nemoj se jediti sve je prošlo ok, bez povreda, zar ne? Mi smo imali sreće sa Dariom, ona je uvek volela u sedištu da bude. Trco, a ne shvatam što se jediš? Tm te gnjavi? Ja se jedim sad zbog tog drugog ekspertnog i jediću se dok ne odem kod dr 05,09, I nadam se da neće ispasti da je ona zaboravila na to, nego da imam vremena još da ga uradim, ili da ona ipak radi kod nje u ambulanti, ili nešto već... Bože, sa Dariom sam toliko uživala u trudnoći, ništa nisam znala i ništa me nije brinulo, sve je bilo ok i bila školska trudnoća...čak i na putu sa odmora kad mi je pozlilo u kolima, pa išli u hitnu, itd. mm se oduzeo, ja sam bila flegma. A sad...nema za šta se ne nerviram...