|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Čekamo II crtice 10/15 [chat]
30.9.2015 22:44:34   
dijana1*
Dragi forumaši,

Pošto teme ovog tipa koristimo uglavnom za razonodu, vas molimo da ne zaboravite da konkretna pitanja o zatrudnjivanju, trudnoći, bebama, deci, porodici itd. postavljamo u za to otvorene teme.

U vezi toga preporučujemo da pročitate

OPSTE USLOVE KORISCENJA FORUMA

Ako ta pravila budu kršena, "chat" teme ćemo zatvarati.




Čekamo vesti od septembarskih trudilica:



user posted image



user posted image


user posted image




Selimo se u novembar:


user posted image


user posted image




Za buduće mamike navijamo:

Spisak RR trudnica
Spisak RR mama

Prijavite se na spisak, pa da čekamo i navijamo zajedno!!!

Molimo trudilice da prijave svoje datume (ne)očekivane menstruacije tako što će moderatorima Ana RR ili Modessty RR poslati PP! Ukoliko to ne učine, može se desiti da ne budu na spisku. Hvala!!
user posted image



< Poruku je uredio Ana RR -- 30.9.2015 23:48:55 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
30.9.2015 22:50:49   
Ivanka 75
Tuzna, polako, ne kapiraju oni neke stvari!
Jednostavno nije u prirodi muskarca da razume sve aspekte zene.
Nije ni njemu lako, veruj mi, zaraduje se isto kao i ti pa se razocara.
Jutro je pametnije od veceri user posted image user posted image
Ja i falje status kvo, ni tamo ni ovamo... cekam ili ili user posted image
Il ce doci.... ili nece doci.... pitanje je sad user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 8:16:50   
tuzna29
hvala Vam drage ali ja sam dlucila razmisljala sma da je sve ovo do njega mozda ne domene ubija me u pojam. ima sina iz prvog braka koji je kod njega zena ga je ostavila jer je u sla u prostituciju. i ma koliko ja bila najbolja i fina is ve ona mu je bila najbolja stalno mi govori kako ja samo kukam kako je njegova zema sa svim mojim problemima u trudnoci letela trcala niz stepenice nista nije je bolelo a ja kukam, ne mogu mu objasniti da je ona imala 22 godine a ja 29, da sigurno nije isto ako je mogla to da radi i da ja ne kukam ako kazem jednom nedeljno da me boli a on kuka svaki dan i pada u krevet i on vidi sebe a prebacuje na mene. Povredio me je kad je reko sinoc da nije titrao njoj pa nece ni meni! da zanemarim to sto je neorganizovan i neodgovorans sa mnom kod ekara treba da ga molim s anjom je isao cak i njegovi kazu da ga je ona promenila i napravila od njega uzanog coveka hladnog i nezainteresovanog nizasta osim za svoj svet i da je samo on uvek upravu kod nega nikada niko nije bio upravu ja to zbog sebe vise ne mogu a kasnije zbog deteta ne zelim mu posle ovog takvu porodicu. Bas mi je tesko ja sma odrasla bez oca i uveks am htela skladnu porodicu al jbg sta je tu je. Inace jos nisma dobila malo ziganje kao osecam vlaznost al nema nista, danas mi je 28. dc. zaista bez obzira na sve zelim tu trudnocu zasluzujem to kao mladja sma mastala o mnogo dece to je najvece blago.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 8:30:12   
emicaa
Tužna žao mi je zbog tebe,ali daće Bog da ugledaš svoje user posted image i da uživaš user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 9:30:17   
AnaAna1
Tuzna, polako da vidis sta ce biti ovaj mesec. Ne bih da budem negativac, ali ako nisi srecna sa njim i ako se tako hladno i drsko ponasa prema tebi a htela si nesto sasvim drugo, dobro razmisli da li zelis sa njim da provedes ostatak zivota. Tvoje godine nisu strasne uopste, pa pola mojih deugarica koje imaju 33 god i vise nemaju ni vezu trenutno a kamo li muza (jos nisu nasle onog pravog). Jedna moja drugarica se udala i posle godinu dana shvatila da je on kreten, a zabavljali se ceo zivot, i razvela se i sad je najsrecnija na svetu jer je tek posle 10 godina oset_ila da joj je laknulo kad se otkacila od budale. Meni je nekako taj odnos sa muzem u kuci najbitniji deo zivota, ne znam... svi smo razliciti i razlicito gledamo na to ali mislim da trebas da razmislis... koliko ste u braku vec i koliko ste se zabavljali pre toga?

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 1.10.2015 9:31:37 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 9:40:45   
tuzna29
3 godine smo se zabavljali, godinu dana zivimo zajedno nismo vencani, ja s vremena na vreme idem kod majke jer je bolesna pa moram jednom ili dva puta nedeljno da budem pored nje on ne zeli da predje kod mene i ako imam mnogo bolje uslove za zivot a i njegovom detetu bi bilo lakse ja zivim u gradu on u prigradskom naselju van Bg u selu a radi u bg ali kao tamo mu je kuca moze da majstorise a ne radi nista samo prica jednom godisnje dobije nesto d aodradi tad bi mogao da ode odradi dokle ima i vrati se al ne on i kad dobije do zadnjih par dana isteka roka ne radi nista onda besni juri svi mu krivi ja to ne volim. Vezana sma za njegovo dete i ono za mene i tu mi je tesko dosta ali dosla sam kod majke juce oa kako bude za sada ne mogu vise videcu za dalje.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 9:49:21   
bebilule
Tuzna, ne znam, niko ti ne može reći da li treba da ostaneš ili ne sa svojim muškarcem. Ono što znam je da su stvarno sa marsa i ako misliš da je svugdje idealno nije. Meni nekad dođe žuta minuta, izvervira me toliko da bih ušla u ring i potukla se user posted image . Neka ti mjerilo bude ljubav, poštovanje, tolerancija i sex. Ja svog mm jako volim i kad smo pomireni i kad smo posvađani user posted image .
Zato, samo razmisli koliko si često srećna a koliko tužna, stavi stvari na vagu. Što se djece i godina tiče, ja tu ne bih paničila, jako si mlada. Meni je 35, trudna sa prvim djetetom, ma taman vjeruj mi. Sve je to individualno, ne treba nazor praviti djecu. Ja sam možda malo kasnije upoznala muškarca sa kojim sam prvi put poželjela tako nešto. Moja sestra ima 30, 10 godina se zabavlja sa momkom, udaja joj izgleda nije ni blizu, a ni na bebi ne rade. Polako, ubaci u prvu i stišaj buru.

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 10:01:33   
vocicana
Tuzna, osecam od pocetka kako si se pocela javljati na forum da si ti ta koja previse balansira, msm da sebe dajes 209%, a zauzvrat ne dobijas nista specijalno. Pravi si pokidana izmedju ljubavi koju osecas, njegovog deteta sa kojom si se vezala vise nego sto si ocekivala, neuspesnih pokusaja da zatrudnim I stalnonte bolki glava.
Lule lepo kaze, volim ga I kada me razbesni, jer defakto idealnog nema, ali I tada zna da mi pokaze da mu je stalo I da sam mu vredna. I mm ima dete, velika devojcica, ali sve to mora da ide svojim tokom, mi cemo sada imati nase dete I sve se nekako oblikuje kao mekana glina prema stadijumima veze I trenutno raspolozenja.
Izvagaj sta je za tebe dobro, sta ne. Mi smo tu da te uvek saslusamo.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 17:32:32   
BubaBubica
Želim nam da nam ovaj mesec bude dobitni sa puuuno user posted image user posted image

Ja sam danas bila u porodilištu sa tetkom, išla je po rezultate a ginekološko odeljenje i porodilište su zajedno user posted image čule su se bebe kako plaču user posted image Samo da da Bog da sam ostala trudna ovaj put, jako to želim!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 17:42:07   
Yellena008
Tuzna ja sam uvek za onu varijantu: bolje sama nego u losem drustvu...ali neke stvari ne mozemo mi da odlucujemo umesto tebe...kao sto rekose ostale zenice moras polako i dobro da razmislis....idealnan brak ili veza ne postoje...laze svako ko kaze da se ne svadja i nema problema....to je prosto nemoguce...ali pridruzujem se zenicama koje vole svoje muzice i kad bi im otkinule glavu....ja bi mog zadavila ponekad,ali ne mogu jer onda ne bih znala sta cu bez njega...ljubav,postovanje i tolerancija grade vezu ili brak....a sex ti ispunjava noci i naravno da se podrazumeva da ti i to odgovara kod muskarca,jer prosto ne bi bile sigurno sa muskarcem koji nam u tom smislu neodgovara. Ali znaj jos jedno da to ne gradi brak...imam par prijateljica kojima u braku samo to stima,ali zive sa svojim muzevima. Pitanje ko sta trazi od muskarca...ja sam trazila i druga i ljubavnika i zajedno smo 13 godina a ponasamo se kao da smo poceli tek da se zabavljamo....zato prst na celo,sastavi cuvenu listu + i - i vidi sta ces,ali nemoj na silu praviti bebu...mozda zato i nece da se napravi (glupo sto ovako kazem),nadam se da me razumes...tu smo ako treba da se izjadas....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 17:42:58   
Yellena008
Bubo sta se desava kod tebe? Dokle da cekamo za test?

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 18:00:21   
BubaBubica
Evo kod mene danas celodnevna mučnina, samo ne znam od čega tačno, dal od zagušljivog vazduha u Pančevu, ili njihovih autobusa, ili od zagušljivosti u radnjama gde sam bila... Još mi je muka, i gladna saaaam user posted image Kod mene još 8 dana do testa, kontam da je pomalo rano za simptome ali ovo ne umišljam, jače je od mene i ne mogu da se smislim od muke i gladi.

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 18:16:06   
AnaAna1
Tuzna,ja mislim da trebas dobro da razmislis da li si srecna i da li je to ono sto ti zelis u zivotu, da li ti pruza ono sto ocekujes od muskarca. Imas samo 29 godina a sada trebas da odlucis da li ces sa njim da ostanes do kraja zivota ili ne. Mlada si i imas mogucnost da izaberes, volis ga sigurno, ali razmisli dobro dok nije kasno da li ti dobijas od njega dovoljno ljubavi, paznje, neznosti, razumevanja, podrske... naravno da nikad ne moze biti idealno ali ne treba ni trpeti sve i svasta. Moja drugarica je trpela svakakve strasne stvari i tek kad se razvela shvatila je kroz sta je sve prolazila i sada ni sama ne moze da veruje sta joj se desavalo u glavi da prelazi preko svega toga.

Ja sam "dobila 7 na lotou", a i moj muz haha, jer se nas dvoje neverovatno dobro slazemo i uklapamo (nije fraza) i evo 7 godina smo u braku, i totalno imamo razumevanja i reeeetko ali retko se posvadjamo i to uglavnom oko sitnica i tto traje jedan dan. Znam da zvuci smesno ali eto izgleda da smo se bas bas bas nasli, jer imamo i ista interesovanja i razmisljanja itd.

Ali znam da je jako jako jàaaako tesko naci nekog sa kim ces maximalno da se uklopis, pogotovu u zadnje vreme kada su muskarci malo izgubili kompas sto se tice odnosa prema zeni, ali neke prioritete moras da postaavis sebi... ne moze tako da se ponasa a ti da to trpis... niste ni u braku,jos ti je lakse da razmisli da li to zelis... nemoj da ispadne da ti mi sad punimo glavu nesto, ti najbolje znas sta je najbolje za vas, mi znamo par detalja i to je premalo da bi ti dali neki dobar savet...



< Poruku je uredio AnaAna1 -- 1.10.2015 18:19:04 >

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 22:21:11   
BubaBubica
Meni je sad bolje, nije mi muka ali sam i dalje gladna. I danas sam sigurno primetila kap bledo smeđe kapljice na dnevnom ulošku. I juče mi se pričinilo ali nisam zagledala, danas opet, ali sad sam sigurna. Videću sutra kako će se stvari odvijati. Po svemu sudeći, danas mi je 7-8 dpo.

Odoh na spavanje, laku noć crtice user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
1.10.2015 22:48:09   
AnaAna1
Bubo, mozda je implementacija user posted image videcemo uskoro user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
2.10.2015 5:58:15   
BubaBubica
Evo mene budne. Gladna, malaksala sam i dok ležim, digla sam se da pojedem nešto, i ne mogu više da spavam. Kuvam sutlijaš user posted image taman da i ćerke nešto prezalogaje pred vrtić.
Temp. mi i dalje 36.9.
I glava me boli. user posted image

Dobro jutro, dan može da počne!

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
2.10.2015 6:06:22   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Evo mene budne. Gladna, malaksala sam i dok ležim, digla sam se da pojedem nešto, i ne mogu više da spavam. Kuvam sutlijaš user posted image taman da i ćerke nešto prezalogaje pred vrtić. Budna sam od 3 sata, nisam mislila da ustajem, ali toliko mi je bilo loše, imala sam osećaj da ću se onesvestiti ležeći.
Temp. mi i dalje 36.9.
I glava me boli. user posted image
Još 7 danaaaaa user posted image
Dobro jutro, dan može da počne!


(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
2.10.2015 6:27:15   
BubaBubica
Joj šta ja uradih od poruka user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
2.10.2015 7:09:06   
tuzna29
Hvala vam devojke :*
Sad sam okupirana drugim stvarima juce mi na kontroli rekose daa moram sto pre na operaciju sto je bas stresno odlozila sam operaciju kicme sad trebam na operaciju oka koja je rizicna i ako iradim i ako ne uradim mac sa dve ostrice. Jice sam trebala dobiti al josta sacekacu danas nekad zna dan da kasni al ne vise mada pod kojim sam stresom svasta je moguce. Trckam u wc kao da krece al nista bolova nemam malo tup al mesmetan i neprimetan.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
2.10.2015 7:17:19   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: tuzna29

Hvala vam devojke :*
Sad sam okupirana drugim stvarima juce mi na kontroli rekose daa moram sto pre na operaciju sto je bas stresno odlozila sam operaciju kicme sad trebam na operaciju oka koja je rizicna i ako iradim i ako ne uradim mac sa dve ostrice. Jice sam trebala dobiti al josta sacekacu danas nekad zna dan da kasni al ne vise mada pod kojim sam stresom svasta je moguce. Trckam u wc kao da krece al nista bolova nemam malo tup al mesmetan i neprimetan.

Vidiš, ko zna zašto je to dobro, bebica će doći kad bude najlepše vreme za to. Ovako bi ti bio veći stres da ideš na operaciju trudna. Sve se događa sa razlogom, hteli mi to prihvatiti ili ne. user posted image

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
2.10.2015 8:09:15   
vocicana
Kuvas sutlijas... Bravo vrednice. Bas si me nasmejala malo pre.
Dobro jutro crtice! Jeste li mi dobre bolje danas? Hajde dan je prelep I tek ce biti jos par dana, samo osmeh na lice I budite vredne. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
2.10.2015 10:36:26   
BubaBubica
Da da, vredna sam bila i da ga pojedem user posted image ali džaba, jede mi je slanina i kajmak, i pržena jaja sa lukom i hlebom user posted image i dok ne pojedem nešto mesno dotle osećam jaku glad i slabost. Odoh u nabavku ovoga, sad će za ručak da padne sve ovo, ima da se najedem da me do uveče ne gnjavi više glad user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
2.10.2015 17:22:36   
Doroty
Ne stigoh sve da ispratim...Vidim biće ovog meseca user posted image bar kod Bubice.
Mene glava ubija od sinoć, danas počele grudi da me probadaju, valjda je to znak da će uskoro O. Mada kod mene to ništa ne znači. Prvi put sam ostala trudna odmah po završetku M...tako da sam
Tužna, polako sve će doći na svoje, a bebica kad se budeš najmanje nadala

_____________________________

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
2.10.2015 18:38:35   
BubaBubica
Pao je za ručak kajmak, pržena jaja, pržena slaninica i crni luk user posted image najela sam se ko prase i evo, ponovo me muči glad. Inače bi mi taj obrok bio na dva dana, sad sam stalno gladna. Čak sam noću i razmišljala kako ne želim da imam takve simptome, ali kad ne možeš da probiraš user posted image samo da na kraju ne bude razočarenje, ali imam pozitivan osećaj, nadam se da neće. Danas nema smeđeg iscetka. Preko dana su me bolela malo krsta, više pre podne, sad se umirilo. Odoh da spremam nešto za večeru, ne znam ni sama šta mi se jede, kuckamo se posle user posted image

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat]
2.10.2015 19:41:41   
Ella2407
Pozdrav svima :-) nova sam ovdje mada vas citam vec par mjeseci :) i napokon sam se odlucila prijavit
I ja cekam dvije crtice
I kopka me pravo danasnja situcija pa reko da vidim sta mislite o tome :/
Danas sam radila test(dan neocekivane vjestice) i nakon dvije tri minute mi se jasno pojavila druga crtica i dok sam od dragosti izgrlila sa mm ona mi nestala :// sta da mislim :/

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here