AnaAna1
|
Dobar daaan, ja se budim svako jutro vec u 7,jer legnemo kao baba i deda u 10 da spavamo kad smo kuci, tako nas uhvatilo neko spavanje, plus dremnemo malo i popodne Mi smo juce najzad doneli sve iz Akse, kadica, dusek, posteljinica, sve one sitnice za bebu za kuci i za porodiliste, sve za mene za porodiliste, prasak za njene stvari, tetra pelene, pampers, kozmetika, cak sam i jedan dobar brus za dojenje uzela, i sve to 24.000... ali vise nemam sta da kupujem, kolica uzeta, garderobica za ovaj prvi period uzeta, krevetac stize u sredu i to je to... sad samo da operem i opeglam sve sledece nedelje... Ni ja necu da kupujem spavacice, i onako prvi dan mora u njihovoj, posle bi mi trebalo par mojih za drugi dan jer ce se sigurno brzo zaprljati, pa da ne bacam pare bezveze, ja kuci spavacicu nikad ne nosim nego pidzamice tako da bih posle mogla da ih iskoristim samo za brisanje prozora Poceo je polako da me zateze stomak dole nisko kada sam duze na nogama ili kada setam, ali ne uvek, verovatno zavisi kako se bebac namesti... juce smo setali po gradu i na kraju nisam mogla da odem do kola jos 300m jer je poceo da me zateze stomak bas, nego sam cekala muza da ode po njih pa da me pokupi...
|