Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Hvalim ga nasamo dosta, znam koliko je bitno, ne samo da znam nego isto kao sanjica, poticem iz sredine pa i vremena gde je bilo glupo hvaliti svoju decu, sto je velika greska. Vise sam mislila da ne pricam cesto, ovako ponekad kad stavimo tu temu na tapet. Deca se razlikuju, ako se ne varam i Dunja i Marko odlicno crtaju i vole aktivnosti gde dominira desna hemisfera, pa nije ni cudo sto imaju taj sanjalacki momenat, a kod Marka to da ne ide bos ili ne dodiruje vc, prosto to su aktivnosti koje idu bez nekog velikog mentalnog angazmana, a on se sigurno zanese svojim, precim mislima. Ja sam oladila malo sa opomenama vezanim za vc jer se desio incident da je D piskio van jedne vc solje uz obrazlozenje da je hteo da izbegne bakterije/ mada mislim da se samo snasao sa objasnjenjem, a da je hteo nesto da isproba, no ja sam na malo razumniju meru svela pricu oko ponasanja u tudjim, narocito javnim toaletima . Rosita bas si me nasmejala. Jao jeste kad razmislim njoj stvarno dominira desna hemisfera, ona je u slikama, i masti a analitika i kriticko razmisljanje cao dovidjenja A sto se tice tvog derana, pa izgovor mu je sjajan. A ja kad pitam ovu moju, ona nema pojma da objasni zasto je nesto uradila ako je uradila. Ona zivi sada i nema pojma sta je bilo pre pet minuta. No dobro u skoli ce se razviti i funkcioja leve hemisfere (nadam se inace cemo biti u ogromnom problemu ehhehe). Doduse ne brinem se preterano jer je gledam na treninzima, kad je skoncentrisana ona je skoncentrisana, hvale je da je bolja od dece sa 7 ili 8 godina, poslusnija i da vise pazi. Pa sad, videcemo I mene hvata frka od porodjaja ali ne bih bas rekla da sam anksiozna. Sta znam (ja ko i moje dete u sadasnnjosti zivim hahah) Bilizimo se ovde svi skupa kraju odnosno pocetku heheh...Sto ja kazem nije meni frka od porodjaja, meni frka od pocetka narednog perioda. Bila sam na pijaci, kupila sam i kilu cvaraka i pogacice s cvarcima kriticna sam. Polako se spremamo za polazak kod babe i dede. Pa da se malcice provedemo. Moram opet sefa da stiskam za platu. Mrzim to opominjanje. Maslacak i mi svi volimo vise zimske olimpijske igre, tako da nije ni cudo sto je D htela na klizanje.Rado svi gledamo. Odoh da se spremim, ja zabusavam moji su spremni. Ljubim vas
|