Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 11.2.2018 14:20:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosi, tačno je takav, lepo si ga opisala. Ljišo, ista su nam deca da ih spojimo čisto da vidimo kakve će se ideje tu roditi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 11.2.2018 14:47:09
|
|
|
|
madre
|
Isi, ladno je doslo vreme za tvog bebaca I ja sam tu, stiglo mi jutros veliko dete, srecna sam mnogo mili, spremali smo mu cufte, to i sarmu jedino voli. Otisao je sad malo da vidi dedu i tetku. T spava, pa se i ja malo optužila pored njega. Vreme je stvarno fuj...
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 11.2.2018 16:36:38
|
|
|
|
vocicana
|
Doslo vreme za naseg junaka!!!! Isi drzi se i ne cvrci brate, porodjaj si prosla dva puta. Opusteno, bices ti kao zmaj.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 11.2.2018 17:02:46
|
|
|
|
isidora88
|
Madre jel uzivao na zimovanju? Voci dzaba sto sam prosla dva puta, frka mi je nevidjena, jos ako mi nocu pokrenu kad nema anestezije pa tacno cu se obrukati pred kolegama jer ne mogu da se kontrolisem kad boli. Samo da ja dobijem anesteziju i da nista ne boli i da bebac bude super
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 11.2.2018 17:04:32
|
|
|
|
vocicana
|
Ma bices ti super, znas da smotra kratko traje , bice sve ok.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 11.2.2018 17:14:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Isidora,a oba puta si imala epidural? Vidis.sama prizivas da se porodis nocu... Ja uvek idem pozitivna na porodjaj,bez crnih misli..nekako sam u tripu da sve to prizovem i dobijem Madre,jel uzivao?
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 11.2.2018 18:02:11
|
|
|
|
madre
|
bilo mu je lepo zadovoljan je, to je mnogo vaznooo isi, cak i ako bude nocu, nece stici bre da boli, ti si trecerotka javices se ti nama srecna i zadovoljna, sigurna sam! ja se spremam da pravim pitu sa sirom po aninom receptu za veceru... a od sutra cu ponovo da mutim smutije i pecem povrce u rerni, ne mogu da vodim racuna kad smo svi na okupu
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 11.2.2018 22:22:08
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene. L i ja smo i nocas na nocenju kod mojih. Mm mi slao slike. Lepo je ispala soba ali zato nas sad ceka ribanje celog stana. Prasina nema gde se nine zavukla. L mi opet veceras dobio T 38 tako da sam mu odma pred spavanje dala brufen
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 11.2.2018 22:54:25
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ne Samo da sie trecerotka Isi nego je i beba ipak Jos uvek sitnija. I da su omanuli U proceni, verovatno nema vise od 3 kg Ako se porodis U sredu. Nego kako to funkcionise U betaniji. Oces Li moci da nam se javljas ili zivimo U mraku neznanja so daljnjeg? Ili ces se javiti licno nekoj forumasici? U svakom slucaju srecno!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 5:41:47
|
|
|
|
isidora88
|
Dobro jutro. Ja sam ustala da se spremam. Mogu da se javljam dok lezim na patologiji, jedino kad odem u salu nema telefona (to mi je najgore, bice mi dosadno )
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 7:26:47
|
|
|
|
madre
|
jao, isidora, jesi li uzbudjena? kako se osecas? ajde pa polako da navijamo za nikolaja
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 7:31:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Isi javljaj se. Nego mame sad se nesto razmisljam, ima li ovde bar jedna mama koja nosi devojcicu???? Ugrozena vrsta smo. haha... Jao toliko decaka, po statistici se radja mnogo vise decaka nego devojcica posle rata i pred ratove (nemam pojma gde sam to procitala ) Mi danas na trening, pa cas, pa rad rad rad...A ja sam umorna i juce me je jako boleo stomak uvece, premorila sam se od skitanja i sedenja po gostima
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 7:37:42
|
|
|
|
milicicak
|
Dobro jutro :) Isi, javljaj se. Madre, super sto se sinak lepo proveo. Ljiso, ja imam osecaj da je devojcica, reci cu vam u sredu da li me osecaj vara Ja opet curkam, sad me vec ozbiljno brine. Ne krv koja je braon nego sto imam osecaj da mi je ceo donji stomak stegnut, bas me nervira. Htela sam do posla danas, ali nista od toga... Odoh da dam mini bubi dorucak pa da idemo u vrtic i po inekciju
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 7:38:21
|
|
|
|
madre
|
maslacak ceka devojcicu, a maraj i milicicak ne znaju pol... ali jeste vise decaka... ja sam budna od pre 5, probudilo me malo dete da pije vode i piski i od tada nema sanse da zaspim! ako se ne vratim bar jos malo da odremam, necu moci da izdrzim dan
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 7:54:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
uf dobro je znaci ima nas hahah... Milicicak ja sam htela devojcicu ali sam od starta imala osecaj da je decak Ana sad vidim sta si napisala, budemo li mi spojili nase dvoje "praznoglavih" nece se nikakve ideje izroditi samo ce se zabavljati ahahah
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 10:18:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Isidora,kakvo je stanje? Bice vise decaka...a pre 7 godina skoro sve devojcice.. Ja na poslu..glava me boli,jutros me mladja iznervirala..nece da ustane,krene u vrtic...zaboleo me i stomak..
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 10:45:14
|
|
|
|
Maraj
|
Gde ste drage. Moj L tek sad dotuckuje. Ima onu malu T oko 37. Ja dosla kuci. Malo sam usisala i prebrisala prašinu. Nisam usisavala od kada sam . Sve je mm usisavao. Malo sam se preforsirala pa osecam stomak...a i vec je uspeo tata da me iznervira od jutros...tako da me mozda i zato bolucka.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 10:56:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ana sad vidim sta si napisala, budemo li mi spojili nase dvoje "praznoglavih" nece se nikakve ideje izroditi samo ce se zabavljati ahahah
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 11:19:12
|
|
|
|
isidora88
|
Ppzdrav sa patologije, primili su me, sutra cekam odluku o porodjaju na osnovu nalaza, danas skupljam urin. Sad cekam da prodjem pregled interniste.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 11:21:47
|
|
|
|
Rosita
|
Isidora, javljaj nam se! Srecno! Hvata me trema, kao da sam ja tamo
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 11:25:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Isidora navijamo da sve bude ok. I nalaz naravno od interniste Mi se vratile sa treninga. JA nikako sebi da dodjem danas. U sredu saljem tatu sa D na trening. Meni treba odmora
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 12:37:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja moram nazad za grad... ko nema u glavi ima u gorivu
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 14:12:18
|
|
|
|
Maraj
|
Isi super. Javljaj novosti Ja malo ribala kucu. Pala sam s nogu. Cak sam i zidne plocice u kupatilu i wc-u ribala. L zaspao pre pola sata. Ja odoh sad ves da sirim
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 15:30:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste trudnice? Stigla sam sa posla..ima glavobolju..a pritisak 115/70...juce sam popodne prala kosu i odmah krenu ramena i glava..nema veze sto mi je u kuci pretoplo... Isidora.proveravaju preeklampsiju?
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 12.2.2018 16:27:28
|
|
|
|
isidora88
|
Da, gledaju ima li proteina u urinu. Tek sutra uvece ce biti nalaz, nesto kontam da ce me poslati kuci u sredu ppsle vizite.
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?