|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Policistični jajnici
29.12.2009 11:11:42   
janci
Ove godine su mi dijagnostikovani policisticni jajnici. Na to sam i ranije izrazavala sumnju zbog neredovnih ciklusa i problema oko zaceca koje traje sada vec cetiri godine. Uskoro idemo na nasu prvu inseminaciju i nadamo se da je to resenje svih nasih muka. Ciklusi su mi redovniji posle terapije koju primam, a to je Glucophage 850mg, ujutro i uvece. Znam da zene koje imaju ovaj problem mogu da ostanu u drugom stanju. Interesuje me da li imate problem sa maljavoscu i proredjivanjem kose? Znam da su to klasicni simptomi ovog sindroma, ali me interesuje da li je neka od vas uspela da resi i ovaj problem? Da li se stvari mozda krecu na bolje kada se dete zacne i rodi? Hvala svima na odgovoru!  Zelim svima na svetu da dobiju toliko zeljene user posted image user posted image user posted image ! Veliki pozdrav!

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Policistični jajnici
29.12.2009 21:46:57   
luna7
Draga Janci user posted image .
Vidim da vec dugo radite na bebi, želim Vam da Vam se u Novoj Godini ostvari vaša želja user posted image user posted image .
Ja i moj muž radimo već tri godine na tome i kraj mojih doktora ko zna do kada ćemo.
Jako je bitno u toj situaciji imati kvalitetnu terapiju i kvalitetne doktore koji znaju što rade.
Što se tiče policističnih jajnika ja ih imam od svoje 14 godine. Obadva su policistična. Imam stvarno dobrih problema sa maljavošču i nekako mi se čini da mi se kosa prorijedila iako mi svi govore da umišljam ali ja znam kakva mi je kosa bila do pred tri godine i kakva je danas. Sa težinom nemam problema iako mi zna malo ili pasti ili se povisiti doduše to je ok bar za sada (164cm, 63 kg). Ali zato dlaka ko u priči! Ako mi nedaj Bože zafali kose napravit ću periku od dlaka user posted image user posted image user posted image ...
Meni je ispočetka dr. dao kontracepciju (diane - 35) i pila sam to oko 2 godine. Nakon toga sam pila Triquilar , a sada sam evo već tri mjeseca pod dabrostonima. Ništa konkretno mi nisu niti radili niti dali za piti. Mene isto zanima da li se kosa oporavi nakon što se hormoni smire ili ostane trajno oštečena tj. prorijeđena. zanima me da li je neko pio nešto što mu je te jajnike popravilo bar malo itd...
Inače, ja sam definitivno odlučila da poslje ovih sada praznika idem na dogovor za umjetnu oplodnju. Jer ovako ko zna do kada ću čekati.
Lijepi pozdrav od mene i nadam se da ćeš imati plusić već u prvom mjesecu, jer Nova Godina nova veselja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Policistični jajnici
30.12.2009 11:37:32   
janci
Draga Luna7, puno ti hvala na odgovoru. Nekako mi je lakse kada cujem da neko ima gotovo iste probleme kao i ja.
Dugo smo se zavlacili po raznim ordinacijama i tako uzaludno trosili vreme i novac. Tek u poslednjih godinu dana smo krenuli sa pravom dijagnostikom i sada smo se odlucili za inseminaciju. Konacno mislim da sam u pravim rukama i da zena apsolutno zna svoj posao. Naravno da bih volela da se primarni problem resi, ali i ovi sekundarni umeju da budu veoma nezgodni. Pocela sam da gubim samopouzdanje zbog svog izgleda vezano za izrazitu maljavost i gubitak kose. U potpunosti razumem sve sto si opisala, jer je i meni tako. Imam visak od 5 kg, koji kada skinem brzo se vrati. Procitala sam da je fizicka aktivnost veoma vazna u borbi protiv PCOS-a, tako da trcim kada vreme to dozvoljava.
Godinama su mi govorili da je sve ok. i da samo treba da se opustimo. Cak me je jedan ginekolog, ne bih da ga imenujem, prozivao koliko cesto upraznjavam sex, mislim strasno? Posle jednodnevne dijagnostike konascno znam sta mi je ciniti dalje i srecna sam zbog toga.
Zvala sam da zakazem konsultacije. Rekli su da zovem 3., jer doktorka jos nije dala raspored za drugi deo januara. Radujem se kraju januara i nasem prvom pokusaju. Zelimo i mi vama da uskoro ugledate svoje dve crtice! Veliki pozdrav! 

(odgovor članu luna7)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Policistični jajnici
30.12.2009 22:38:04   
luna7
Janci user posted image .  Drago mi je da riješavate probleme i da imate kvalitetnu doktoricu koja će vas kroz to voditi. Nama su govorili stalno :"strpite se, ma bit će, još ste mladi, ima vremena..." strašno! Moj muž ima tešku asthenoozoospremiju i tek jedan do dva živa spermija u vidnom polju. Što znači da je i kod njega nalaz više nego katastrofalan! Tako da sam odlučila da ovaj put odmah napadnem bilo koga ko će mi reći "strpite se mladi ste". jer ako se nešto popravlja i liječi to se onda mora sada a ne kad za sve bude kasno.
Što se tiče izgleda ja neki put budem očajna jer svako jutro kad se budim moram prvo razmišljati gdje sve moram prikriti dlake . Koža mi je svijetla, kosa smeđa obrve crne i na tako svijetlu kožu te dlačetine su svugdje doslovce crne i vide se iz aviona! uz to su jako jake jer sam ja to na krivi način riješavala i napravila stanje još gorim nego što je trebalo bitiuser posted image . Najgore mi je jer ih imam na licu ispod brade iznad usnice, noge cijele, čak i ruke. Naravno lice riješavam pincetom, noge brijanjem a ruke čupam voskom....user posted image ...al to su doslovce muke!
Jedina sreća mi je što me muž zaista razumije i podupire me i tako. Sada smo se dogovorili da ćemo štedjeti za lasersko skidanje dlaka bar sa lica (pošto sam ja neki put doslovce očajna- dođem do faze da mu nedam da me poljubi u vrat blizu lica itd...user posted image ... u lice nikako! jer me to smeta i ne želim da bi nedaj bože on osijetio to sa svojom kožom.). Naravno da zato najprije moram obaviti dermatologa, endokrinologa i tako.
Za kosu sam si kupila od Subrine "recept" šampon i losion protiv ispadanja kose. i od Olivala "čičkovo ulje" koje umasiram trebalo bi svako jutro po par kapi u vlasište. trenutno mi manje otpada ali kažem nije to ni blizu onoj gustoći koju sam imala do pred tri godine.
Ali riješit ćemo mi sve te probleme!!! Navijam da u Novoj godini imamo rezultate i mi i sve cure koje se trude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: Policistični jajnici
31.12.2009 13:18:19   
janci
Draga luna7, ne mogu da ti opisem koliko sam srecna sto sam stupila sa tobom u kontakt. user posted image Sve sto si opisala je gotovo istovetno kao i kod mene. Svakodnevna muka oko prikrivanja dlaka je zaista uzasavajuca i to moze da razume jedino onaj ko ima isti problem.user posted image Nisam do sada jos pitala svoju doktorku sta moze da se uradi, ali cu je obavezno pitati ,kada budem isla na konsultacije u januaru. Invazija dlaka je strasna, imam bradu i to vrlo jaku koju cupam pincetom. Noge uglavnom depiliram, kao i ruke i nausnice. U poslednje vreme sam primetila da su mi i zulufi izrazeniji. Srecom imam tamniju put, ali je ipak to sve vidljivo, jer su debele i crne. Neprijatno mi je kada me muz poljubi u vrat ili kada ga dodirne. Nekad placem zbog svega.user posted image
Mi smo svoje finansije usmerili na resavanje problema steriliteta, tako da epilacija nikako da stigne na red. Pokusacu i ja sa tim preparatima za kosu. Ako me osecaj vara, fotografije me sigurno ne varaju. Imala sam gustu i lepu kosu, a sada imam cak i zaliske i osecam se kao zena u poodmaklim godinama sto se kose tice. Verujem da postoji neko resenje. 
Ne treba da cekate, jer niko ne zna kada ce doci do zaceca. Treba tome pristupiti energicno i konkretno. Dosta mi je tzv. strucnjaka koji nemaju pojma. Prosle su mi tri godine zivota potpuno uzaludno. Da nije bilo raznih foruma sa ovim temama, ja bih jos dugo lutala. Ziveo forum!user posted image
Javila sam ti se na pp., jer sam htela da te pitam odakle ste i koliko imate godina? Koliko dugo se trudite i sta ste do sada pokusavali? Kod kog doktora idete? Kakva su vasa iskustva? Hvala ti puno na svemu! Cujemo se! user posted image  


[

(odgovor članu luna7)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Policistični jajnici
4.1.2010 18:34:14   
luna7
Draga Janci user posted image . Tek sada vidim da si mi poslala pp. Nisam dolazila ovamo jer sam bila na putu. Izvini na zakašnjelom odgovoru. user posted image

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Policistični jajnici
11.1.2010 0:37:17   
Skopska
Zdravo svima iz Ringeraja Srbija user posted image Jas sam novi clan i pisem vam iz Skoplju. Molim vas da mi izvinite za moj srpski, al nadam se da ce te me razumeti. Citala sam postove za policisticne jajnike jer i ja imam isti problem. Imam neredovne menstruacija, nekad dobijam svaki mesec, nekad mi preskoci mesec pa onda pak dobijem. Mislam da onda kad dobijem menstruaciju imam ovulaciju jer mogu da je osetim (boli me jedan jajnik, nakon to gradi i nakon 14 dana tacno dobijam). Od pred nekolikoh meseci sam u braku i sa mm zelimo da imamo bebu. Zelim da probam onda kad osetim simptome na ovulaciju. Ono sto me interesuje je dali ima neko sto je uspeo da zabremeni sa PCOS bez upotrebe hormonske terapije i dali je istina da iako zene sa PCOS imaju povremeno ovoluaciju, jajce kletka moze da nije zdrava(da bude ostetena) i da to doprinosi do pobacaj? Mene ginekolog kaze ako ne zelis da pijes hormona probaj prvo prirodnim putem, al sad ovo stam sam procitala da moze jajce kletka da je ostetena bas me zagrizuje. Molim vas ako ima neko ko je upseo da zabremeni sa PCOS priridno da mi odgovori.

Hvala i pozdrav iz Skoplje user posted image

(odgovor članu luna7)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Policistični jajnici
11.1.2010 0:40:57   
cipiripi
Dobro nam dosla Skopska user posted image
Da li si isla kod lekara? da li ti je dala pilule za sredjivanje ciklusa, da bi ti se jajnici malo oporavili ako vec imas pcos sindrom..?


_____________________________

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*





(odgovor članu Skopska)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: Policistični jajnici
11.1.2010 0:45:15   
Skopska
Hvala, dobro Vam nasla user posted image
Idem ja redovno na doktora, pila sam pilule, al nakon nivnog prekida opet isto, neredovite cikluse i digla sam ruke od pilule i vec 3 godina ne pijem nista, ostavila sam da dobijem ciklus kad dobijem. I znam da imam ovulacije(to mi je i doktor potvrdio), al toj recimo jedan put u 3 meseci. Mene sad zagrizuje ako uspem da ostanem u drugom stanju dali mozes da izdrzis trudnocu za PCOS i dali je ta jajce kletka zdrava ili zbog sindroma nije.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: Policistični jajnici
11.1.2010 0:51:40   
lence
Dobrodosla Skopska! user posted image

Ja znam samo sto sam citala po forumima i knjigama o policisticnim ovarijima. To jeste jedan od problema sa zatrudnjivanjem vezano za hormone koji se najlakse resava. Takodjer ako ste uporni i imate srece mozete ostati user posted image  prirodnim putem. Ovo za umanjeni kvalitet jajne celije mi nije poznato, ne znam. Ako si mlada i ispitali ste da tm i ti nemate nekih drugih problema koji bi stajali na putu do user posted image , onda se slazem s tobom da je najbolje jedno vreme pokusavati bez hormona. user posted image

_____________________________

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: Policistični jajnici
11.1.2010 0:56:25   
cipiripi
u normalnim uslovima zena ima ovulaciju 12 x godisnje, dok zene sa PCOS sindomom 3,4,5 x godisnje.
vazno je da pijes pilule da bi sacuvala jajnike za eventualno normalno zacece bez stimulacije jer ti O ne mozes predvideti stalno.
problem kod PCOS je sto jajnici  proizvode cudne/drugacije hormone, androgene hormone. bitno je da se jajnici malo smire i da se prozivodnja hormona donekle iskontrolise.
nisam razumela sto si prestala da pijes pilule?

To da li moze da se izdrzi trudnoca i da li je ta oplodjena jc dobra..neznam da objasnim..

Ima zena koje su zatrudnele a imale PCOS, ima zena koje imaju PCOS i zatrudnee su iz pomoc stimulacije..a ima i zena koje nisu zatrudnele..

Dace ti neko odgovor i na ovo.. ja ne bih da pametujem i pisem nesto kroz sta nisam prosla.. user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 11.1.2010 0:57:15 >


_____________________________

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*





(odgovor članu Skopska)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Policistični jajnici
11.1.2010 0:57:14   
Skopska
Zdravo lence user posted image Hvala puno na odgovor. Ja sam redovni posetioc Ringeraji na makedonskog al eto resila sam da pisem i ovde sa vama, jel vidim da se super druzite i imate vrlo korisne savete. Ja imam 27 godina (koliko je to puno ili malo za cekanje ne znam) al ja zelim da probam bez hormona nekoe vreme. Al eveo citam postove i hvata me strah koliko zene imaju problem da ostaju u drugo stanje za ovi sindromom user posted image Cesto se javlja krvarenje i spontani pobacaj..pa sam zelela da pitam dali ima nekoe koj je uspeo da se izbori sa ovim sindromom priridnim putem i da zavrsi sa uspesnom user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Policistični jajnici
13.1.2010 11:42:13   
Mari86
Devojke samo da kazem da od kada pijem caj od Virka ja imam ovulacije i mogu da ih prepoznam...user posted image user posted image user posted image
Tako da svi u apoteku...user posted image


_____________________________

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Skopska)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Policistični jajnici
18.1.2010 10:59:21   
janci
Mari86, htela sam da te pitam gde moze da se nabavi taj caj i koliko ga dugo pijes? 

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Policistični jajnici
18.1.2010 11:07:25   
Mari86
IZVORNA PORUKA: janci

Mari86, htela sam da te pitam gde moze da se nabavi taj caj i koliko ga dugo pijes? 


Draga ja ga pijem vec nekih 4 meseca ili 5 ne znam tacno..mozes ga kupiti u prodavnici zdrave hrane..100 gr je mislim oko 120-140 dinara,nisam davno kupovala,posto sam poslednji put kupila 300 gr.imas temu Virak pa pogledaj sta smo pisale!!! user posted image user posted image


_____________________________

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: Policistični jajnici
18.1.2010 12:13:21   
snješka
Eh user posted image , vidim da nisam jedina sa ovim problemom, ali u količini i izgledu dlaka po nogama i rukama i još svugdje negdje gdje ne treba da budu, mislim da jesam. I isto tako, ne pada mi na pamet da obušem suknju, ne, ne...., a (bez lažne skromnosti imam noge, vau, ali...šta vrijedi kad su pokrivene "tepihom").
No, ja sam problem zvani nema bebe tri godine riješila laparoskopijom, i sada imam desetomjesečnu djevojčicuuser posted image .
A što se tiče problema sa maljavošću, jedino je rješenje laserska epilacija koja košta kao sam đavo (bar za mene). Pa trebalo bi mi sigurno oko 2500-3000 eura da to riješim.


_____________________________

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: Policistični jajnici
22.1.2010 12:11:28   
janci
Draga snjeska, vazno je da si ti glavni problem resila, a sto se maljavosti tice ostaje ti samo da skupljas novac. user posted image Nego htela sam da te pitam da li se bilo sta promenilo u tom pogledu od rodjenja deteta. Da li pijes neke lekove za PCOS i da li je to sad ok.? 

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: Policistični jajnici
22.1.2010 20:49:04   
mili15
Drage moje trudilice,

Vec od aprila prosle godine se trudimo da user posted image ,ali bez uspjeha.Tako da sam nakon 6 mjeseci otisla kod ginica,uradila sam UZ i vadila krv za kontrolu hormonalne slike.Na UZ su mi otkrili tzv. plikove tj.manje cistice ali nisu bili sigurni je li to bio hormonalni poremecaj ili fizicki.Nakon tri sedmice sam dobila rezultate,hormoni su bili super ali je problem vise fizicki koji me prati od moje prve menstruacije,i kazu da je to PCOS.Morala sam se ponovo testirati na klamidiju za svaki slucaj a mm je morao da radi spermogram.Od feb.ove god. imam zakazano ponovo kod ginekologa,vjerovatno pregled i da krenem sa terapijom koja se zove Klamid.user posted image .Zaboravila sam da navedem da su moje menstruacije jako bolne i da dobivam svaka 2,5 mjeseca (jedino na pilulama dok sam bila ciklus mi je bio redovan,znaci svakih 21 dan dobijem ).Interesuje me da li koja od vas ima slicnih iskustava.

_____________________________

Nase sunce se rodilo........

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: Policistični jajnici
5.3.2010 22:48:41   
suncica01
drage moje ja sam se danas jako potresla jer mi je ginekolog rekao da imam vodenu cistu na desnom jajniku koji me žiga zadnja 3-4 dana. nije meni toliko zbog te ciste sto je tu već zato što sam planirala da radim na bebi od sredine meseca kad mi prodje menstruacija a nešto pročita malopre da te ciste prave problem kod začeća. baš sam sad user posted image .
zna li neko nešto više o tome?


_____________________________

svaki novi dan je nova šansa

(odgovor članu mili15)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: Policistični jajnici
6.3.2010 9:37:48   
janci
Imala sam jednom vodenu cistu koja je pukla i nestala sa sledecom menstruacijom. Znam da sam pila neki lek, ali sada se vise ne secam koji. Nemas razloga za brigu, osim ako ti nije dijagnostikovan PCOS. Pozdrav!

(odgovor članu suncica01)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: Policistični jajnici
10.3.2010 16:55:42   
blue81
Drage moje meni je diagnoza POCS ali neki mikrocisticni.
Ima li neko slicnu dijagnozu?

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: Policistični jajnici
10.3.2010 16:58:42   
cipiripi
Odnos je sledeći : obično jedna od 5 žena ima MIKROCISTIČNE JAJNIKE, a jedna od 25 ima POLICISTIČNE JAJNIKE.Mikrocistični jajnici su mnogo češća pojava tako da neke devojke imaju redovne cikluse bez obzira na postojenje manjih cista na jajnicima.

izvor:21dan


_____________________________

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*





(odgovor članu blue81)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: Policistični jajnici
10.3.2010 16:59:57   
cipiripi
Mikrocisticni jajnici se odnose na opis dok pojam policisticnih jajnika se vezuje sa sindom PCO ( razika u velici cisti ,broju ,njihovoj hormonskoj aktivnosti...). S obizrom da imate samo mikrocisticne jajnike bez pratecih simptoma i znakova PCOS-a ne bismo mogli govoriti o policisticnim jajnicima.

_____________________________

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*





(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Policistični jajnici
10.3.2010 17:03:05   
blue81
Ti si pravo user posted image hvala ti.


(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: Policistični jajnici
10.3.2010 17:05:31   
cipiripi
neznam o tome..nasla sam neke definicije za prvu pomoc user posted image
javice se devojke koje imaju takav problem..

user posted image


_____________________________

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*





(odgovor članu blue81)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here