|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upis u jaslice-vrtić
31.8.2015 14:46:58   
dijana1*
Klarita meni je Vuk.plakao samo kada sam ga ostavljala a Kosta je bas vezan za mene tako da znam da ce adaptacija biti mucna. user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1451
   RE: Upis u jaslice-vrtić
31.8.2015 14:58:26   
Klarita
Samo strpljenje i upornost, Dijo i uspecemo sviuser posted image Mene je malo zbunio Nikolaj koji uopste nije vezan za mene, kako me grlio i trazio i dozivao. Cak i kad je uzeo mm za koga je inace jako vezan, trazio je meneuser posted image No, videcemo sutra kako ce biti...
Drzim palceve svimauser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1452
   RE: Upis u jaslice-vrtić
31.8.2015 23:50:24   
MAMAMAJ
Kad smo bili na upoznavanju s vaspitačicom, rekoše mi da je ona u nekoj mešovitoj grupi, nisam pitala šta to znači? user posted image
Ona će napuniti 4god 21.10. Je li to znači da će u grupi biti sa starijom ili mlađom decom ili oboje?

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1453
   RE: Upis u jaslice-vrtić
1.9.2015 0:06:47   
adulence
Iskreno ti ne mogu pomoci,jer ni sama ne znam,ali i kod nas je situacija sledeca iva ima 2g i 9 meseci i krece h vrticku grupu ,sa malo starijom decom,verujem da i vi krecete sa decicom koja su vec napunila 4 a ima i onih koji jos nisu...

_____________________________

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1454
   RE: Upis u jaslice-vrtić
1.9.2015 0:23:08   
MAMAMAJ
Ada, hvala ti, u svakom slučaju.
Ceo dan mi je pred očima slika kada sam je prvi put u porodilištu, tj u sobi uzela u ruke, a sad eno spava s rancem user posted image još sam joj jedva objasnila da će je žuljati i nekako je ubedila da ga bar skine s leđa. user posted image
Presrećna sam zbog nje, ali opet, kad se tako suočiš s činjenicom da odrastaju, da vreme leti, pa ne možeš biti hladan.
Pogovo kad si trudan(dna) user posted image
A što se tiče suza, ona se danas zamalo rasplakal kad sam joj objašnjavala da ćemo sutra kratko biti i neće spavati tamo, veštičica moja, kući po danu spava jednom u dva tri meseca, a danas se rasplaka zamalo što tamo neće spavati. user posted image
E, sad, videćemo kako će se to dalje odvijati, nadam se da joj elan neće splasnuti.
Srećno svima sutra. user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1455
   RE: Upis u jaslice-vrtić
1.9.2015 0:32:38   
Klarita

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

Kad smo bili na upoznavanju s vaspitačicom, rekoše mi da je ona u nekoj mešovitoj grupi, nisam pitala šta to znači? user posted image
Ona će napuniti 4god 21.10. Je li to znači da će u grupi biti sa starijom ili mlađom decom ili oboje?

U nasem vrticu to znaci oboje. Npr Nikolaj mi ide u jaslenu mesovitu i tamo je dece od 11m do 3g. Gleda se po godistu, a ne po tome ko kad puni, jer recimo Klara je rodjena krajem godine, a njen drug iz grupe 09.03.i isto su godiste i idu u istu grupu. Ma bice OK, bas sam optimisticna hihihi

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1456
   RE: Upis u jaslice-vrtić
4.9.2015 9:23:13   
MAMAMAJ
Maši je juče bio treći dan u vrtiću, i pošto je prekjuče i sama pitala vaspitačicu da li može da ostane da spava, juče je ostala. Međutim, dan je počeo tako što nije došla vaspitačica koja je bila od prvog dana s njom, imala je smrtni slučaj, tako da je druga ceo dan bila s njima, i videla sam odmah ujutru po njenim okama da joj se to baš i nije dopalo.
Kad je došlo vreme za spavanje, počela je da plače i rekla ''spavaću kod moje majkice'', onda je vaspitačica mazila i ljuljala i ona je ćutala i ležala do ručka, ručala i ja sam došla po nju.
Danas je ponela njenog medu da je čeka u rancu da spava s njom, pa ćemo videti.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 4.9.2015 9:28:01 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1457
   RE: Upis u jaslice-vrtić
4.9.2015 10:59:20   
wivern
E zene, molim vas da predjete u temu IDEMO U VRTIC, tu mozete pisati o privikavanju, grupama i svemu ostalom. Ovo je tema vezano za upis dece u vrtice i jaslice.

_____________________________

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving


Honey, I'm Home

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1458
   RE: Upis u jaslice-vrtić
4.9.2015 12:18:22   
MAMAMAJ
E, ok, to sam i pomislila, nego da zaokružim razgovor. user posted image
Pišemo dalje tamo.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1459
   RE: Upis u jaslice-vrtić
16.9.2015 17:43:25   
jeca87
Da li neko zna da li je bila revizija? Odbili su nam žalbu i u odgovoru piše da je revizija u septembru. Kako i kada se preuzimaju rezultati, ima li nekakav spisak?

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1460
   RE: Upis u jaslice-vrtić
19.10.2015 0:40:18   
jeca87
pozdrav mame
treba mi mala pomoc. uzeli smo odbijenicu i treba da upisemo dete u jaslice. imate li iskustva sa nekim od verifikovanih vrtica na novom beogradu?
mi smo hteli da ga upisemo u kucu maste, ali oni nemaju slobodnih mesta

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 1461
   RE: Upis u jaslice-vrtić
19.10.2015 7:56:16   
Zemunka85
Ne znam koliko ti je daleko Zemun tj Tosin Bunar, to je blizu granice sa NBG :D, ali vrticu koji ide moja cerka je ooooodlican. Za svaku preporuku, ja sam prepreprezadovoljna. A oni tu imaju jedan objekat. Nzm da li ima mesta, verujem da ima ogromno je, novootvoreno. ABJ Junior.

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 1462
   RE: Upis u jaslice-vrtić
19.10.2015 10:53:19   
jeca87
To bi bilo odlicno! Radim u tosinom :-)

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1463
   RE: Upis u jaslice-vrtić
19.10.2015 11:43:49   
Zemunka85
Ako te nesto zanima, pitaj. Oni su u ulici Petar Kocic tj jedno skretanje iz Tosinog bunara. Vrtic je engleski. Ja sam prezadovoljna. Bas puni rade sa decom. Hrana je besprekorna a taj donji objekat je ooogroman, novootvoren. Sta god te zanima pitaj..

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 1464
   RE: Upis u jaslice-vrtić
15.2.2016 19:51:03   
Jasmina76
Zdravo, ja sam upisala dete u ABC Junior u Petra Kocica, ali tek treba da krene. Da li bi mogli da mi napisete nesto iz iskustva kako je tamo, kakve su vaspitacice, znam ono sto sam cula, da je zdrava hrana, NTC sistem ucenja, izvode ih dosta napolje, ima i vaspitacica koja prica samo engleski... e sada, zanima me kako izgleda sve to u praksi, moje dete ce krenuti u mladju vrticku grupu. Ono sto mi je na prvi pogled bilo malo neobicno je velicina prostorija, verovatno jer sam ja isla u drzavni vrtic pa zamisljam da su sobe ogromne, ovde su mi nekako male.. ili je to normalno za privatne vrtice gde ima malo dece.. Hvala unapred user posted image

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1465
   RE: Upis u jaslice-vrtić
16.2.2016 11:41:54   
Zemunka85
Zdravo Jasmina, moja cerka ide u ABC junior :D.
Ne znam da li znas, oni imaju dva objekta - u ul. Petar Kocic (novootoven od aprila prosle godine) i Novogradskoj. Mi smo u Novogradskoj od pocetka, u Petra Kocica smo bili preko leta.
Uh .. kako male user posted image ? Objekat u Petra Kocica je ooooogrooooman i toliko je sve prostrano i ogromno da je meni neprijatno. Po meni je to ogromno user posted image i nikako ne treba vece, sta ce maloj deci vece od onoga? Meni je tamo, naprotiv, sve preveliko i prostrano. Vrv nisi bila i Novogradskoj, bar tri puta je manje - to je mali stancic, na tri nivoa :D. Meni cak ni to nije malo. Sasvim dovoljno.
Sto se samog rada tice, ja sam preeeezadovoljna. Nemam reci kojima bih opisala. Zaista, ali svesve - i kako i koliko rade sa njima, hrana, aktivnosti, izleti .. svime sam odusevljena.
Koliko vidm nova si na forumu, pa nisi citala neke prepiske, da jesi - mozda bi videla koliko cesto hvalim vrtic. Bas sam zadovoljna.
Ishrana je vrhunska. Od Maja do Novembra idu na izlete jednom ili dva puta nedeljno - to je ono sto je bas specificno za njih. Kao i u drugim vrticima - idu u pozoriste cesto/ili ono dolazi kod njih, imaju radionice, dodante aktivnosti (dzez balet, karate, sah,,), zajedno pravimo cestitke/farbamo jaja, imamo NG priredbu.. mnogo rade sa njima, bas mnogo, po nekima i preozbiljno. Moja cerka je tkdj u mladjoj vrtickoj radili su sve brojeve i slova do K. Meni se to svidja. Jedna vaspitacica samo prica na engleskom, pa i kada baka dodje po dete user posted image . Meni je to delovalo dosta nezgodno, ali neverovatno koliko to ima efekta i kako upijaju. Moja cerka zna basbasbas dosta engleski. Napolje idu redovno, dvoriste u Petra Kocica je oooogromno i vise nego uslovno.
Sto se vaspitacica tice, ne znam nista - jer sa otvaranjem tog objekta, uposlili su i nove vaspitacice. Presko je par "starih" iz naseg vrtica, ali mislim da nisu u mladjoj vrtickoj. Ali ne verujem da su tu mogli da omanu, direktorka je i previse posvecena i predana da bi tu bilo propusta. Skoro im je bila Kefalica. Ima pedijatar jednom nedeljno. Domaci vikendom. Idu na ekskurziju 24og...
Ne znam sta bih ti jos napisala i sta te zania, pitaj slobodno ...

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 16.2.2016 11:46:53 >

(odgovor članu Jasmina76)
Direktna veza do poruke: 1466
   RE: Upis u jaslice-vrtić
16.2.2016 11:47:11   
dunja RR
Jao što sve dobro zvuči! Jel ima takav vrtić sa ove strane reke?

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1467
   RE: Upis u jaslice-vrtić
16.2.2016 12:14:46   
Zemunka85
Dunjci, svako ima neke druge kriterijume. Ja sam streberski tip i ja volim taj vojnicki rezim user posted image . Ima ovde puno ljubavi, naravno - vidim ja po Lari i kako joj stalno prave frizurice i kaze da je poljube, zagrle .. ali se i radi sa njima puno. Npr ja se stalno svadjam sa kumom - ona ima klinca u mesec dana vrsnjak sa mojom L - oni ne rade ni slova, ni brojeve. Opet, rade nesto sto moja L ne. Kuma se stalno zgrozava kako za taj uzrast nisu slova i brojevi. Ok mozda - kako kome. Meni se to npr bas svidja. Uopste to nije "sedi i uci". Tako lepo sa njima rade, kroz igru i ja uuuuopste ne vidim da je njoj to naporno, niti tesko. Naprotiv, bas voli. I mene stalno pita koje je koje slovo, trudi se da ga napise .. I uvek trazi odmah da uradi domaci cim dodje. Domaci mi se jako svidjaju, bas traze da dete razmislja - na engleskom, ili srpskom user posted image .
Onda - i te izlete jako volim, to je tek prica za sebe. Oni idu na Avalu, jednom u i nas roditelje vodili :D. Ma ono je fanasticno. Oni tamo ne propustaju gradivo, vec uce u prirodi. Vrtic ima ugovor za nekim izvidjacima tako nesto, pa ide i neki izvidjas sa njima, ma svaaaasta rade - prave satore, penju se uz brdo, prave boje od bobica, zemlje, trave, preskacu potocic, idu uzbrdo, nizbrdo, imaju pologone ... i generalno uce da sami procenjuju svet oko sebe, kako prilike, tako i opasnosti. Moja Lara ni jedan nije propustila i bas voli. Nekada nam naglase da im obujemo gumene cizne i kabanice, pa oni gacaju po potocicu tj mere zapremine neke, i uce da sami predju i snadju se.
Generalno - njih tamo uce mnogo da budu samostalni. Ti si mozda primetila, pisala sam puno puta o problemu sa mojom L i tim "ja sama". Skoro sam se tek pomirila sa tim. Ono je da izludis koliko dete hoce sve samo, a mislim da to potice iz vrtica. Primera radi, kada smo svi zajedno isli na izlet - roditelji su mahinalno dizali decu ispred potocica da ih prenesu, svi smo dobili packu da nikako to ne radimo, jer oni to rade sve sami kad nas nije. Takodje, na sred puta je ogromno stablo, srusenog drva, ja sam L htela da prenesem. Kaze vaspitacica "Ona to bolje prelazi od vas" i bila je u pravu :D. Onda je bila neka nizbrdica, za koju mi iskreno ni sada bas nije svejedno kad se setim, poprilicno je strma. Pitali smo da li ima drugi put. Rekle su da ima, ali da tako deci dajemo los primer, da sve moze laksim pute, a da oni ovde stalno idu. Bilo je malo zeznuto jer je to jutro padala kisa, pa je bilo blato - ali moja L se nije prosula, ja jesam :D
Hrana je prica za sebe - ja sam nju zato upisala. Direktorka je zavrsila homeopatiju negde u inostranstvu, ne znam detalje i jako se zalaze za zdrav nacin ishrane - organsko je (koliko moze biti), nema vestackih secera, ima puno povrca, jako je sve raznovrsno, voce je obavezno, intergalno brasko, nema suhomesnato, preradjevina, konzervirane hrane, cela zrna zitarica su, hladno cedjena ulja i sl. Za rodjendane samo voce smeju da donese, pa im prave tortu od toga :D. Riba ej jednom nedeljno. Ja zaista, ali najiskrenije vam kazem za mnoge stvari nisam cula nikada, vec guglam kada na posalju jelovnik.
Takodje mi ej strava sto imaju pedijatra koji pregleda decu i ne moram nikad kod DR u DZ kada ej bolesna po potvrdu, ili kako se vec zove to.
Najveca fora je ta vaspitacica koja prica samo engl sa njima od prvog dana kada predju u mladju vrticku grupu i ja sam bila u soku kako deca saradjuju sa njom tj razumeju ono sto ona kaze. Kroz fraze. Moja Lara neke reci ne zna pojedinacno sta znace, ali ako cuje "Give me yout jacket" "Sit down" "Go to eat" "Clean up" "Go upstears" - izvrsice kao radnju. Puno puta se zacudim kada joj naredim nesto sto predpostavim da ej tamo cula i ona zna ... tako da bas znaci taj engleski.
Postoje subvencije, to znas. Dorucak u 9, onda uzina, pa rucak, pa spavanja, pa druga uzina. E to mi je bzv. Rucak je u pola 1 cini mi se, prerano. Grupice su oko 15oro dece, bar u nasem vrticu, gornjem.

E sad - opet kazem ko sta voli. U drugim vrtcima opet, ima nesto sto mi se svidja. Npr moj kumic (ja stalno o njemu ali on mi je najblizi) u vrticu radi raznovrsnije od Lare, ali kao sto rekoh ne slova i brojeve. Lara je u jaslenoj grupi radila raznovrsnije nego sad (domace i divlje zivotinje, boje, prirodu i sl) a sada slova i brojeve.

Opet, ima vrtica koji su na makrobiotickoj ishrani (bas im moja kuma radi ketering :D), pa opet ko sta voli ...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1468
   RE: Upis u jaslice-vrtić
16.2.2016 14:51:32   
Jasmina76
Hvala , bas mi znace sve te informacije user posted image
Iskreno, danima sam trazila po forumu i nista nisam nasla o njemu, bukvalno jedan post user posted image . Meni se svidja najvise zbog ishrane jer i ja kuci spremam organsko,bez belog secera, brasna itd.. to me je odusevilo! A sto ste vi prelazili u donji objekat pa se vracali, meni cak vise odgovara lokacija u Novogradskoj ali su rekli da nema mesta, ali i ovde je super. Ne kazem da je malo, stvarno ne znam jer nisam nikad obilazila druge vrtice, nego sam zamisljala da su same prostorije vece, ali opet kazem, to je verovatno zbog secanja na moj drzavni vrtic, a i kad sam gledala njihov sajt, tamo su slike iz Novogradske, sa nekim velikim sobama, dvoristem sa rekvizitima za igru, mada pretpostvljam da ce jos sredjivati posto se tek otvorio..

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1469
   RE: Upis u jaslice-vrtić
16.2.2016 15:04:53   
Jasmina76
A direktorka je jaaako prijatna, vidi se da vodi racuna o svemu, taj koncept zdrave hrane mi najvise govori o tome kakav je vrtic, da stvarno brinu o deci, jer to nije kao kad na casovima uce pesmice, slova itd pa da roditelji mogu da vide odmah ucinak, vec je to nesto sto utice na zdravlje deteta na duze staze. Znam da mnogi privatni vrtici hranu narucuju iz restorana, sto mi je neshvatljivo za te pare koje roditelj daje..

(odgovor članu Jasmina76)
Direktna veza do poruke: 1470
   RE: Upis u jaslice-vrtić
16.2.2016 15:28:02   
Zemunka85
Jasmina, pa leti je broj dece prepolovljen. I onda su nas sve spojili u donjem objektu da ne bi angazovali duplo vaspitaca i generalno sve puta dva, na tako mali broj dece, a dole je sve vece i uslovnije. Za to vreme, sredjivali su gornji objekat dodatno.
Slika koja je na sajtu je slka srednjeg sparata naseg vrtia i to jeste najveca prostorija, gorinji sprat koji je iste te velicine je podeljen u tru sobe pa ti vidi :D. Medjutim veeeruj da je to saasvim dovoljno. Ne treba njima vise. Imaju i dvoriste, u vasem objektu je ono ooogromno i vise nego dovoljno.
Dada imaju svoju kuhinju, Moja L bas voli kuvaricu :D.
Moja cuvena user posted image kuma se bavi makrobiotickim keteringom. Oni imaju makrobioticki restoran i mislim da su u tom polju najpoznatiji i zaista da najbolje rade. Njena svekrva tu vodi glavnu rec, a ona je zivot posvetila tome i hrani i poznate ima i medicinsku ishranu i basbas joj je klopa prva liga. E, oni hrane dva vrtica. Prvi uslov kada je kumic kretao u vrtic je bio da ide u vrtic koji oni hrane, sto je i logicno, jer su oni fanatici za ishranu. To je bio jedini uslov, iako je vrtic na rugom kraju grada od njih. No, taj vrtic nema subvencije i oni ga upisu u drugi privatni (veoma poznat ima 4 objekta u gradu). Da ti ne kazem da se u d.pe sutira svaki dan od ishrane, Ono zaaaista je sramota po meni - 90% dorucka im je slatko - kifla sa cokoladom npr .. onda opet za uzinu npr ledene kocke .. rucak prasece pecenje ... nzm jako losa losa hrana, imaju ketering.
Ja sam oaj vrtic izabrala najvise zbog hrane, iako sam vremenom popustila malo, pa imam raznih ispada sa njenom hranom, i bas sam zadovojlna.

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 16.2.2016 15:29:22 >

(odgovor članu Jasmina76)
Direktna veza do poruke: 1471
   RE: Upis u jaslice-vrtić
22.2.2016 9:51:31   
Ana RR
Devojke, da li je neko skoro vadio potvrdu iz centralnog vrtića radi upisa deteta u privatni vrtić? Da li traže nešto? Mi ove godine nismo ni konkurisali za državni vrtić, da li je to problem?

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1472
   RE: Upis u jaslice-vrtić
22.2.2016 10:05:53   
Sanjalicaaa
Ana, mi smo pre mesec dana upisali G. Ali smo bili odbijeni u drzavnom. Mislim da morate da konkuriset_e, jer to je ipak potvrda da su vas oni iz drzavnog odbili. Mada najbolje da proveris. Inace, ne traze nista, ne prave problem samo kazes da hoces potvrdu i rado je izdaju.

Inace mi smo sve uradili van konkursa. Tako da ne moras da cekas april-maj kad se konkurise.

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 22.2.2016 10:07:36 >


_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1473
   RE: Upis u jaslice-vrtić
22.2.2016 10:17:00   
Ana RR
Sanjalice, da li proveravaju da li smo konkurisali? Kod nas nema svrhe konkurisati jer nema teoretske šanse da dete bude primljeno, to nam je rečeno i u našem vrtiću a i u centralnom pre dve godine.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1474
   RE: Upis u jaslice-vrtić
22.2.2016 10:27:35   
Sanjalicaaa
Proveravaju i na osnovu toga vam daju odbijenicu. Tj. podnese se zahtev da zelis tu potvrdu, onda je izdaju za nekoliko dana i skinu te sa liste cekanja za drzavni.

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Dete koje skače je dete koje raste
Skakanje nije samo zabavno, već ima i višestruku korist za psihomotorni razvoj deteta. A najbolji deo što je to jednosta...
Ide zmija - VIDEO!!!
video
Malo zabave za najmlađe



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here