Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 2.7.2010 11:30:15
|
|
|
|
Tanjci77
|
Još jednom hvaaaala za DVD..... Kući sam od 17h, valjda će da ubaci u sanduče...al ako je OK mogu da svratim i do Cvijićeve pa kod njih da pokupim....Pozz
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 2.7.2010 13:10:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tanjci77 Još jednom hvaaaala za DVD..... Kući sam od 17h, valjda će da ubaci u sanduče...al ako je OK mogu da svratim i do Cvijićeve pa kod njih da pokupim....Pozz Šsljemo City expresom, donose samo na ruke, uglavnom prepodne:)
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 2.7.2010 17:37:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Devojke šaljem u ponedeljak DVD, da li će kod vas neko biti kući u utorak da primi paket? U utorak u podne branim master, tako da... između 10.30 i 14h neće biti nikoga.
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 2.7.2010 17:41:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: dunja RR Devojke šaljem u ponedeljak DVD, da li će kod vas neko biti kući u utorak da primi paket? U utorak u podne branim master, tako da... između 10.30 i 14h neće biti nikoga. srećno Tasha, onda šaljem u utorak stiže u sredu ? ostale devojke , molim vas, napišite šta više odgovara, utorak ili sreda? sa Malenom76 sam se dogovorila, javiću ti samo kada.
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 2.7.2010 17:49:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Može draga, odlično! Poslaću ti pp.
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 3.7.2010 23:15:22
|
|
|
|
dunja RR
|
devojke svima šaljem u utorak onda, stiže vam u sredu....... Delimo ovaj mesec još 5 dvd-a " Vežbe za lepu trudnoću" prijavite se
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 3.7.2010 23:19:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR devojke svima šaljem u utorak onda, stiže vam u sredu....... Delimo ovaj mesec još 5 dvd-a " Vežbe za lepu trudnoću" prijavite se Malena76, danas sam poslala - preporučeno, nadam se da će brzo stići....nismo još slali za inostranstvo, tako da ne znam tačno koliko putuje....
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 5.7.2010 12:09:24
|
|
|
|
Tanjci77
|
I ja ga ocekujem u sredu...pozz
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 6.7.2010 14:15:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Poslato
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 6.7.2010 17:29:43
|
|
|
|
Malena76
|
dunja javicu ja cim stigne, jedva cekam :)
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 6.7.2010 20:03:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Malena76 dunja javicu ja cim stigne, jedva cekam :) važi mila
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 6.7.2010 22:29:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunjice, jel se zna okvirno u koje doba dana da ih očekujemo?
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 6.7.2010 22:47:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja? Vidim da si tu.
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 6.7.2010 22:49:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Dunjice, jel se zna okvirno u koje doba dana da ih očekujemo? Hej draga tek vidim ovo. Obično dođu oko 10.30, najkasnije do 13h, bar do sada je tako bilo:)
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 6.7.2010 22:50:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ok, hvala. Rekla si ono za baku, ako niko kod mene ne otvori?
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 6.7.2010 22:53:53
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Ok, hvala. Rekla si ono za baku, ako niko kod mene ne otvori? Jesam, napisala oba prezimena i oba stana......oni me zovu kada se desi da nikog nema...ja nema tvoj telefon za svaki slučaj, ali ne moraš mi slati ako će baka sigurno biti kući..... juče su me alarmirali tražeći pepeljugu, jedva smo se našle, nemam pojma da li joj je stigao na kraju paket, moram sutra da je pitam:)
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 6.7.2010 22:55:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Poslaću ti draga za svaki slučaj moj br, nije problem. Ali kontam da će baka biti tu, 99%.
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 6.7.2010 22:56:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Poslaću ti draga za svaki slučaj moj br, nije problem. Ali kontam da će baka biti tu, 99%. važi....
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 7.7.2010 12:49:04
|
|
|
|
Tanjci77
|
Meni stiglooooooo,...hvaaaalaaa...
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 7.7.2010 16:28:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tanjci77 Meni stiglooooooo,...hvaaaalaaa... ostale devojke? nadam se da vam je stiglo.....
< Poruku je uredio dunja RR -- 7.7.2010 16:31:41 >
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 7.7.2010 16:57:47
|
|
|
|
MASHKA
|
stiglo, hvala!
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 7.7.2010 17:04:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA stiglo, hvala! super! još Tashke da javi da je stiglo
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 7.7.2010 17:20:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni treba taj CD . Treba mi . Baš mi treba . Trudna sam . Muž mi je loš . I majka isto . Grozni . Ma najgori . Ništa mi ne daju da radim . Ništa !! Podignem jastuče s' poda - oni se za glavu 'vataju . Namestim krevet - majka u plač , uz obavezno : "neka , srećo majkina , pa ja ću to" . Bezobraznici . Maltretiraju me . Muž mi otima pajalicu . Mama ne dozvoljava da širim veš . Jedinu gimnastiku koji mi dozvoljavaju jeste : kašika gore - mljac , kašika dole - zahvat , kašika gore - mljac , kašika dole - zahvat . I tako svaki dan . Osećam se k'o morž . Veliki , debeli morž . I 'oću da vežbam . Idem sad da kažem mami da popije lek za pritisak a mužu da je izašla nova igrica na netu , čisto da im lakše padne kad im saopštim da ću da se bacim na gibanje . Valjda se neće pošlogiravati . Osigurani su , ne brinite .
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 7.7.2010 17:27:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: MASHKA stiglo, hvala! super! još Tashke da javi da je stiglo Stiglo, hvala!
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 7.7.2010 17:27:56
|
|
|
|
dunja RR
|
BubaMiro draga jel stvarno hoćeš ili zezaš? Ako stvarno hoćeš pošalji mi adresu na pp, javiću kada ti pošaljem.... devojke delimo još 5 DVD -a "Vežbe za lepu trudnoću" ovog meseca htedoh da kažem, ostao nam jedan DVD od prošlog meseca, BubaMiro zaslužila si ga a u ovom mesecu delimo još 5, čekamo vaše prijave
< Poruku je uredio dunja RR -- 7.7.2010 17:33:04 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.