Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 23.7.2010 18:23:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trudnicica83 Sad kad kazes da si osmi mesec, razmisljam - s obzirom da sam ja deveti mesec pitanje da li bih smela da vezbam, mozda je bolje da ga dobije neka "mladja" trudnica koja ce ga vise iskoristiti... s obzirom da je jedini ostao, necu ga uzimati...thx anyway! piše da su vežbe i za posle trudnoće, a možeš ga koristiti i u nekoj sledećoj trudnoći, razmisli, pa se javni
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.7.2010 18:26:44 >
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 23.7.2010 18:36:47
|
|
|
|
Suncicabg
|
Molim upravu RR da mi ostave jedan DVD jer ja planiram da budem trudna Da ne bude posle, niste znali
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 23.7.2010 18:39:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja rodjena sestra je 3 nedelje iza mene po terminu. Ona se veoma lako goji tako da izgleda kao mali tenk! Kilogrami se prosto lepe za nju cak i kad gladuje, mozete zamisliti kako joj je i kako sada izgleda Mislim da bi joj ovaj DVD pomogao da prevazidje tu psiholosku prepreku povecanja tezine a i naravno, koristio bio joj i nakon porodjaja.
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 23.7.2010 18:44:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Molim upravu RR da mi ostave jedan DVD jer ja planiram da budem trudna Da ne bude posle, niste znali Kada mi budeš javila da is trudna( a biće to uskoro znam), prvo ću da se napijem "ko majka", pa idem u Extreme gym po DVD za tebe, jel važi?
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.7.2010 18:45:58 >
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 23.7.2010 18:46:10
|
|
|
|
dacca
|
Da li ponuda stoji i za ns iz Crne Gore i mi cemo valjda biti ubrzo ?
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 23.7.2010 18:46:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Moja rodjena sestra je 3 nedelje iza mene po terminu. Ona se veoma lako goji tako da izgleda kao mali tenk! Kilogrami se prosto lepe za nju cak i kad gladuje, mozete zamisliti kako joj je i kako sada izgleda Mislim da bi joj ovaj DVD pomogao da prevazidje tu psiholosku prepreku povecanja tezine a i naravno, koristio bio joj i nakon porodjaja. važi draga, pošalji mi na pp adresu i ime, onda tebi šaljem u ponedeljak a stiže u utorak na kuću..... i sve smo podelili
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.7.2010 18:49:38 >
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 23.7.2010 18:49:22
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Suncicabg Molim upravu RR da mi ostave jedan DVD jer ja planiram da budem trudna Da ne bude posle, niste znali Kada mi budeš javila da is trudna( a biće to uskoro znam), prvo ću da se napijem "ko majka", pa idem u Extreme gym po DVD za tebe, jel važi? Ja se nadam da cemo odprilike u isto vreme tako da draga NEMA PICA
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 23.7.2010 18:50:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Suncicabg Molim upravu RR da mi ostave jedan DVD jer ja planiram da budem trudna Da ne bude posle, niste znali Kada mi budeš javila da is trudna( a biće to uskoro znam), prvo ću da se napijem "ko majka", pa idem u Extreme gym po DVD za tebe, jel važi? Ja se nadam da cemo odprilike u isto vreme tako da draga NEMA PICA ajd ako kažeš
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 23.7.2010 18:51:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala hvala hvala Pdmah javljam sestri prelepu vest!!!!
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 23.7.2010 19:22:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Hvala hvala hvala Pdmah javljam sestri prelepu vest!!!! nema na čemu draga samo mi javni adresu, može i sestrina, samo da u utorak neko bude kući.....
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 25.7.2010 12:16:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Hvala hvala hvala Pdmah javljam sestri prelepu vest!!!! Draga očekujem adresicu na pp, da bih znala gde da pošaljem
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 25.7.2010 21:48:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dacca Da li ponuda stoji i za ns iz Crne Gore i mi cemo valjda biti ubrzo ? Stoji draga naravno Prošlog meseca smo DVD poslali Malenoj 76 u Crnu Goru. Pošalji mi adresu na pp i šaljem ti DVD
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2010 22:02:05 >
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 25.7.2010 21:48:39
|
|
|
|
dunja RR
|
E sada smo sve podelili
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 26.7.2010 0:01:51
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dacca Da li ponuda stoji i za ns iz Crne Gore i mi cemo valjda biti ubrzo ? Stoji draga naravno Prošlog meseca smo DVD poslali Malenoj 76 u Crnu Goru. Pošalji mi adresu na pp i šaljem ti DVD Draga vidim da si tu, pošalji mi adresu na pp
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 27.7.2010 14:58:11
|
|
|
|
Anoniman
|
moj dvd je stigao hvala,od veceras krecem sa vezbama pa se javljam
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 27.7.2010 15:02:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe moj dvd je stigao hvala,od veceras krecem sa vezbama pa se javljam
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 31.7.2010 16:07:54
|
|
|
|
dacca
|
I moj dvd je stigao! Hvala lijepa
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 31.7.2010 16:11:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dacca I moj dvd je stigao! Hvala lijepa SUPER uživaj draga u vežbicama
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 31.7.2010 22:49:01
|
|
|
|
bojanica7
|
tek sad sam videla da ste delili dvd. nadam se da ce biti i u avgustu
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 8.8.2010 21:52:07
|
|
|
|
ljikacg
|
Baš bi bilo lepo da i u avgustu bude još koji DVD. Nažalost i ja sam tek sad videla da ste delili Dvd u junu i julu. Pozz
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 29.3.2011 16:06:11
|
|
|
|
zmajeva
|
Ovak dvd je fenomenalan, vezbe su savrsene i radim ih 2,3 x nedeljno. Imam jos jedan domaci dvd sa yogom za trudnice, ali mi je prvi bolji jer ima i pilatesa. Preporucujem, narocito se kicma oslobadja tereta! Dvd sam nasla u bivsem Mamutu, sad Vulkanu kostao je oko 300 i kusur dinara.
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 5.8.2011 19:38:24
|
|
|
|
iva75
|
Ja sam u 30 nedelji i kada sam saznala da sam u 4. mesecu prestala sam da vezbam. Za sada sam se ugojila 5 kg. Lekar mi kaze da mogu da vezbam a mene je ipak malo strah. Kakve vezbe mogu da se rade za butine i pozadinu jer sam tu dobila malo salceta. Pozdrav svima od Ivane
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 5.8.2011 20:25:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Iva dobrodošla, prijavi se na spisak trudnica a i za Pakete, koje svakog meseca delimo trudnicama Ovde možeš naći savete za vežbe u trudnoći, obrati pažnju na linkove koje je postavila minavb:. Vežbanje u trudnoći
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 12.9.2011 13:41:32
|
|
|
|
vilin.konjic
|
Da li je još aktuelna ova tema? Poklanja li Extreme Gym i dalje DVD-ove za trudnice?
|
|
|
|
RE: Extreme Gym poklanja, a vi osvojite DVD s... 12.10.2011 0:21:43
|
|
|
|
gugutka
|
IZVORNA PORUKA: vilin.konjic Da li je još aktuelna ova tema? Poklanja li Extreme Gym i dalje DVD-ove za trudnice? I mene ovo zanima, super je DVD!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?