Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: zelena plodova voda??? 9.8.2010 14:11:55
|
|
|
|
Didy
|
Baš mi je drago! Bočice jesu one za urin, one su sterilne i meni su ih davali u porodilištu da se izmlazam i da donosim bebi mleko u njima na svaka tri sata, tj. u vreme kad ih oni hrane veštačkom hranom ukoliko im ti ne doneseš svoje mleko. Čim ga skinu sa infuzije, daće mu veštačku, tako da je i njima, a pogotovo vama u interesu da odnesete majčino mleko. Mislim, da me neko ne razume pogrešno, neće bebi ništa biti ni od veštačkog mleka, ali kad već ima mamino, što da pije veštačko. Znam da u frizideru može da stoji 48 sati. E, sad za ovo zamrzavanje... Koliko ja bistrim svoju glavu, ako može da stoji 48 sati, onda znači da može i da se meša nekoliko puta, pod uslovom da se odmah stavlja u frižider sve što se iscedi. Ovo nije proverena informacija, ovo je moje rasuđivanje, pa molim nekoga ko je imao više iskustva sa ovim, neka se javi. Svakako nemojte praviti velike "porcije", jer beba u prvih nekoliko nedelja ne pije mnogo, a sve što odmrznete, trebalo bi da popije u što kraćem vremenskom periodu.
|
|
RE: zelena plodova voda??? 9.8.2010 14:34:47
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Bravo za Sergeja, kao što rekoh JAKI su oni
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 9.8.2010 14:49:55
|
|
|
|
morena
|
Bravo za bebu! I za roditelje! Divni ste! I svaka čast curama koje vam pomažu savjetima. Ja nemam iskustva s time, tako da samo šaljem podršku!
|
|
RE: zelena plodova voda??? 9.8.2010 16:09:39
|
|
|
|
kristina77
|
hvala vam svima,toliko nam ovo znaci da nam suze idu na oci,kao da se znamo 100 godina....zaista smo vam zahvalni.....ja idem sad za ns pa cu vam javiti sta su mi rekli...pozz....
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 9.8.2010 17:23:07
|
|
|
|
lanajelena
|
Familijo jos malo pa ce te svi biti zajedno nemojte nas onda zaboraviti hocemo da pratimo Sergeja kako raste
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 10.8.2010 16:58:18
|
|
|
|
kristina77
|
pozz svima evo sad dodjoh iz ns,mali je izasao sa intezivne nege i lezi na neonatologiji,kazu da je stabilan,skinuli su ga sa aparata za disanje i poceo je da jede.sve je zasada dobro,nalazi su ok,kristina se izmuza svakih 3-4 sata,a kad izvadi konce i kad se odmori ice da lezi tamo i da ga doji....toliko za sada....sve vas volimo.....pusa........
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 10.8.2010 17:41:41
|
|
|
|
LillyT
|
Lepe vesti. Šaljem veliki za malog Sergeja (a i za vas dvoje)
|
|
RE: zelena plodova voda??? 10.8.2010 19:08:49
|
|
|
|
bebaa
|
za Sergeja
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 10.8.2010 19:40:19
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Ura za junake
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 10.8.2010 19:56:22
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 10.8.2010 20:48:11
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 11.8.2010 7:30:50
|
|
|
|
Jeca*
|
E pa Sergej DOBRODOŠAO u ovaj svet! Želim ti lep, uspešan, dug i zdrav život. uvek kada pročitam ovako neku temu pomislim na vrednost života. Sad samo mogu da odam počast ovom malom borcu
|
|
RE: zelena plodova voda??? 11.8.2010 22:53:07
|
|
|
|
kristina77
|
bio sam danas u ns,stanje je stabilno,skinut sa kiseonika,cak je i popio 3oml mleka,ali ga dohranjuju infuzijom.Stomak je u redu,bubrezi,jetra sve je ok,ali mi je doktorka napomenula da usled takvih dogadjaja beba dozivi stres.doktorka mi je jos rekla da nam predstoji i druzenje sa fizijatrom i rad na motorici deteta?????posle sam otisao i preneo to misljjenje ginekolgu koji je vodio trudnocu,on kaze da su to gluposti i da se nesekiramo zbog takvih izjava,mada ruku na srce jos sam uplasen zbog takve njene izjave.....
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 12.8.2010 8:10:17
|
|
|
|
Jeca*
|
imamo temu o pedijatrima.... KLIK a imamo i temu o fizijatrima KLIK moje mišljenje i "loše" iskustvo je da lekari svašta pričaju i da različiti lekari imaju različita mišljenja, sto je za mlade roditelje "pogubno". Konsultujte jos nekog, a onda slusajte samo onog u koga imate najvise poverenja...prosto, nadjite dobrog lekara i polako. Sve dodje na svoje. Beba dozivi stres...meni to zvuci bzvz u smislu da je tako gledano i sam porodjaj stres za bebu. Ma beba kad legne uz mamicu svi stresovi prestaju.
|
|
RE: zelena plodova voda??? 12.8.2010 11:22:54
|
|
|
|
bebaa
|
I mi smo zbog toga isli kod fizijatra, dobili neke male vezbice i savete i sve se to brzo popravilo. Bebe sve brzo uce i lako prihvataju ono sto im nametnes. Ne sekirajte se bice sve ok.
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 12.8.2010 22:37:26
|
|
|
|
kristina77
|
cao drustvo,evo dodjosmo iz mitrovice,zena mi je izvadila konce,lakse se krece,malo je malaksala pretpostavljamo da je to od izmlazanja.Mali brka je ok,jede sve vise,danas je tezi za 40gr i sve je u redu.Sutra vodim suprugu da ga vidi,nije mogla ranije zbog porodilista i konaca ali cemo sutra polako na 3 sprat pa da se konacno svo troje budemo zajedno.Ostace da lezi od ponedeljka tamo i da pocne da ga doji svojim mlekom......toliko za sada.....pozz i pusa
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 15.8.2010 13:19:10
|
|
|
|
kristina77
|
pozz drustvo,evo da vam javim da je mali svakim danom sve bolje,jede sve vise i po nekim najavama u toku sl.nedelje bi trebao i kuci.Supruga je izvadila konce i vidja ga svaki dan,prvi susret je bio jako dirljiv za nju ali se vidi da je sad mirnija nego pre.Sutra bi trebalo da vidimo dal ostaje da lezi ili ne,posto nece da je prime ako nije u stanju da silazi na svaka 3 sata da doji.Ima mleka i redovno se izmuza....toliko za sada,cujemo se .....
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 15.8.2010 15:08:22
|
|
|
|
micketta
|
bravo za malog borca!
|
|
RE: zelena plodova voda??? 16.8.2010 8:41:09
|
|
|
|
bebaa
|
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 16.8.2010 9:12:44
|
|
|
|
Anoniman
|
I jel ostaje mamica pored bebe?
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 16.8.2010 9:49:59
|
|
|
|
kristina77
|
treba da se cujemo sa doktorom posto se neoseca jos dovoljno dobro da ostane da lezi.Boli je rana od carskog pa neznamo sta da radimo...pozz
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 17.8.2010 22:06:08
|
|
|
|
kristina77
|
cao drugari,evo da vam se javim da je kristina danas ostala kod malog,kaze da je pio malo njenog mleka,mazili su se,cak joj se nasmejao(malo iskrivljeno kaze) i presvukla ga je.Trebao je ici kuci sutra ali cekaju jos neke nalaze pa da utvrde da je sve ok.Doktori kazu da bi trebao biti pusten u toku nedelje,ali mi nezurimo.Dobro je sto su njih dvoje zajedno i sto se druze,neka mali oseti mamu a ja cu sacekati pa kad dodje kuci,onda je MOJ......pozzz i jedan veliki KKKIIIISSSS.....hvala jos jednom na savetima i podrsci......
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 17.8.2010 22:15:12
|
|
|
|
Podrum Š.
|
BRAVO URA ZA BORCE!!!!
|
|
RE: zelena plodova voda??? 18.8.2010 23:12:46
|
|
|
|
kristina77
|
pozz,evo samo blic izvestaj,mali je jos na institutu,kristina je tamo,doji ga kaze da puno place,pretpostavljam da tako treba jer mi svi kazu da je to i zdravo,svakim danom sve vise jede...sutra ocekujemo rezultate neke pa na osnovu njih mozda i do vikenda konacno kuci da dodje....pozdrav svima
|
|
|
|
RE: zelena plodova voda??? 19.8.2010 11:36:43
|
|
|
|
lanajelena
|
super...mogu da zamislim koliko Vam je sad lakse...veliki pozdrav
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKada bebe počinju da pričajuEvo od čega zavisi kada će vaša beba progovoriti.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?