|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 12 [13]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: bolovi u stomaku
21.11.2011 19:37:52   
lolic
E ljudi,ja se sad uclanila...imam 19 godina i prijali bi mi saveti....jos uvek sam u ranoj trudnoci,nisu mi odredili ni nedelju ni nista,bila sam na ultra zvuk,ali su mi rekli da dodjem za dve nedelje opet...videli su mi bebca,ali ipak su mi preporucili test,koji je na moje veliko cudjenje bio NEGATIVAN!Medjutim,imam simptome,kasni mi,imam blage mucnine ujutru,non stop piskim...ali me pomalo zabrinjavaju povremeni bolovi-meni se cini u predelu jajnika,ali uglavnom samo jednog....brinu me i bolovi u kicmi takodje...ja sad cekam da prodje ova nedelja,pa sledece da idem kod ginekologa da vidim sta i kako...Medjutim,ovo mi je prva trudnoca i jako zelim ovu bebu,ali mi trebaju i neki saveti da ne bih negde pogresila...hvala svima!

(odgovor članu hedonist)
Direktna veza do poruke: 301
   RE: bolovi u stomaku
21.11.2011 23:56:25   
Nensi*
Bolovi u stomaku su sasvim normalni jer se materica siri. Ako su videli bebicu na UZ,onda je sigurno test pogresio,ponovi opet sa prvim jutarnjim urinom,ili uradi betu,to ti je sigurnije. I bolovi u kicmi su normalni,ne brini,mene su ubijala ledja u trudnoci,pogotovo na pocetku trudnoce.

_____________________________

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu lolic)
Direktna veza do poruke: 302
   RE: bolovi u stomaku
22.11.2011 15:04:00   
lolic
Ja se nadam da je sve ok,brojim dane do pregleda...user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 303
   RE: bolovi u stomaku
22.11.2011 15:08:44   
Anoniman
ako su videli plod na uz, zasto su ti rekli da uradis test?
najsigurniji pokazatelj trudnoce ti je (sem uz) i bHcg, znaci otidji do neke laboratorije i daj krv da ti urade bhcg. bolovi u stomaku nisu nista neobicno.

(odgovor članu lolic)
  Direktna veza do poruke: 304
   RE: bolovi u stomaku
22.11.2011 20:12:51   
lolic
iskreno,ne znam ni ja zasto,ali u swakom slucaju idem za par dana da izvadim krv,to mi je najsigurnije...a i ginekolog koji me je pregledao nije moj stalni doktor pa je izgledao dosta nezainteresovano.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 305
   RE: bolovi u stomaku
22.11.2011 20:15:09   
lolic
Iskreno ne znam ni ja,ali u svakom slucaju idem da vadim krv za par dana...a i taj gin. koji me je primio nije moj stalni doktor,pa je izgledao dosta ne zainteresovano....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 306
   RE: bolovi u stomaku
23.11.2011 22:29:13   
New Mom
Mene su dosta jaki bolovi zezali najveći deo dosadašnje trudnoće, a na to mi je sem mirovanja malo većeg dr strogo zabranio bilo kakve sex. odnose. I za 2 dana posle toga ni b od bolova (bar ovih 10ak dana).

_____________________________

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu lolic)
Direktna veza do poruke: 307
   RE: bolovi u stomaku
24.11.2011 14:58:03   
lolic
Ovo sto sam danas dozivela na ginekologiji je strasno...juce sam imala malo krvarenje i jutros otisla kod gin...moja opet nije radila,otisla sam kod druge.Cekala sam tri sata na ultra zvuk,a ona mi je rekla da joj je nejasno pa da moram u jagodinu,naravno dala mi je i uput da moram na vadjenje krvi za betaHCG hormon....otisla sam u laboratoriju,gde su sedele 4 sestre i jedna od njih mi je rekla da one to ne smeju da to radi njihova sefica koja ce da dodje tek sledece nedelje....
Ovo je stasno...ja nemam reci...ova me je preplasila da cu da izgubim bebu i kaze nije joj najjasnije,mozda i nije....O Boze,Boze.....uzas!!!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 308
   RE: bolovi u stomaku
24.11.2011 15:05:47   
Olga75
lolic , smiri se , sigurno postoji neka privatna laboratorija da uzmes betu ili jos neki ginekolog koji radi poslepodne
pa j l ne mozes sama da izracunas nedelju u kojoj si ?


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lolic)
Direktna veza do poruke: 309
   RE: bolovi u stomaku
24.11.2011 18:01:33   
lolic
sada bi trebalo da sam 6-ta nedlja,ali ovi me ginekolozi iscimase,ne znam vise ni sta da radim...idem u ponedeljak privatno da vadim krv,i naravno,naci cu novog ginekologa u drugoj opstini pa makar morala da se cimam za put,nije ni bitno,lakse mi je to nego ovo sto sam danas dozivela...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 310
   RE: bolovi u stomaku
29.11.2011 8:56:47   
crna ruza
jeli zna neko jel ima veze folikul sa trdunocom, npr meni je bio na levu strnu taj folikul sto sam zatrudnela i sad tu osecam pritisak i nekakvo ziganje i zatezanje, jel normalno to?
izvinite ako moze da odgovori neka novopecena trudnica ili mama: )

(odgovor članu lolic)
Direktna veza do poruke: 311
   RE: bolovi u stomaku
30.11.2011 11:55:12   
serendipity
Ruzo, mislim da je zatezanje i ziganje na pocetku trunoce ok, samo da nije stalno i da nije jak bol. Ipak, svkako bi trebalo da obavestis lekara, makar i samo telefonom da ga pitas sta da radis. Ako ti je sledeci pregled uskoro, i ako nije nista jako i stalno, sacekaj do pregleda.

(odgovor članu crna ruza)
Direktna veza do poruke: 312
   RE: bolovi u stomaku
30.11.2011 11:57:04   
serendipity
Nego, da vas pitam nesto.... u 19 nedelji sam i juce mi se desilo da me je jednom stomak zaboleo kao kad treba da dobijem i popustio posle 5 sek... posle toga nista nije bilo, sve je bilo ok. A iskrena da budem, vise ne znam da li je materica ili su creva... sve mi je teze da razlikujem.

(odgovor članu serendipity)
Direktna veza do poruke: 313
   RE: bolovi u stomaku
1.12.2011 13:45:33   
goda
Meni se tako manifestuju kontrakcije. Nisu opasne ako se jave ponekad i pocele su mi se javljati oko 20 nedelje 1-3 puta dnevno,sada su jednom dnevno i u 31 nedelji sam. Drze oko 1 minut nekda manje ali najduze jedan minut. To kao neki jak neprijatn grc celom povrsinom stomaka nekad vise se oseti na jednom delu recimo pri dnu stomaka. Ako ti se to pocne javljati svakodnevno obavcezno se javi svom ginekologu, ne treba to biti opasno.

(odgovor članu serendipity)
Direktna veza do poruke: 314
   RE: bolovi u stomaku
20.12.2011 22:09:22   
crazymama
mene stomak obicno zaboli ako se preforsiram po kuci oko rucka ili spremanja, onda odmorim, legnem i budem ok... medjutim, nocas e je oko 5h zaboleo kao menstrualni bolovi, ustala sam, popila utrogestan, jedva se opet uspavala, do 9h... oko 12 je sasvim prestalo, ali posle sam kuvala rucak, i opet me je zaboleo... obicno sam ja ta koja tesi druge i ohrabruje, ali sad sam se bas unervozila... :(

_____________________________

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 315
   RE: bolovi u stomaku
20.12.2011 23:45:51   
Makica99
CM, stvarno ne verujem da imas razloga da brines. Verovatno su brakston hiksove kontrakcije, pa te uhvatilo malo jace danas. Primiri se malo, ali naravno, ako nastavi, ti lepo kod lekara, ali, opet ti kazem, sigurna sam da je sve ok.
Sta da ti kazem kad mene stomak nisko boli skoro celu trudnocu, narocito kad se preforsiram (sto je ovih dana pocelo da mi se desava i od najmanje aktivnosti), ali meni uopste ne prodje kad malo legnem i odmorim, nego me konstantno boli, samo nekad manje, nekad vise. Meni moji lekari nista za to nisu dali, ni lekove, ni mirovanje, ma nista bas. Njih troje razlicitih mi kazu, da nesto nije u redu, do sad bi se pokazalo sto puta. I stvarno imam te tegobe skoro sve vreme, i da ne cuje zlo, sve je u redu, evo me u 29. nedelji.
Znaci, ne brini, ali ako nastavi, naravno da ces otici kod lekara user posted image

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 316
   RE: bolovi u stomaku
21.12.2011 8:43:56   
crazymama
hvala makice, od jutros me ne boli, hvala Bogu!user posted image

_____________________________

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Makica99)
Direktna veza do poruke: 317
   RE: bolovi u stomaku
26.12.2011 0:33:56   
Victoria
Pozdrav svim mama,ja sam u 18 nedelji i vec neko vreme (od kad mi je stomak poceo malo rasti)imam toliko boli ,a bol je kao da imam upalu misica od vezbanja plus kao kad dugo spavam pa nas bole ledja ili bubrezi ,takav bol po citavom stomaku od ispod grudi do jajnika .
Posebno kada idem u toku noci na wc ne piskim ni dve kapi a ceo stomak me ubija...Ili kad lezim pola sata i gledam tv kad se kao "ulezim".
Da li je moguce da je to zato sto se sve kako moj ginekolog kaze"siri"??Posto se bas brinem cak razmisljam da promenim ginekologa jer je njemu sve uvek normalno na sta god se pozalim...Jel nekoj od vas tako ??

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 318
   RE: bolovi u stomaku
26.12.2011 20:35:55   
Mariya
Ja sam imala bolove kao što opisuješ-baš kao upalu mišića, i bolove kao kad treba da dobijem, a i meni je moj dr govorio da je sve to normalno. krajem svakog meseca me je oko nedelju dana boleo stomak, prepone, ma sve, i to zato što stomak tad raste. I na kraju je sve bilo ok, rodila sam zdravu devojčicu u 38. nedelji. Ako si bila na pregledima i na uz, a dr kaže  da je sve u redu onda tako i jeste. meni je moj uvek govorio"u trudnoći je sve normalno. i ono što je nenormalno"user posted image  

(odgovor članu Victoria)
Direktna veza do poruke: 319
   RE: bolovi u stomaku
26.12.2011 22:00:04   
crazymama
mene boli od sinoc, onako, kao blagi menstrualni bolovi, sutra idem na redovan UZ, pa cu videti da li je normalno...

_____________________________

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 320
   RE: bolovi u stomaku
26.12.2011 22:01:59   
^iva^
mene ponekad boli tu negde kod jajnika ali popijem malo kamilice utopli, se i prestane ma sve je to normalnouser posted image

_____________________________

iva

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 321
   RE: bolovi u stomaku
18.4.2013 12:28:08   
jelenazvezda
treba mi hitno misljenje,14 sam nedelja i od jutros me boli stomak i tvrd mi je kao da sam se naduvala,da li je moguce da je to od neredovne stolice... hvala

(odgovor članu ^iva^)
Direktna veza do poruke: 322
   RE: bolovi u stomaku
7.10.2013 12:55:18   
Plavusica90
Imam neki osecaj peckanja u stomaku,ali ne u donjem delu nego ispod zeluca. U 8. Sam nedelji i subotu je sve bilo u redu,ali od jutros kad se krecem osetim peckanje,kad silazim niz stepenice. Jedino kad odmaram mi je dobro. A tek sutra mogu kod lekara. Umirem od brige :( sta vi mislite?

(odgovor članu hedonist)
Direktna veza do poruke: 323
   RE: bolovi u stomaku
12.11.2013 22:48:03   
vikiveki
Nemogu da nađem temu vezanu za probleme nadutosti creva a da nije vezano za trudnoću...Ja nisam trudna a imam problema nekad sa nadutim stomakomuser posted image pa me zanima ima li neko sličnih problema i kako ih rešava

(odgovor članu Plavusica90)
Direktna veza do poruke: 324
   RE: bolovi u stomaku
13.11.2013 10:12:21   
Ana RR
Pošto imamo još jednu temu ovog tipa, ovu ću zaključati.

Bolovi u donjem delu stomaka KLIK

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 11 12 [13]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 12 [13]
Idi na:







FOTO: Oproštaj mame od starijeg deteta, pr...
Emocije te razvaljuju. Ne možeš da ga/je pustiš, a znaš da moraš. Ta količina ljubavi prema starijem, i uzbuđenja jer je...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?



Click Here