Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:48:51
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: BubaMira Jaaaoj, kaže moja drugarica jednom : moj muž je toliko "ku*at" da ga ja svako jutro kad se probudim pitam "jesi li me *ebo sinoć? " taj je bas kurat Leeleee ,koga da žalim u ovoj priči
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:49:30
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 ja sam i uska i tesna, al mi ne smeta visak iskreno i ja isto, toliko da ni bebi nije mogla da je rasiri pa da izadje na tu rupu
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:51:08
|
|
|
|
bubulence
|
e sada slusam Canka, neko poredjenje pa kaze: VELIK, VECI, TAMAN . e al ga je pogodio . prvo da 'glistivoje' ovde obavi sta ima pa ga saljem u svaleranje
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:51:55
|
|
|
|
Vika
|
Ovi nemaju tih problema , pogledajte posle prvog minuta KLIK
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:54:29
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Vika Ovi nemaju tih problema , pogledajte posle prvog minuta KLIK jaao gledala sam ovo, jako su dobri ...
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:54:32
|
|
|
|
Dada81
|
Daa,ja sam baš komentarisala sa mm ,kakvo (i kada) li su oni ''zagrevanje'' imali ?!?
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:55:28
|
|
|
|
Vika
|
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:57:02
|
|
|
|
Dada81
|
Mislim da je fora .Ali ,simpa su. Sem ako se oni u bekstejdžu nisu uverili da ne varaju
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:58:25
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: bubulence e sada slusam Canka, neko poredjenje pa kaze: VELIK, VECI, TAMAN . e al ga je pogodio . prvo da 'glistivoje' ovde obavi sta ima pa ga saljem u svaleranje čita Crvenog bana
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:59:27
|
|
|
|
vukosava
|
ccc al te tema hot
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:03:53
|
|
|
|
Olga75
|
ijuuu mogu samo da kazem : nema tolike k**e koju dobra p*** ne moze da primi
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:06:59
|
|
|
|
Dada81
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:08:05
|
|
|
|
Snelle
|
Deco, šta ćete svi na ovoj temi? Aj kod muževa
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:10:29
|
|
|
|
Olga75
|
matori gleda debelog sefa a paznju mogu da mu privucem samo ako se oblozim slaninom jeste dobar ali retko radi
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:13:33
|
|
|
|
Dada81
|
Joj ,Olga ,svi mi pospali ,a ti mi ovo radiš ... ne mogu se naglas smejati
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:30:45
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: bubulence bedak, nema sta jooooj zene pa ovo je tema za mene, tamo me u trecem tromesecju zezaju da samo o tome pricam... hm, neke zene kazu da je tehnika najbitnija , dzaba meni tehnike ako nema cime da radi. to ti dodje kao dobar majstor bez alata... a dzaba i alat ako nece da se sexa, kao npr mm, nece covek u trudnoci pa nema sanse. prekljuce sam ga jedva naterala i to posle vise od dva meseca. rekao mi je da se pozdravim sa sexom dok se ne porodim... i sta meni sada vredi sto on ima sa cim da se pohvali Obicno su trudnice te koje strahuju...da se mm pitao imali bi i na porodjajnom stolu pa ipak, bubulence...tm verovatno strahuje zbog bebceta, sto je znak da ce biti divan i brizan otac... a bice vremena za "djidji djidji"
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:31:34
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR matori gleda debelog sefa a paznju mogu da mu privucem samo ako se oblozim slaninom jeste dobar ali retko radi evo placem, od smeha naravno
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:34:00
|
|
|
|
bubulence
|
andrea ,bice on dobar otac ali nije dobar muz . samo vice kako treba da me bude sramota sto mi tako nesto pada na pamet, jos nosim devojcicu pa kaze da je to jako sramota . a ja jadna nikada nisam imala vecu zelju... naravno sve okrecemo na sprdnju ali ja bih se malo i sexala
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:35:58
|
|
|
|
Olga75
|
jao , Bubulence , meni je khm , khm , bilo stalno na pameti kad sam bila trudna i to sam rodila devojcicu priteraj ga sestro uz zid ili iskoristi slaninu
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:39:47
|
|
|
|
bubulence
|
terala, pretila, molila, samo jos sa slaninom nisam probala ali kod mm nece upaliti jer jako pazi sta jede ... ne znam sta mu je bilo neki dan, ja rekla 'il me je.i ili idem das nadjem nekoga ko hoce' i on obavio , i ja jadna juce opet pocela da pretim, pa danas a on nista... vidim nema vajde...
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:43:17
|
|
|
|
Olga75
|
znaci tvrd orah onda zelena salata sad ozbiljno : dosta muskaraca misli da beba to sve vidi i oseti i da je mogu povrediti ( precenjuju se nacisto ) , mozda da mu pokazes kako sve to izgleda iznutra , mada onda mozda sexa nece biti i dosta dugo posle trudnoce
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:49:17
|
|
|
|
bubulence
|
da se razumemo, sve sam probala, bas sve. isao je samnom kod dr kada sam pitala da li smemo da imamo odnose i dr rekao da mozemo a mm cim smo izasli iz ordinacije kaze 'ovaj covek nije normalan '. nema sta nisam pokusala ali jok, samo vice da beba sigurno oseti, da je mozda udaramo, kaze ako oseti da je mazi onda oseti i ovo, jos kada je cuo da se beba okrenula i da joj je glavica dole ... e poceo je kao neke zene da se pravi da spava cim legnemo samo da ja ne bi nesto trazila . ma on je u stvari jako zanimljiv i smesan koliko izbegava sex , i tako ja nezadovoljena ali nasmejana
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:53:18
|
|
|
|
ivaj
|
Cu pitanja! Pa naravno da je bitno(samo se nadam da mm nikad nece procitati ove postove ) Nije isto kad se popuni rupa i kad sve okolo landara(da izvinete).I cim se cuje ono brboc brboc,znaci ne valja. E sad,iz bezbednosnih razloga ne smem da vam opisujem kakva je situacija kod mene u braku
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:55:41
|
|
|
|
Dada81
|
A,ti napiši ,ma pričao mi neko
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 22:57:19
|
|
|
|
AndreaK
|
zanimljivo, ja valjda zato sto mogu necu... tj. nisam htela... nisam mogla... otkud znam...sve me je bolelo, ledja, noge, mucila me kiselina...a pre trudnoce sam imala period kad bih pravila problem kada vise od jednog dana nismo imali odnose... jao kakvi su to dani bili...sramota me na samu pomisao... ali kad nema sexanja...mozda posluze i neke alternativne metode... nije vodjenje ljubavi samo penetracija...
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.