|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Smršati posle trudnoće!
25.2.2015 16:10:28   
Trcosava
Ja stadoh ne znam kad na vagu i kao imala sam nekih 4 kg viška. Mislim od pre porođaja, ali time se sad nešto mnogo ne opterećujem. Hladno je i bljak vreme, biće bolje kad krenem opet po dete svaki dan peške u vrtić sa sve kolicima. Bitno mi da sam ja uspela da uđem u farmerke od pre porođaja haha malo zatezale, ali ušla!

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 776
   RE: Smršati posle trudnoće!
28.2.2015 22:10:00   
soni
stavila sam na ekran lap topa moju sliku sa mora kad sam bila zgodna i mrsava.... nek osecam krivicu...usla sam u trudnocu sa 70 kg..10 viska... stici cu do 100 ....moram dobro kasiku probusiti posle porodjaja

_____________________________

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 777
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.3.2015 8:13:05   
ivaMark
Soni i ja sam drugi put zatrudnela sa 10kg viska user posted image

Imala sam 20kg da skinem posle drugog porodjaja.... Nekako sam pukla jednog dana i promenila nacin ishrane...krenula sam sa hrono, sada se ne pridrzavam bas ali sam mnoga pravila usvojila iz hrono i skinula sam za mesec i po 7kg user posted image


Jos 13kg.....

_____________________________

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 778
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.3.2015 8:36:37   
branki*
soni,ja uopste ne kapiram odakle tebi ti kg,ti na slikama izgledas bas zgodno i to cak i sad u trudnociuser posted image
inace,ja i dalje ne radim nista po ovom pitanjuuser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 779
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.3.2015 8:53:50   
Trcosava
Branki, dok dojimo nema mesta dijetama. Ne kažem sada da treba da se ozderavamo, ali ne treba ni na dijetu. Kažem, ne opterećujem se sada kilogramima, kad prestanem sa dojenjem onda dolaze kg na red. I dalje inače imam 68, to je mnogo daleko od moje idealne kilaze. Ali pre porođaj sam imala 63-64 tako da nije toliko strašno ako tako gledam user posted image

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 780
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.3.2015 9:21:54   
daca77
Ja sa viskom nemam problema...pre bih rekla sa manjkom kg, jer dojenje definitivno iscrpljuje+genetika cini svoje...

< Poruku je uredio daca77 -- 2.3.2015 9:22:14 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 781
   RE: Smršati posle trudnoće!
12.3.2015 0:24:08   
majorka
Ćao svima .
Evo da podelim i ja svoje iskustvo u mršavljenju nakon porođaja. Naime sve je bilo dobro do nekog 6-og meseca trudnoće. Tada sam počela naglo da se gojim a razlog je bio jer sam imala apetit neverovatan . Nisam mogla da se kontrolišem. višak od 30 kilogram je bio tu nakon porođaja. I to ja nisam primećival u tolikoj meri neka 2-3 meseca nakon porođaja ali onda sam naglo počela da bivam svesna tog estetskog pa i zdravstvenog problema u krajnjem slučaju. U početku sam previše bila posvećena bebi i ovome nisam pridavala neki značaj. Ali nekako se sve okrenulo i odjednom sam postala svesna da sam kao neki slon koji ljulja zadnjicomtamo amo. To me je uzasavalo. nekako sam imala osećaj da sam izgubila seksipil. Suprug mi je govorio suprotno ali ja u to nisam verovala. Imala sam razgovore sa svojim psihologom i ona mi je rekla da je vreme da se malo posvetim sebi jer sam počea da bivam sve nervoznija i depresivnija u nekim momentima u toku dana. Krenula sam svakodnevno da šetam sa bebom u kolicima i prelazila zaista dosta do nekih 10 km ponekada u danu. I to mi je prijalo. Nakon nekih 3 meseca vaga je pokazala 6,5 kg manje. Meni je to bilo super znak da se stvari pomeraju sa mrtve tačke. Ali onda mi se javio drugi problem da ne kažem trip. Moje telo je nekako pokazivalo neke znake tromosti opuštenosti . Izgubila sam kilograme ali sam i dalje nekako bila mlohava čini mi se i više nego pre gubitka tih 6,5 kilograma. Dogovorila sam se sa suprugom i nakon kupanja bebe krenula na treninge. To je bilo jedino vreme jer nemam nokoga da mi pomaže a muž radi do kasno. Ovo je bio jedini termin. Preko neta sam potražila trenera koji je stručan u postporođajnim programima i takvoj vrsti treninga jer sam htela da radim sa nekim ko je iskusan. Imala sam strah koje vežbe smem a koje ne smem da radim. Nisam znala koliki broj ponavljanja a i nisam htela da preteram sa vežbama jer sam još uvek dojila i to mi je bilo na prvom mestu.
Super sam se uhodala jer su mi prethodne šetnje dosta pomogle da što brže udjem u štos i trudila sam se da tih sat vremena što bolje iskoristim . Nisam zabušavala. Od trenera sam dobijala dosta informacija vezano za zdravu ishranu i pravilan trening i usvajala sve to. Nakon 4 meseca treninga gubitak je bio 15 kg. Ali ono što je još bolje to je da sam se potpuno zategla i da sam izgleda dosta manje i uže u obimima a to su primećivali i svi oko mene. Uzgred kada su počeli da mi se ocrtavaju mišići na rukama mojoj sreći nije bilo kraja. he he. Što se tiče ishrane redukcije su bile samo u večernjim časovima jer sam htela zbog laktacije da nastavim normalne obroke u prvom delu dana a takav je savet bio i od samog trenera.
Dosta informacija sam nalazila i na stranima sajtovima, a ima lepih i poučnih tekstova i na našem jeziku. Evo jednog opširnog teksta .
http://www.novimagazin.rs/opusteno/zdravo-skidanje-kilograma-posle-porodjaja
A ovde imate informacije koja su to stanja na koje žene posle trudnoće treba da obrate posebnu pažnju kada je u pitanju trening i ishrana. Dole na dnu teksta. http://licnitrener.rs/Mrsavljenje-posle-porodjaja-kako-smrsati-posle-trudnoce-nakon-carskog-reza.php
Trenirajte,zdravo se hranite i pustite vremenu da uradi svoje. Ne budite nestrpljivi,halapljivi i da očekujete rezultate preko noći.. U tome je čitav fazon. Brze dijete i mršavljenje preko noći neće i nikom nisu donele dobro. Nadam se da sam nekom pomogla jer verujte znam i sama koliko je teško meni bilo da shvatim neke stvari i odustanem od loših navika.Biće dana i kada ste nervozne , kada mislite da ste najružnije i kada bi digle ruke od svega ali zapamtite stvar je u tome da pobedite samu sebe i da istrajete u namerama i smršaćete sigurno.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 782
   RE: Smršati posle trudnoće!
12.3.2015 7:10:39   
Plavusa34
mislim da je uvek tesko smrsati al nakon porodaja jos tezeuser posted image

(odgovor članu majorka)
Direktna veza do poruke: 783
   RE: Smršati posle trudnoće!
12.3.2015 9:04:10   
MakiJ
Ja sam sad lakse smrsala nego pre trudnoce, jedino stomak malo user posted image

(odgovor članu Plavusa34)
Direktna veza do poruke: 784
   RE: Smršati posle trudnoće!
12.3.2015 9:50:46   
majared
I ja sam imala isti problem kao Majorka. Par meseci posle porodjaja vratila sam staru kilazu a onda sam preuzela kuvanje od svekrve i ugojila se 10 kila. Sada pokusavam sa hrono ishranom ali mi nedeostaje fizicka aktivnost. Jedva cekam lepo vreme da se malo aktiviram sa setnjama

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 785
   RE: Smršati posle trudnoće!
23.3.2015 8:37:40   
ivaMark
Otislo 10kg....
.....jos tolikooooooooo.....user posted image

_____________________________

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 786
   RE: Smršati posle trudnoće!
23.3.2015 8:52:29   
branki*
bravo,ivouser posted image skinuces i to!
mi u ovom stanu nemamo vagu,ja pojma nemam koliko kila imam,nervira me sto ne mogu da pratim da li mrsam ili stojim na istom ili se,ne dao bog,debljam .

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 787
   RE: Smršati posle trudnoće!
23.3.2015 9:02:21   
Sanjica26 RR
Sad imam 55 kg. Moram barem 5 kg da smrsam. Cekam da prodje post i da krenem sa restikcijom.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 788
   RE: Smršati posle trudnoće!
23.3.2015 9:19:41   
branki*
sanjice,a koliko si visoka?ja moram da se vratim na 50 kg kako znam i umem!cekam samo zbog dojenja...

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 789
   RE: Smršati posle trudnoće!
23.3.2015 10:44:03   
ivaMark
Hvala branki user posted image

Sanjice ti si meni super izgledala letos, ne znam koliko si tada imala kg user posted image

_____________________________

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 790
   RE: Smršati posle trudnoće!
23.3.2015 13:17:53   
jabudic
Ja sam se u prvoj trudnoći ugojila oko 25kg, u drugoj 30kg.
JEdina sreća u svemu tome je što mršavim nevjerovatno brzo, već 3-4 mjeseca posle porodjaja sam bila u minusu u osnosu na početak trudnoće.
Tako, nadam se da sebi neću ovog puta dozvoliti toliko kg, ali ne sumnjam da ću već u septembru-oktobru biti fit user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 791
   RE: Smršati posle trudnoće!
15.4.2015 9:59:14   
branki*
covece,mene ovo dojenje dokusuri..sve stojim na istom,sa bozom sam vec 3 meseca posle porodjaja bila ok koliko toliko,a sad...cim pocnem da ne jedem,odmah mi se smanjuje mleko nekako..

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 792
   RE: Smršati posle trudnoće!
15.4.2015 10:06:58   
ivaMark
branki, ja se za dorucak nakrkam kao prase da imam zaliha user posted image i to bas jaku hranu. Hleb pecem sama od integralnog brasna i bez kvasca, jedem ga samo za dorucak...rucak normalan, bez hleba, pojedem jabuku popodne, crnu cokoladu, uglavnom ne veceram i evo za tri meseca otislo 12kg...ne mogu da verujem...

_____________________________

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 793
   RE: Smršati posle trudnoće!
15.4.2015 10:16:00   
branki*
ma,ja bas moram malo da jedem ak hocu da smrsam,a sad nema sanse da sa tom kolicinicom hrane odrzim mleko.a,za tebe jednouser posted image za kilograme.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 794
   RE: Smršati posle trudnoće!
15.4.2015 10:21:10   
ivaMark
branki i ja imam problem sa kg celog zivota... cim se opustim par dana nabacim koji kg. sada sam resila cvrsto i to je to... pa neka bude i za tri meseca ali da postignem zeljenu kilazu

_____________________________

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 795
   RE: Smršati posle trudnoće!
16.4.2015 17:24:58   
branki*
ivamark,navijam,uspeces sigurnouser posted image javljaj kako napredujes.
meni zaovaa rece kako nema veze koliko jedes za mleko,oko dojenja,kao bitno je da unosis puno tecnosti,a ne moras nesto posebno da jedesuser posted image mada se meni cini kad manje jedem da ima i manje mlekauser posted image mozda umisljam...

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 796
   RE: Smršati posle trudnoće!
16.4.2015 17:44:03   
dunja RR
Ja imam sadaok mleka, hvala Bogu, a i S često sisa pa navlači. Ali primetila sam da, uvek u nedelji posta, kada postim na vodi pred pričest, imam najviše mleka, prosto lije. Tada baš malo jedem, smršam obično 2-3 kg u toj nedelji. Tečnost pijem solidno inače, ne nešto puno, možda oko 1.5 l.

Inače, skinuh za dva meseca, od kako vodim računa, 8 kg. Imam još toliko, možda malo jače.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 797
   RE: Smršati posle trudnoće!
20.4.2015 16:03:57   
branki*
pa,onda moguce da je ona u pravu.ja vodu jako malo pijem,jedva litar popijem.
ne znam,ali bas jedem u poslednje vreme...stomak mi je kao i dalje da sam trudna,a tek butkice,one su katastrofa!

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 798
   RE: Smršati posle trudnoće!
20.4.2015 16:15:12   
degu
branki izbaci sve sto ima dosta aditiva,kupovni hleb,pecivo,virsle,pastete,grickalice i slicno, sve to dize insulin i dovodi do gojenja. Ja jedem kao 2 velika coveka, a prilicno sam mala zena user posted image i ne lepi se jer uglavnom jedem samo ono sto sama spremim. Ostao mi je stomacic samo,nije strasno.
Bravo dunja user posted image

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 799
   RE: Smršati posle trudnoće!
20.4.2015 16:28:01   
Anoniman
Meni je posle U ostalo 4 kg viska i nisam ih skidala, jer sam pre trudnoce bila bas mrsava, premrsava,a otislo je sa porodjajem 13, 5 kg...

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Majka, ovo ništa ne valja. Shvatite ozbilj...
I onda prestanem da pitam ili bar manje to činim. I onda i za najmanju sitnicu pokušavam sama da nađem odgovor.
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here