|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Glasaj i ostavi komentar

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Само првих пар месеци.
До 5. месеца.
До 1. године.
До 2. године.
До 3. године или више.
Никад га није имао.

Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentariši!



Rezultati ankete

Prevara


Da li bi ste oprostile partneru prevaru ?

ne (63%)

da (10%)

mozda (13%)

zavisi (15%)


Ukupan broj glasova: 380
Komentari:

liliana, 15.3.2011
Ne. Nikako!


viking, 15.3.2011
U čemu je razlika između "možda" i "zavisi"?


VVVV, 15.3.2011
ne bih. znam da bih posle ja bila previse netolerantna za svaku sitnicu i da bi veza bila katasrofa


Didily, 16.3.2011
ne


Kostantin, 17.3.2011
NE,NIKADA.


lelaigor, 17.3.2011
Sad će me, znam, pola žena kamenovati, ali ja sam za zavisi. Tako sam i glasala. Ako sam sa tom osobom baš dugo, izgradili smo nešto, imamo decu, brak...ne bih mogla tek tako da ga pogledam u oči i kažem "idi" ili "odlazim". Ne kažem da ne bih bila povređena, trebalo bi ne mnogo nego neizrecivo mnogo truda, da se oporavim od toga, i potrudim se da život nastavim tamo gde je stao. Naravno, u slučaju da se zaljubio u tu neku osobu i želi da bude sa njom, pustila bih ga. Ali, mu ni u kom slučaju ne bih prepustila dete.


*boka*, 17.3.2011
NE!!! Jer bi to znacilo potpuni gubitak poverenja u nekog sa kim delim zivot i kome bih najvise trebala verovati. A ukoliko nema poverenja, nista vise u odnosu izmedju dvoje ljudi nema smisla.


Diabla, 18.3.2011
Da mu oprostim??? Jednom rukom bih mu otvorila vrata, a u drugoj drzala bejzbolku u slucaju da pokusa da progovori !


icika26, 19.3.2011
neee


Olga75, 19.3.2011
ako cemo da se varamo 'ajde da se razilazimo jer je postalo dosadno


anoniman, 20.3.2011
Nemam pojma. Milion puta u životu sam za neke stvari dala isključive odgovore tipa "da" ili "ne", i uvek mi se obilo o glavu. Više to ne radim i kažem "možda". Sada nisam u toj koži i nemam pojma kako bih reagovala.


pepeljuga, 20.3.2011
ja sam jednom oprostila, da bih spasila dugu, duuugu vezu. poucena tim iskustvom sada kazem da sigurno ne bih. u nastavku citiram olgu, jer mi se svidja njen komentar :)


choopa choops, 21.3.2011
Ne. Ne vjerujem da bih.


jovicaa, 8.4.2011
mislim isto sto i olga. nikada ne bih zaista mogla da oprostim... prozdirala bi tu osobu svakog dana sigurno.. a i cemu... ako dodje do prevare to obicno znaci kraj emocijama...


tatjan@, 10.4.2011
Sada mislim da me moj muz ne bi prevario, a za dalje ne znam.. da nemamo decu verovatno bih mu i oprostila ( u zavisnosti od toga zbog cega je do toga doslo) ali posto imamo decu, ne bih zelela da budu povredjena (a bila bi u svakom slucaju) i zato mu ne bi oprostila nikad. Verovatno se ne bi ni udavala vise.


jelena038, 11.4.2011
da.


Brana, 4.2.2012
NE!



Komentariši!




Preskoči ovu anketu i prikaži sledeću >>
Izradi svoju anketu >>




image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Click Here