|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Glasaj i ostavi komentar

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Са марамицама и физиолошким раствором.
Са пумпом.
Са усисивачем за бебе.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentariši!



Rezultati ankete

cilibarske ogrlice
sneza90

da li verujete da cilibarske ogrlice pomazu pri bezbolnom nicanju zubica?

da (33%)

ne (58%)

nisam ni cula za njih (9%)


Ukupan broj glasova: 2253
Komentari:

VVVV, 7.4.2011
ne, ali verujem da dete moze da se udavi ako pokida ogrlicu


Diabla, 7.4.2011
sto puta sam pisala- smece! jos je bila original iz Rusije.


jelenadunja, 7.4.2011
Ma kakvi glupost,koja je skupa....par drugarica su ih koristile,i nista.Hladno belo vino,protrljas malo desni i smiri se...nama je bar uspeva


sneza90, 7.4.2011
moj bebac je ima,mislila sam da pomaze,lepo je izdradjena,lepo izgleda i izmedju svakog kamencica ima cvoric,mada nisam bas nigurna u delotvornost!ali je ipak nosimo,svi kazu da pomaze,vasi su prvi negativni komentari!to je u po principu ako verujes pomaze :) nemam vise izgovora :)


Ana007, 8.4.2011
I mi smo kupili.Od pocetka sam bila skepticna,ali eto,rekoh da probam.Zadnji put kad sam joj stavila,urezala joj se u vrat,i onda sam lepo ogrlicu frljnula u kantu za smece.


pepeljuga, 8.4.2011
ja mislim da ne, mada je nismo probali, a iskreno ne bih se ni usudila da bebi stavim ogrlicu oko vrata, bojala bih se da se ne udavi.


IVA 11, 9.4.2011
Mi smo imali narukvicu, jer sam se plasila ogrlicu da stavljam. Nista nije pomogla, glupost. Eno je u kutiji sa mojim nakitom. Rast zuba je prirodan proces i mora malo da boli, a uz gel za zubice i bijelo vino eto zubica! :)


Lu, 11.4.2011
Isto kao i crveni konac protiv uroka:(


lenaa, 12.4.2011
dok se anketa zavrsi tvoje dete ce odrasti :))) tako da mu nece vise biti potrebna ogrlica


vukosava, 19.4.2011
skoro nisam videla vecu glupost na slikama beba na fejsbuku... ko li samo zaradjuje pare na ovome?


Vika, 27.4.2011
Ko beli luk protiv vampira


choopa choops, 2.5.2011
Ne. Niti smo je kupovali, niti mislim da bi pomogla.


jelena038, 7.5.2011
Ja je nisam ni kupovala, a ne bih ni sad. Mladi luk detetu da glodje i super! Nama je to pomoglo.


sneza90, 9.5.2011
prvi put to cujem za mladi luk,da li je zaista delotvorno kao sto kazu za belo vino,znaci pomaze?


jelena038, 15.5.2011
pomaze. ljuto je, pa utrnu desni.


jovicaa, 17.5.2011


Tvins, 31.5.2011
Pa kolko je skupa proizvodjacu pomaze,ne boli ga ni leva trepavica za nas a kamoli zubici!!!


anoniman, 2.6.2011
Sve moje poznanice imaju te ogrlice... mislim, njihove bebe. I ni jedna beba nema nikakav probl sa zubima. Luki je nisam kupila jer zaista nismo imali problem, ali sa Markom muke žive. Kupili smo je pre 4-5 dana, i dete se smirilo. Dal bi se smirilo i inače - ne znam. I neću isprobavati. Ostaće mu ogrlica, pomogla ili ne. Drugaricina mala je izgubila ogrlicu kada su krenule 5-ice. Proslinavila je, kašljala je, dobila temp, išli su kod dr - kaže, nije joj ništa. Drugarica kupila novu ogrlicu, stavila detetu, ono do jutra ozdravilo. Ja inače nisam verovala u tu ogrlicu, ali eto, muka naterala da probam. On je trenutno super, a pre koji dan nije bio. Od ogrlice ili ne... ne znam, i ne zanima me. :)


sneza90, 3.6.2011
moj mali je ima,mada mislim da je mirniji kad je nosi.stavljamo je kako kad,nezgodna je sbog spavanja!moje misljenje je podeljeno,ne znam,muce nas ubici ali jos uvek nije nikao zubic...videcemo!


Verus, 8.6.2011
mislim da su to gluposti


magnetic, 21.6.2011
mi je imamo,ali je jos nikad nismo isprobali.Nije bilo jos potrebe.


melodywoman, 29.6.2011
zali boze bacenih para...


*Alexx*, 5.7.2011
Andrej mnooogooo manje balavi kad nosi tu ogrlicu, a izbijaju zubi.


anoniman, 18.7.2011
Koga god sam pitala rekao mi je da nema nikakvog efekta, odnosno, d aih oni ne primecuju.


usamljena, 25.7.2011
Mi smo je kupili kad je Una imala mozda 3 meseca i zaista nikada, nikakvih problema sa zubicima nije bilo. Samo sto sam ja njoj napravila narukvice za noge i tako ih nosi.


ica82, 30.7.2011
Moja sestra je kupila svojoj devojcici jer vise nije znala sta ce od vriske, E sad njoj je pomoglo pa bila glupost ili ne Dunja je nosi i uziva evo vec 3 meseca, ona ne vuce i nema stvarno nikakvih problema sa tim, sad joj je 7 meseci, a mnogo lepo izgleda


Mama 78, 22.8.2011
U bezbolnom uzimanju para,mozda?zubica nema sanse


Kayaherb, 7.9.2011
Nama je baš pomogla, nikakvih problema nismo imali. Kada je našoj devojčici izbijao 2. zubić, dobila je temperaturu i skoro čitavu noć preplakala. Kupila sam joj ogrlicu i nikad više nije imala ni najmanji problem sa zubićima. Danju sam joj stavljala ogrlicu najnormalnije, bez straha da joj se šta desi, pa u tom uzrastu ne puštamo dete bez nadzora, a noću sam je skidala. Kad kupujete, uzimajte onu sa oblim 'kamenčićima'. Ako neznate kako da pomognete svom detetu, probajte, nama je stvarno pomoglo i uvek je svakome preporučim.


Mishica 77, 14.9.2011
Ne verujem. Mislim da je čisto "drapanje" bolećivih roditelja. Možda sam ćilibar i ima neko "lekovito" dejstvo ali ove ogrlice ne verujem. Ajde da mi neko stručno objasni princip delovanja.


maslackic, 15.9.2011
Ne verujem da pomaze. Mm ima neki sah od cilibara pa je rekao da ce da joj okaci kraljicu ,naravno da se salio...ali da pomaze neverujem,svaka beba se ili muci sa zubicima ili ne,od bebe zavisi a ne od neke ogrlice...


maslackic, 15.9.2011
mada,verujem i da kad nista ne pomaze ,da se roditelji hvataju i za to, videcu tek kad mi se rodi beba


Tinana, 17.10.2011


marica983, 1.11.2011
To je samo psiholoski efekat, isto kao kad popijes lek odmah imas utisak da ti je bolje...


vasi, 4.11.2011
Bebi se treba posvetiti i pokazati joj koliko je voljena, nikakva ogrlica, crveni konac i razna sujeverja nece pomoci. Zato drage mazite, ljubite i volite vasu decu i ona ce biti srecna i zadovoljna.


mitzy, 5.11.2011
kad bi postojalo neko (alt_ernativno) medicinsko objasnjenje na koji nacin je delotvorna, pa da uzmem u razmatranje. ovako, vise sam sklona da verujem da je to skupi placebo. i u potpunosti se slazem sa komentarom od vasi!



Komentariši!




Preskoči ovu anketu i prikaži sledeću >>
Izradi svoju anketu >>




image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here