|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Glasaj i ostavi komentar

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Са марамицама и физиолошким раствором.
Са пумпом.
Са усисивачем за бебе.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentariši!



Rezultati ankete

Pentaxim
lelaigor

Šta mislite o ovoj vakcini i da li biste je dali svom detetu?

da (65%)

ne (35%)


Ukupan broj glasova: 562
Komentari:

anoniman, 16.3.2010
Fenomenalna! Preporučila bih je svakome ko ima mogućnosti da je kupi. Mi imamo fenomenalno iskustvo, a kupljena je na preporuku dva pedijatra.


gagana83, 16.3.2010
Slazem se sa Tashom! Jeste skupa ali vredi.


prase, 18.3.2010
Mi smo davali Uropu pentaxim, receno nam je da je to isto samo je manja verovatnoca da ce biti reakcije... i nije bilo reakcija...


marince1, 21.3.2010
Slazem se sa Tashom


lelaigor, 27.3.2010
Ja sam postavila ovu anketu. Hvala na komentarima. Htela sam samo da kažem da smo je dali našoj devojčici i jako smo zadovoljni. Imala je mali otok i kvrgicu na mestu uboda sledeći dan i to je sve. Nije bilo temperature, kenjkanja, pospanosti, osećaja bola na mestu uboda...ničeg. A još plus, nije ni primetila kada joj je sestra davala vakcinu. Nije ni "a" rekla. A da je primala sve tri posebno, sigurno bi prmetila. Tako da, iz ličnog iskustva, preporučujem je svima koji mogu da je priušte.


anoniman, 31.3.2010
hvala lelaigor za anketu...moje misli su sada u tome...prase mi je napomenula ovu vakcinu, ne bih ni znala da mogu da biram...hvala svim devojkama!!!


lelaigor, 1.4.2010
Nema na čemu, OTI. We are one big happy family. :)))


Trbica, 22.4.2010
Mi nismo kupovali bebi tu vakcinu, dobila je sve tri posebno, oba puta nije registrovala vakcinaciju uopste, plakala je samo kod pedijatra :) Mesta na koja su je bockali nisam mogla da nadjem prilikom prvog davanja, kod overe vakcine nasla sam tackicu samo na ruci... dan je protekao u oba slucaja kao i svaki drugi... Eto da znate da ako se odlucite na obicnu vakcinu da beba nije imala nikakve nuspojave, ma ni otok!


Mishica 77, 25.4.2010
Mi ćemo našoj Isidori da damo Infanrix, na preporuku pedijatra i prijatelja. Slično Pentaxim-u.


loximus, 30.5.2010
odlicna vakcina moja cerka je primala sve tri i sve je proslo super


slavicas, 8.7.2010
Kakva je zaista ova vakcina znaćemo za deset_ak godina...ja sam primenila stari model...proveren kroz mnogo generacija. Cenim iskustvo u praksi.Nemam protiv drugog izbora



Komentariši!




Preskoči ovu anketu i prikaži sledeću >>
Izradi svoju anketu >>




Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here