|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Da li je vaša beba uvek u pokretu? Da li ona postaje nestrpljiva tokom uobičajene rutine presvlačenja pelena, što predstavlja veći izazov za vas? Onda je pravo vreme da probate Pampers Pants!

image
/11


Sa oko šest meseci bebe postaju veoma aktivne. Počinju da se prevrću, obrću i puze. Njihova sposobnost kretanja se razvija veoma brzo u ovom dobu. One su veoma znatiželjne i teže ka konstantnoj igri i istraživanju. Ovo je trenutak kada presvlačenje pelena postaje izazov za roditelje.

Kada vaša beba miruje samo kada spava, kada počne da puzi i istražuje svet oko sebe, Pampers Pants pristižu u pomoć. Pampers Pants, pelene na navlačenje, koje su proglašene za proizvod 2018. godine, su veoma jednostavne za oblačenje i svlačenje dok pritom odlično odgovoraju telu vašeg deteta i obezbeđuju 12 sati suvoće. Pampers Pants imaju rastegljivi pojas i nemaju lepljivu traku, što ih čini veoma lakim za navlačenje – dovoljan je samo jedan potez.

Pampers Pants pelene na navlačenje daju vašoj bebi slobodu kretanja, a vama omogućavaju da ih presvučete bez prekidanja njihove igre. Kako je ovo moguće? Vaša beba više ne mora da leži mirno dok presvlačite pelene. Možete jednostavno pocepati pelene sa strane kako biste skinuli mokru pelenu, a zatim iz jednog poteza navući novu pelenu dok vaša beba stoji. Nema više jurnjave dok beba pokušava da izbegne presvlačenje pelena! Od sada će presvlačenje biti lako i zabavno - i vama i vašem detetu!  

Pampers Pants pelene na navlačenje imaju rastegljiv pojas zbog kojeg odlično odgovaraju telu vaše bebe, što sprečava bilo kakvo curenje sa strane. Plus, vašoj bebi pružaju udobnost do 12 sati, kao i pouzdanu Pampers suvoću. A to znači da ništa ne može stati na put igri vaše bebe. Pampers Pants pelene sa tri kanala upijanja pomažu vašoj bebi da se slobodno kreće, dok čuvaju njenu kožu suvom, zahvaljujući upijajućim mikro perlama koje brzo reaguju i upijaju tečnost.  

Vreme je da se oprostimo od neurednih presvlačenja! Pampers pelene navlače se samo jednim potezom, čak i dok se vaša beba okreće, puzi ili stoji. Sada vaša beba i vi možete bezbrižno uživati u svim aktivnostima u kući i van nje, dok ona ima slobodu kretanja i može da istražuje svet.

Takođe, bebe koje imaju 6+ meseci mogu ne samo da se igraju i kreću, već i da plivaju sa zdravom i zaštićenom kožom zahvaljujući Pampers Splashers pelenama. Nove pelene za plivanje stoje kao kupaći kostim, a štite kao Pampers!


Želimo vam savršeno leto i odmor sa Pampers Pants pelenama na navlačenje i Pampers Splashers pelenama za plivanje!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
11
Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...
4
MAME KAŽU: lakše i lepše se doji uz FITOLAT
Mame koje su koristile Fitolat, pozvali smo da napišu svoja iskustva, i one to redovno rade u okviru Ringeraja foruma, a...
4
Kad počnu da izbijaju zubići
Većini beba prvi zubić izbije kada napune šest meseci, ali to nije pravilo. Neka deca se rode s jednim zubićem u vilici,...
4





Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Upis u jedini registar blizanaca u Srbiji ...
Roditelji blizanaca i bliznakinja, u toku je upis u STAR Registar blizanaca Srbije!Evo zašto je to važno za vašu decu, č...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here