|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Da li je treća godina deteta gora od druge?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 23.10.2018
Pre nego što pomislite da je ovo ozbiljno istraživanje, odmah ćemo da vas obavestimo da to nije tako. Naprotiv. Jedna majka je napravila duhovitu listu u kojoj je napravila razliku između ponašanja dvogodišnjaka i trogodišnjaka.

image
/11


 

1. Sa dve godine jedva govore.  Sa tri godine ne prestaju da pričaju.

 

 

2. Sa dve godine plaču. Sa tri godine imaju epske izlive besa, u meri u kojoj ste jednom ubeđeni da su pod „opsadom demona“.

 

 

 3. Sa dve godine jedu sve što se stavi ispred njih. Sa tri godine jedu samo tri namirnice, obično one koje ne želite.

 

 

 

4. Sa dve godine kupanje traje 10 minuta, a rezultat je čisto dete.  Sa tri godine kupanje traje sat vremena, a rezultat je mokro kupatilo, mokri roditelji i 16 iskorišćenih peškira.


 5. Već dve godine nosi pelene, koje se menjaju pod vašim budnim okom. Sa tri godine ste ih naučili da idu na nošu, tako da se svet vrti samo oko piškenja i kakenja.

 

6.Sa dve godine njihovu pažnju privlači čokolada u prodavnici. Sa tri godine imaju kompletnu listu stavki koje žele da kupe.

 

7. Sa dve godine pustite ih da se obuku, i izgledaju slatko i nevino. Sa tri godine insistiraju da sami izaberu šta da obuku i da izgledaju kao karikature iz crtanih filmova.

 

 

8. Sa dve godine ne žele da se isprljaju. Sa tri godine jedva čekaju da uskoče u blato.

 

 

9. Sa dve godine vam dozvoljavaju da uradite sve za njih, štedeći mnogo više vremena. Sa tri godine žele da apsolutno sve urade sami, zbog čega  traje zauvek.

 

 

10. Već dve godine manipulacija je kod njih poslednja stvar na umu. Sa tri godine su vrlo svesni toga.

 

 

Prevod: ringeraja.mk

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
25
Uniforme u školama DA ili NE
Šta kažu Ringerajine mame na aktuelnu vest - uvođenje školskih uniformi u zasada samo pojedine obrazovne ustanove?
25
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
8
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
7





BUDUĆE VOĐE: 7 osobina prolećnih beba
Zima, proleće, leto ili jesen ... Da li znate da godišnje doba utiče na našu ličnost? Mnoga istraživanja pokazala su kak...
Nije obrazovan ko ima škole, nego ko ima o...
Savesni roditelji često posežu za knjigama i savetima koji su razni sveštenici, psiholozi i ostali mudri ljudi ostavljal...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here