|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Do sedmog meseca nije znala da je trudna:

Blic online (www.blic.rs), 13.10.2013
Jugoslava Vulović Iz Ivanjice rodila je ćerku na svoj 48. rođendan, u zoru, u isto doba kada je pre skoro pola veka i sama došla na svet. Da je trudna, saznala je tek u sedmom mesecu, posle opsežnih lekarskih analiza.

image
/11


 

Sumnjala je da je bolesna, a saznala je da nosi bebu. Odmah su je upozorili: trudnoća je rizična, izlaže opasnosti i sebe i dete, mora dobro da razmisli.
Zbunjena, Jugoslava saopštava mužu da nije bolesna već trudna, ali mu prenosi i savet lekara. Vulovići već imaju dva sina Ivana (26) i Bojana (25) godina .


- Šta nosiš? -pita je suprug Marisav zabrinuto, pokušavajući da dođe do vazduha od šoka što će postati otac u pedestoj godini.


- Devojčicu - odgovara Jugoslava.


- Sećam se tog trenutka, nikada mi nije bilo teže. Supruga mi je najvažnija, ali želja za ćerkom mi slama dušu. Gutam knedlu i pokušavam da zaustavim suze.

 

Kažem joj: „Neka se rodi, i neka nam Bog pomogne“ - priča Marisav.

 

I tako je bilo. Branka je došla na svet 23. novembra u zoru. I nije slučajno dobila ime Branka.


- Branila se od svih, iako joj nisu predviđali sjajnu sudbinu. Rekoh, neka bude Branka i neka ceo život iz borbe izlazi kao pobednik - priča srećna majka.
Sada je ova vesela devojčica ljubimče porodice.

 

Razmažena princeza


Sada Branka ima drugih problema, ozbiljno pretenduje da postane razmažena devojčica, jer je 24 sata u centru pažnje.
- Eto sad se malo prehladila, a ja ne mogu da podnesem da joj nešto fali. Ma znate kako je to kada postanete roditelj u 50 godina Juče sam joj šišao šiške da joj ne smetaju. Grdili me sinovi, kažu: Joj bre tata što joj ovo ovako odseče - pun je priče ponosni otac..

 

 

Devojčica


- Ne mogu da zamislim dan bez njenog smeha, gugutanja... - priča brat Ivan.
Jugoslava je sve stoički izdržala.


- Do sedmog meseca baš ništa nije ukazivalo na trudnoću. Nakon prvih tegoba pomislila sam da su problemi sa pritiskom i srcem. Ispostavilo se da sam trudna.

Ne volim da se sećam odlaska kod lekara, pa sumnje, strah, čudni zabrinuti pogledi doktora... Jedino mi je jedna doktorka iz Ivanjice rekla: Ženo ti si zdrava, ne brini, rodićeš zdravo dete - priča Jugoslava.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
16
OJED I OSIP: KAKO LEČITI, A KAKO SPREČITI?
Posle nekoliko dana ovog kombinovanog tretmana (pranje, sušenje i mazanje, uz redovno menjanje pelena), kod većine beba ...
6
Mali, hrabri borac!!!
Svako dete je čudo prirode, a ova minijaturna beba je svakako jedno od njih!Budimo svim srcem uz najveće i najhrabrije b...
4
Zašto bebama do 6 meseci ne treba davati vodu
U ekstremnim situacijama, posledice mogu biti fatalne.
4





Bebino pismo mami i tati
Verovatno ne postoje reči koje mogu da vas pripreme za osećanja koja će vas preplaviti kada postanete roditelj, a posebn...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here