|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Draga svekrvo, hvala ti što si odgojila divnog čoveka

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 25.9.2022
Dečak kojeg ste odgojili izrastao je u snažnog čoveka, punog ljubavi. Ravnopravnog partnera, punog podrške. I tatu koji očinstvo diže na viši nivo.

image
Hvala vam što ste odgojili sina čiji je poziv očinstvo. On je zaista ravnopravan roditelj. Foto: Freepik.com
/11


Rekla sam vam ranije i ponoviću: imala sam ozbiljnu sreću da sam baš vas dobila za svekrvu. Smatram da sam izuzetno srećna što sam se zaljubila u muškarca koji je došao iz porodice pune ljubavi i dobrodošlice - one koju sada imam blagoslov da zovem svojom.


Svakog dana sam zahvalna tome i na kontinuiranoj podršci koju pružate našoj porodici.  
Zahvalna sam na vašem talentu da birate odeću za mališane koja čini da naš sin izgleda kao skroz kul trogodišnjak.  
Zahvalan sam na našim razgovorima koje neizbežno započinjemo kada nas vi i "naš deka" posetite, i svi momci zaspu pre nas. (Razlika u spavanju među polovima je stvarna i ne poznaje granice starosti!).

Svakog dana sam zahvalna na tome, isto kao što sam zahvalna i na kontinuiranoj podršci koju pružate našoj porodici.  


Zahvalna sam na vašem ukusu pri odabiru odeće za našeg mališana, u kojoj izgleda kao mali kul TRInejdžer.

 
Zahvalna sam na našim intimnim razgovorima u kojima uživamo kada nas iznenada posetite, a naši momci zaspu pre nas. (Razlike u spavanju među polovima stvarno postoje, ali ne poznaju godine!).

 

PROČITAJ JOŠ: Deke i bake koji čuvaju unuke dugo žive


Ali postoji još jedna bitna stvar na kojoj moram da vam zahvalim, jer je promenila sam tok mog života: moram vam zahvaliti na tome kako ste odgojili svog sina.


U vreme kada nas je život spojio on je već bio samostalan, (uglavnom) odgovoran mladić - i brzo sam se zaljubila u njega. Mislim da je stara poslovica vrlo istinita: čoveka proceni po tome kako se ponaša prema majci; uvek sam znala da vas vaš sin veoma poštuje. 

 

Znam sa porodičnih VHS kaseta, fotografija iz detinjstva i na osnovu njegovih priča da ste vi i on uvek imali posebnu vezu. I verujem da mu je ta osnova pomogla da postane čovek velikog srca kakav je danas.  


Hvala vam što ga volite, verujete u njega i što ste postavili temelje na kojima je mogao da se izgradi.  


Hvala vam što ste odgojili sina koji misli, živi i voli otvorenog srca. Njegovo jednostavno prihvatanje mene, pomoglo mi je da sebe poštujem i duboko razumem.


Hvala vam što ste odgojili sina koji je samostalan, odgovoran i organizovan. Naučio me je ponešto o produktivnosti i fokusu tokom naših zajedničkih godina. Nikada neću zaboraviti kada sam prvi put videla njegov momački stan; bila sam zadivljena koliko je sve uredno i čisto, način na koji je poštovao svoj prostor govorio je o tome kako je odgojen.

 

PROČITAJ JOŠ: 5 tipova svekrva: Koja je vaša


Hvala vam što ste odgojili sina koji je na vest o iznenadnoj trudnoći, reagovao snagom i milošću. Čoveka koji me je držao dok sam plakala, zaprepašćena iznenadnom, ubedljivom pojavom dve ružičaste linije. Čoveka koji mi je, bez ikakvog oklevanja, rekao da je to nešto najbolje što nam se ikada moglo dogoditi. Čoveka koji mi je pokazao svoju nepokolebljivu snagu u trenucima kada mi je bila najpotrebnija.


Hvala vam što ste odgojili sina koji je krenuo napred sa mnom u trudnoću i roditeljstvo i nije se osvrtao.


Čoveka koji je gledao dokumentarne filmove o porođaju i intervjuisao doule sa mnom. Čoveka koji me je tolerisao dok sam štrebala odlomke iz knjiga i shvatao časove porođaja jednako ozbiljno kao i ja.


Hvala vam što ste odgojili čoveka koji je stajao uz mene na porođaju, napravio prostor za mene i pomogao mi da na svet donesem našeg sina. 


Hvala vam što ste odgojili čoveka kojeg nije bilo strah da uzme svog novorođenog sina, preda ga meni i bude sa nama dok se naša porodica (i svet) širi. Hvala vam što ste odgojili sina čiji je poziv očinstvo. On je zaista ravnopravan roditelj. Ne mogu da zamislim roditeljstvo bez njega - bez da sa njim delim divlje uspone i izazove ovog putovanja.


Zahvalna sam zbog toga što vaš sin može da ostavi ponos po strani i zaista razgovara sa mnom. On zaista učestvuje u našim razgovorima, dok prepričavamo situacije koje smo prošli i razmatramo kako možemo da postupimo sledeći put.

 

PROČITAJ JOŠ: Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti u mog sina, evo šta želim da znaš


Njegova sposobnost da komunicira sa mnom na ovako dubokom nivou poboljšava naše roditeljske veštine sa svakim razgovorom koji vodimo. Hvala vam što ste odgojili muškarca koji mi ujutro šalje poruke osnaženja kada u poslu i životu ne vidim svetlo.


Muškarca koji zna kada su njegove reči i ruke najpotrebniji.


Dečak kojeg ste odgojili izrastao je u snažnog čoveka, punog ljubavi. Ravnopravnog partnera, punog podrške. I tatu koji očinstvo diže na viši nivo. 


Uvek ću biti zahvalna za odličan početak koji ste mu dali u životu, za način na koji je vaša ljubav oblikovala njegov DNK, za podršku zahvaljujući kojoj je postao čovek kakav je danas. Čovek koga volim. 


Sa zahvalnošću, obećavam da ću uvek raditi svoj deo - brinuću o vašem dečaku. Podržavaću ga kao što on podržava mene. Verovaću u njega kao što on veruje u mene. Biću najbolja majka koja mogu da budem našem dečaku. 


I daću mu celo svoje srce, zauvek. 


S ljubavlju,

Vaša izuzetno zahvalna snaja


Odabrala u prevela Ringeraja.rs

Izvor: Mother.ly

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
3
Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti ...
Čast mi je da budem majka ovog dečaka, da ga vodim dok odrasta u osobu u koju ćeš se ti zaljubiti. I biće mi čast da i t...
3
OVO JE ZA TATE KOJI SU PRISUTNI
Ovo je za tate koji napuštaju toplinu pokrivača noću, samo da promene pelenu ili šapnu mekane reči ohrabrenja.
3
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
3





Izvini što sam galamila na tebe
Izvini što sam galamila na tebe iz svih onih razloga kojih se više ni sjetiti ne mogu, a ti ih se sigurno sjećaš, jer ka...
Mama je majka zauvek. I kad ti postaneš ma...
Moja mama mi i dalje maše da me pozdravi kad odlazim.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here