|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ODGOJ I RAZVOJ

MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neraskidiva veza

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.2.2024
image

Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu. Zato što vole svoju mamu glasno i snažno, baš kao što žive svoje živote.

PORODIČNI ODNOSI

Kada ste svom partneru pred decom rekli „Volim te“?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 31.1.2024
image

Naučimo našu decu šta je ljubav kako bi ovaj svet bio lepše mesto, najpre za njih same. Neka ta slika ljubavi u njihovim glavicama bude obojena najživljim i najsvetlijim bojama, sa sve šljokicama.

DOJENJE I DOHRANA

Majke u Srbiji 5 puta češće doje sinove nego kćeri

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 28.1.2024
image

Do polovine prve godine života 22 odsto dečaka i svega 3,9 odsto devojčica hranjeni su isključivo majčinim mlekom, rezultati su istraživanja koje su sproveli Unicef i Republički zavod za statistiku.

SVE O BEBAMA

GAK Višegradska: ROĐENE PRVE BEBE U 2024. GODINI!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.1.2024
image

Prve bebe u 2024. godini u Beogradu rođene su u GAK Višegradska.

ODGOJ I RAZVOJ

Važno je da mali dečaci imaju mnogo dobrih muških uzora

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.11.2023
image

Danas mnogi dečaci žive u stanu sami sa majkom, bez tate, ujaka, strica.

ŠKOLA

Učenici iz Beograda napadnuti na ekskurziji u Veneciji

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.10.2023
image

Učenici iz Srbije koji borave na ekskurziji napadnuti su u Veneciji, potvrđeno RTS-u u Ministarstvu prosvete. Kako RTS saznaje, grupa Albanaca napala je učenike Zubotehničke škole u Beogradu, dok su đaci na plaži ispred hotela u Lido di Jezolu slušali muziku. Iz škole za RTS kažu da je jedan dečak zadobio povrede glave, ali da niko nije teže povređen. Incidentu prethodile provokacije.

ŠKOLA

Nije se vratila kući iz škole. I neće se vratiti nikada

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.5.2023
image

Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.

PORODIČNI ODNOSI

Bonton: Šta se ne govori paru koji ima jedno dete

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 30.4.2023
image

To što par ima samo jedno dete može biti stvar ličnog izbora, ali i nemogućnosti začeća. U svakom slučaju to je lična stvar u koju se njihova okolina ne bi sme mešati, isto kao što ne bi smeli da sugerišu paru koji ne želi dete, da ga ima.

ODGOJ I RAZVOJ

SILOVANJE RODITELJSKOM LJUBAVLJU

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.4.2023
image

Upečatljiv tekst o tome kako nehotice kvarimo život svojoj deci dovodeći ih do neuroze, nesamostalnosti i niskog samopoštovanja.

ODGOJ I RAZVOJ

Trči sine, trči kad god možeš, trči za svoju slobodu!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.3.2023
image

Saslušah mirno sve te argumente zašto dečak od sedam godina ne sme da trči na odmoru, probah da objasnim da nemaju fizičko, da mu fali vazduha, da je u školi od 7-17h, da je mali.. Ma jok, da ne trči i tačka. Završismo razgovor i svaka odlazi svojim putem. Ali ona ne zna…

STRANA 1 OD 5



Nije prijatno postavljati granice, ali je ...
Biti roditelj jeste zabavan, najlepši, ali i svakako najteži i najodgovorniji zadatak koji osoba ima u svom životu. Svak...
Lepo ste vaspitali decu-da li vam je žao p...
Nijedno dete nije nepomična slika koja se konstantno vlada onako kako roditelji zamišljaju da bi trebalo. Zdrava deca bi...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image
Click Here