Ringerajin kuvar: dunja RR

- 1/3 šolje ulja
- 500g pileće džigerice
- 2 glavice crna luka
- 2 sveže crvene paprike
- po želji ljute papričice
- začin, biber, senf

- Luk oprati i iseckati na veoma tanke kolutove … papriku očistiti od semenki i iseckati na tanke rezance
- Zagrejati ulje, propržiti najpre luk, zatim dodati papriku
- Kad je sve omekšalo dodati opranu i ubrusom osušenu džigericu..i propržiti mešajući
- Dodati začin, senf, mlevenu papriku…po želji i malo sitno iseckane ljute paprike.
- Promešati…dodati biber i alevu papriku…još malo propržiti, zatim dodati vodu
- U toku dinstanja povremeno promešati i dolivati vode po potrebi – jelo treba na kraju da bude gusto.
Poslužiti uz palentu, kuvani krompir, njoke, pastu…
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
3
Picoline
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Zapečeni krompir
Ringerajin kuvar: lelaigor
3